نبود مهد کودک در ادارات | چالش‌ مادران شاغل چگونه مرتفع می‌شود؟ چرا برخی افراد تمایل به خوردن برخی مواد مثل گچ و صابون دارند؟ مصرف ماهی، موجب کاهش التهابات در بدن کودک می‌شود متجاوز سریالی کودکان در تهران دستگیر شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعداد پشت‌نوبتی‌های پذیرش در مراکز شبانه‌روزی اعصاب و روان خراسان رضوی به ۲۰۰ نفر رسید سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ضرورت اتخاذ تصمیم منطقی توسط حاکمیت برای آزمون سراسری بیش از ۹۰ زن مسن در تله مکارترین سارق ایران افتادند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش ۴ درجه‌ای دما در مشهد جزئیات جدید درباره ترمیم نمرات در کنکور ۱۴۰۴ ویروس فلج کننده‌ای که در ۹۰ درصد مبتلایان هیچ علامتی ندارد برنامه امتحانات نهایی ۱۴۰۴ دانش‌آموزان پایه یازدهم و دوازدهم اعلام شد جایزه‌ای برای تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری جزئیات اعزام و بازگشت زائران خانه خدا از مشهد | بیش از ۱۰ هزار زائر خراسانی راهی سرزمین وحی می‌شوند تشنگی بیش‌ازحد نشانه چیست؟ این دمنوش سرشار از ویتامین C است و کلیه‌ها را تقویت می‌کند چرا زنان باردار کمتر به کووید مبتلا می‌شوند؟ با مصرف این روغن‌ها پیر نمی‌شوید تداوم روند افزایش نسبی دما در کشور تا پایان هفته (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) شاخص ایران در مرگ و میر مادران از میانگین جهانی بهتر است بازدید استاندار خراسان رضوی از بیمارستان درحال‌ساخت زندگی قرارداد بیمه تکمیلی ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری منعقد شد حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان صندوق فولاد با اعمال افزایش سالانه و متناسب‌سازی واریز شد پرت شدن کودک از سانروف حادثه پرتکرار فصل گرم | بازی والدین با جان فرزندان هانی کرده به ضرب گلوله دستگیر شد + فیلم
سرخط خبرها

خورش انار مسما، خوراکی مجلسی و زمستانی از استان گیلان است+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۹۸۱۷۱
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۰
خورش انار مسما، خوراکی مجلسی و زمستانی از استان گیلان است+ طرز تهیه
“خورش انار مسما” یا خورش انار دانه مسما از غذا‌های سنتی گیلان است. این غذا می‌تواند یکی از بهترین تجربه‌های شما در غذا‌های محلی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، خورش انار مسما از غذا‌های مجلسی گیلان است که در این فصل سال بیشتر تهیه می‌شود. طعم ملس آن خواهان فراوان دارد و به‌راحتی می‌توان آن را برای میهمانی‌ها تهیه کرد. انار مسمای مرغ شکل اصلی این خورش است، اما می‌توان آن را همراه با بادنجان هم پخت که بسیار خوشمزه و لذیذ می‌شود.

مناسب برای: ۶ نفر

زمان تهیه:۶۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه خورش انار مسما:

مرغ: یک عدد
دانه انار: یک پیمانه
پیاز: متوسط ۲ عدد
رب انار: ۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم‌کرده: یک قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

روش تهیه خورش انار مسما:

مرغ را تکه‌تکه و آن را کمی سرخ کنید تا بوی زهم آن گرفته شود.

پیاز را رنده کنید و در روغنی که مرغ را سرخ کرده‌اید، تفت بدهید تا طلایی‌رنگ شود.

رب گوجه‌فرنگی، دانه انار و ادویه‌ها را به پیازداغ اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرغ‌های سرخ‌شده را به پیازداغ اضافه کنید و یک پیمانه آب روی آن‌ها بریزید تا جوش آید. شعله را کم کنید و اجازه بدهید خورش ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد و خوب جا بیفتد.

در دقایق پایانی پخت که غلظت خورش به حد مناسب رسید، رب انار و زعفران را به آن اضافه و شعله را خاموش کنید.

*اگر بخواهید انار مسمای شما مجلسی‌تر به نظر بیاید، باید مرغ را درسته سرخ کنید و در خورش به کار ببرید. برای تهیه این مدل خورش، بهتر است مرغ را از چند ساعت قبل با مقداری آب انار، نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
*اگر به جای آب از آب انار یا حتی آب پرتقال در انار مسما استفاده کنید، خورشتان طعم لذیذتری خواهد داشت.
*اگر از طعم گلپر خوشتان می‌آید، می‌توانید نصف قاشق چای‌خوری همراه با رب انار به غذا اضافه کنید.
*برای شیرین یا ترش‌تر کردن خورش، می‌توانید از مقداری شکر یا آب‌غوره کمک بگیرید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->