تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین لزوم معرفی الگو‌های برجسته بانوان شهید و انقلابی به جامعه تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان، دستاوردی مهم در دولت سیزدهم اثرگذاری سبک زندگی سالم در انجام مراحل درمان ناباروری مریم میرزاخانی، فخر جامعه ریاضی ایران و جهان وعده صیغه شرعی، پوششی برای کلاهبرداری‌های میلیونی اشتغال بانوان در مشاغل خانگی ایران بالاتر از میانگین جهانی تیم ملی فوتسال زنان ایران راهی دور دوم مسابقات جام ملت‌های آسیا شد رشد چشمگیر مراسم عقد در حرم مطهر حضرت رضا(ع) طی دهه کرامت ۱۴۰۴ پرسش حقوقی بانوان | قانون چه دیدگاهی درباره پرداخت حق نفقه دارد؟ چاپ مجموعه شعر «ندای هبه» با هدف روایت نقش‌آفرینی زنان در جبهه مقاومت کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران
سرخط خبرها
بانوی کرمانشاهی با تهیه آش عباسعلی کرمانشاه در هفدهمین جشنواره آش ایرانی رتبه برتر را کسب کرد

بانوی کرمانشاهی با تهیه آش عباسعلی کرمانشاه در هفدهمین جشنواره آش ایرانی رتبه برتر را کسب کرد

  • کد خبر: ۲۹۴۸۹۸
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰
فهیمه صالحی از استان کرمانشاه با آش عباسعلی کرمانشاهی رتبه برتر کشور را در هفدهمین جشنواره آش ایرانی کسب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هفدهمین جشنواره آش ایرانی به میزبانی شهر زنجان در حالی برگزار شد که فهیمه صالحی از استان کرمانشاه برای چندمین بار مقام برتر ملی را از آن خود کرد که به همین بهانه گفت و گویی با او داشتیم.

به گفته فهیمه صالحی در جشنواره اخیر ۴۰ شرکت کننده از اقصی نقاط ایران زیر نظر ۲ آشپز خارجی و چهار داور بین المللی به رقابت پرداختند و در ۱۰ آیتم مانند تزیین و سفره آرایی، اصالت و آگاهی آشپز از خواص و مواد آش و نیز پوشش مناسب به طور کامل ۱۰۰ امتیاز آن را کسب کرده است.

وی افزود: این سومین بار است که در مسابقات آش ایرانی در زنجان مقام برتر را کسب می‌کنم ضمن اینکه قبل از کرونا نیز در جشنواره غذایی جاده ابریشم در همین شهر زنجان با خورشت خلال کرمانشاهی باز هم مقام اول جشنواره را به دست آوردم.

صالحی توضیح داد: شهر زنجان در زمینه جشنواره غذا بسیار فعال است و ۱۰ سالی می‌شود که در این جشنواره شرکت می‌کنم.

وی در خصوص چگونگی آشنایی با این جشنواره‌ها و شرکت فعال در آنها نیز گفت: در ابتدا به عنوان شغل خانگی شروع به پخت و فروش آش می‌کردم که به مرور پیدا کردن مشتری‌های ثابت باعث شناخته شدن من و دعوت به جشنواره‌ها شد.



این بانوی کرمانشاهی افزود: همین شناخته شدن باعث شد تا به جشنواره‌های ترکیه و سلیمانیه عراق نیز برای عرضه و فروش دعوت شوم و در تمام این مدت پسرم فرهاد پا به پای من همراهم بوده است.

هفدهمین جشنواره آش ایرانی روز‌های پنجم و ششم مهرماه جاری در شهر زنجان برگزار شد.

آش عباسعلی کرمانشاه قدمتی ۲۰۰ ساله دارد و نامش را از آشپزی گرفته است که آن را برای روزه داران در ماه رمضان می‌پخت، در این آش کرمانشاهی از انواع حبوبات، گوشت، سبزی‌ها و روغن کرمانشاهی استفاده می‌شود و از خصوصیات اصلی آن کش آمدن است و طبخ آن حوصله می‌خواهد.

استفاده از روغن معروف کرمانشاهی یکی از ویژگی‌های بارز و متمایز آش عباسعلی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.