اختتامیه پنجمین رویداد ملی شکوه مادری در مشهد|تجلیل از ۱۰ مادر نمونه از سراسر کشور هدیه‌ای خاص و به‌یادماندنی برای مادر‌ها پایان میزبانی مشهد از لیگ دسته دو والیبال بانوان باید از کسب‌وکار‌های اقتصادی بانوان در مشهد حمایت ویژه شود زنجبیل، ادویه مناسب برای کاهش حالت تهوع صبحگاهی مادران باردار معرفی بانوان موفق ایرانی در برنامه رادیویی دخت ایران نمایش آثار خوشنویسی بانوان اصفهانی در نگارخانه موزه حرم امام‌رضا(ع) آلودگی هوا بر افزایش اختلالات هورمونی در زنان تأثیر می‌گذارد اختتامیه پنجمین رویداد ملی "شکوه مادری" در مشهد برگزار خواهد شد| معرفی ۴۰۰ منتخب از مادران موفق در سطح کشور بانوی ایرانی در رده هفتم رنکینگ فدراسیون جهانی تیراندازی قرار گرفت جشنواره «هنر ایران زمین» با رونمایی از لباس «ایران‌دخت» افتتاح شد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) دعوت زهره شکوفنده از ثریا قاسمی برای دوبله یک فیلم سینمایی اما و اگر‌های مصرف غذای تند در دوران بارداری قوی‌ترین زنان مشهد شناخته شدند قدرت‌نمایی بانوان مشهدی در رقابت‌های مچ‌اندازی رهبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران: زن ایرانی، حافظ هویت و فرهنگ است گفتگو درباره ادبیات مقاومت با مریم قربان‌زاده، نویسنده کتاب سه‌خواهرون | ترویج روایت‌های مقاومت برای مقاوم‌سازی جامعه
سرخط خبرها
بانوی کرمانشاهی با تهیه آش عباسعلی کرمانشاه در هفدهمین جشنواره آش ایرانی رتبه برتر را کسب کرد

بانوی کرمانشاهی با تهیه آش عباسعلی کرمانشاه در هفدهمین جشنواره آش ایرانی رتبه برتر را کسب کرد

  • کد خبر: ۲۹۴۸۹۸
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰
فهیمه صالحی از استان کرمانشاه با آش عباسعلی کرمانشاهی رتبه برتر کشور را در هفدهمین جشنواره آش ایرانی کسب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هفدهمین جشنواره آش ایرانی به میزبانی شهر زنجان در حالی برگزار شد که فهیمه صالحی از استان کرمانشاه برای چندمین بار مقام برتر ملی را از آن خود کرد که به همین بهانه گفت و گویی با او داشتیم.

به گفته فهیمه صالحی در جشنواره اخیر ۴۰ شرکت کننده از اقصی نقاط ایران زیر نظر ۲ آشپز خارجی و چهار داور بین المللی به رقابت پرداختند و در ۱۰ آیتم مانند تزیین و سفره آرایی، اصالت و آگاهی آشپز از خواص و مواد آش و نیز پوشش مناسب به طور کامل ۱۰۰ امتیاز آن را کسب کرده است.

وی افزود: این سومین بار است که در مسابقات آش ایرانی در زنجان مقام برتر را کسب می‌کنم ضمن اینکه قبل از کرونا نیز در جشنواره غذایی جاده ابریشم در همین شهر زنجان با خورشت خلال کرمانشاهی باز هم مقام اول جشنواره را به دست آوردم.

صالحی توضیح داد: شهر زنجان در زمینه جشنواره غذا بسیار فعال است و ۱۰ سالی می‌شود که در این جشنواره شرکت می‌کنم.

وی در خصوص چگونگی آشنایی با این جشنواره‌ها و شرکت فعال در آنها نیز گفت: در ابتدا به عنوان شغل خانگی شروع به پخت و فروش آش می‌کردم که به مرور پیدا کردن مشتری‌های ثابت باعث شناخته شدن من و دعوت به جشنواره‌ها شد.



این بانوی کرمانشاهی افزود: همین شناخته شدن باعث شد تا به جشنواره‌های ترکیه و سلیمانیه عراق نیز برای عرضه و فروش دعوت شوم و در تمام این مدت پسرم فرهاد پا به پای من همراهم بوده است.

هفدهمین جشنواره آش ایرانی روز‌های پنجم و ششم مهرماه جاری در شهر زنجان برگزار شد.

آش عباسعلی کرمانشاه قدمتی ۲۰۰ ساله دارد و نامش را از آشپزی گرفته است که آن را برای روزه داران در ماه رمضان می‌پخت، در این آش کرمانشاهی از انواع حبوبات، گوشت، سبزی‌ها و روغن کرمانشاهی استفاده می‌شود و از خصوصیات اصلی آن کش آمدن است و طبخ آن حوصله می‌خواهد.

استفاده از روغن معروف کرمانشاهی یکی از ویژگی‌های بارز و متمایز آش عباسعلی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.