انجام ورزش‌های هوازی مستمر، راهکار مهم کاهش درد‌های ناشی از سندرم پیش‌ازقاعدگی لزوم تجاری‌سازی تولیدات زنان در سطح ملی و منطقه‌ای با همکاری جهاددانشگاهی آرتروز زانو، یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مفصلی در زنان «پاتوق ایران عاشورایی»، روایتی از اتفاقات خاص جنگ ۱۲ روزه اخیر برای دختران و زنان ایرانی کارگروه ویژه دختران نوجوان و جوان در استانداری خراسان رضوی تشکیل شد حمایت از ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار در خراسان رضوی مهارت حل مساله، مهمترین نیاز زوجین در رفع مشکلات زندگی مشترک تلاش برای حضور تیم ملی والیبال نشسته بانوان به پاراالمپیک بعد از ۸ سال دوری کانون پرورش فکری، یکی از محور‌های عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور است روایت مقاومت زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر در برنامه «لاله خیز» نگاهی به نقش‌های کلیدی مادران در خانواده در شرایط بحرانی آمار‌هایی درباره تأخیر در تولد فرزند اول در کشور| دلایل و راهکار‌ها را بیشتر بشناسیم از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی، نجات‌بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ حضرت زینب (س)، نماد کاملی برای پیوند وجودی زن با عاشورا وجود احتمال زایمان زودرس در بارداری‌های چندقلویی درباره اهمیت و جزئیات شروط ضمن عقد چه می‌دانید؟
سرخط خبرها
روایت مادر فداکار و مجاهد لبنانی در کتاب «عایده»

روایت مادر فداکار و مجاهد لبنانی در کتاب «عایده»

  • کد خبر: ۳۰۲۳۴۶
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۶
به گفته رئیس حوزه هنری، کتاب «عایده» روایت یک مادر فداکار و مجاهد لبنانی از زندگی خودش و فرزند شهیدش است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدمهدی دادمان در خصوص کتاب «عایده» گفت: این اثر روایت یک مادر فداکار و مجاهد و مهربان لبنانی است و از قصه خودش و فرزند شهیدش می‌گوید.

وی ادامه داد: این کتاب، از اولین جوانه‌های ادبیات بدون مرز است. امیدواریم این مرحله از رشد و نمو ادبیات مقاومت همچون مرحله اول ادبیات مقاومت پر برکت و پرثمر و درخشان باشد و به برکت اینکه ادبیات، سراغ مقاومت غیرایرانی رفته، ادبیات مقاومت با سرعتی روزافرون جهانی شود.

رئیس حوزه هنری با اشاره به اینکه سنت مبارکی که از سال‌های انتهایی دهه ۶۰ در حوزه هنری پایه‌گذاری شد، اضافه کرد: سنت روایت و تصویرسازی از انسان انقلاب اسلامی یا انسان مقاومت بود.

دادمان با اشاره به اینکه امروز به برکت زحمات خواهران و برادرانی، آرام آرام می‌توانیم بگوییم ما در ادبیات مقاومت، برای روایت انسان مقاومت دیگر مرز نداریم، متذکر شد: انسان مقاومت، انسان ایرانی نیست، انسان جهان وطنی است؛ انسان ایرانی، انسان لبنانی، انسان یمنی، انسان فلسطینی، انسان عراقی، انسان سوری است.

منبع: هنرآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.