تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید سلامت روان ایرانی‌ها پایش می‌شود پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می‌دهند نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند اگر ضد آفتاب بزنیم آیا دچار کمبود ویتامین D می‌شویم؟ | بهترین عدد SPF برای ضد آفتاب زمان پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد؟
سرخط خبرها

خورش انار مسما، خوراکی مجلسی و زمستانی از استان گیلان است+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۹۸۱۷۱
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۰
خورش انار مسما، خوراکی مجلسی و زمستانی از استان گیلان است+ طرز تهیه
“خورش انار مسما” یا خورش انار دانه مسما از غذا‌های سنتی گیلان است. این غذا می‌تواند یکی از بهترین تجربه‌های شما در غذا‌های محلی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، خورش انار مسما از غذا‌های مجلسی گیلان است که در این فصل سال بیشتر تهیه می‌شود. طعم ملس آن خواهان فراوان دارد و به‌راحتی می‌توان آن را برای میهمانی‌ها تهیه کرد. انار مسمای مرغ شکل اصلی این خورش است، اما می‌توان آن را همراه با بادنجان هم پخت که بسیار خوشمزه و لذیذ می‌شود.

مناسب برای: ۶ نفر

زمان تهیه:۶۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه خورش انار مسما:

مرغ: یک عدد
دانه انار: یک پیمانه
پیاز: متوسط ۲ عدد
رب انار: ۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم‌کرده: یک قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

روش تهیه خورش انار مسما:

مرغ را تکه‌تکه و آن را کمی سرخ کنید تا بوی زهم آن گرفته شود.

پیاز را رنده کنید و در روغنی که مرغ را سرخ کرده‌اید، تفت بدهید تا طلایی‌رنگ شود.

رب گوجه‌فرنگی، دانه انار و ادویه‌ها را به پیازداغ اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرغ‌های سرخ‌شده را به پیازداغ اضافه کنید و یک پیمانه آب روی آن‌ها بریزید تا جوش آید. شعله را کم کنید و اجازه بدهید خورش ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد و خوب جا بیفتد.

در دقایق پایانی پخت که غلظت خورش به حد مناسب رسید، رب انار و زعفران را به آن اضافه و شعله را خاموش کنید.

*اگر بخواهید انار مسمای شما مجلسی‌تر به نظر بیاید، باید مرغ را درسته سرخ کنید و در خورش به کار ببرید. برای تهیه این مدل خورش، بهتر است مرغ را از چند ساعت قبل با مقداری آب انار، نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
*اگر به جای آب از آب انار یا حتی آب پرتقال در انار مسما استفاده کنید، خورشتان طعم لذیذتری خواهد داشت.
*اگر از طعم گلپر خوشتان می‌آید، می‌توانید نصف قاشق چای‌خوری همراه با رب انار به غذا اضافه کنید.
*برای شیرین یا ترش‌تر کردن خورش، می‌توانید از مقداری شکر یا آب‌غوره کمک بگیرید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->