پرداخت بیش از ۱۷ میلیارد تومان مستمری ماهانه به خانواده‌های چندقلو در خراسان رضوی قطع اعتبار دولتی برای  بیمه مادران خانه دار روستایی و عشایر خراسان رضوی دارای سه فرزند و بیشتر زنان در سنین ۲۰ تا ۴۰ سال بیشترین فرزندآوری را در کشور دارند شهریور بهترین ماه برای خانه‌تکانی | از پاکیزگی تا پیشگیری از بیماری‌های فصلی ۹ گیاه آپارتمانی سمی که برای کودکان خطرناک هستند! چهره‌های کوچکی که زود بزرگ می‌شوند | پشت پرده بلوغ زودرس چیست؟ پدافند فرهنگی ما به درستی عمل نمی‌کند | انسیه شاه‌حسینی زنگ خطر را برای سینمای ایران به صدا درآورد چگونه والدین شاغل از تحصیل فرزندان عقب نمانند؟ روایت چندلایه «دختران قبیله جنگ» از فوعه تا عشق بی‌سرانجام جزئیات بیشتر از اولین مربی خارجی تیم ملی هندبال زنان ایران فریب مردم با انجام تبلیغات نمک‌های فانتزی پیروزی تیم زیر ۱۶ سال دختران ایران مقابل ازبکستان در رقابت‌های کاپ آسیا ۲۰۲۵ درباره چالشی به نام بلوغ زودرس در کودکان ضرورت ارائه آموزش بهداشت بلوغ به دختران نوجوان سومی خراسانی‌ها در مسابقات قهرمانی دوومیدانی دختران کشور
سرخط خبرها
باید‌ها و نباید‌های آموزش آشپزی به کودکان

باید‌ها و نباید‌های آموزش آشپزی به کودکان

  • کد خبر: ۳۰۲۷۵۲
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۸
مهم است که کودکان از سنین پایین وارد آشپزخانه شوند و به کمک و انجام برخی کار‌ها عادت کنند، اما این موضوع نیز باید‌ها و نباید‌هایی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهم است که کودکان از سنین پایین وارد آشپزخانه شوند و به کمک و انجام برخی کار‌ها عادت کنند، اما این موضوع نیز باید‌ها و نباید‌هایی دارد.

بایدها:

با کار‌های ساده مناسب با سن و سطح مهارت فرزندتان شروع کنید. بچه‌های کوچک‌تر می‌توانند در فعالیت‌هایی مانند هم زدن، شستن سبزیجات یا اندازه‌گیری مواد تشکیل دهنده شرکت کنند، در حالی که بچه‌های بزرگ‌تر می‌توانند مواد غذایی نرم را خرد کنند یا در تهیه دستورالعمل‌های غذایی پیچیده‌تر کمک کنند.

اهمیت ایمنی در آشپزخانه را به فرزندان خود بیاموزید. به آنها نشان دهید که چگونه با چاقوها، اجاق گاز‌های داغ و وسایل برقی کار کنند. همیشه بر آنها نظارت دقیق داشته باشید، به ویژه زمانی که از تجهیزات بالقوه پر خطر استفاده می‌کنند.

به آنها اجازه دهید تغییرات دلخواه خود را در دستورالعمل‌های غذایی اعمال کنند یا موادی را جایگزین مواد دیگر کنند.

به کودکان خود بیاموزید که قبل و بعد از دست زدن به غذا دست‌های خود را بشویند و محیط کار خود را تمیز نگه دارند. همچنین، بر اهمیت اجتناب از آلودگی‌های قابل انتقال و استفاده از تخته‌های برش جداگانه برای غذا‌های مختلف تاکید کنید.

نبایدها:

همیشه اطمینان حاصل کنید که فرزندانتان در آشپزخانه نظارت می‌شوند، مخصوصاً وقتی از اشیاء تیز استفاده می‌کنند یا در نزدیکی منابع حرارت بالا (اجاق گاز و فر) کار می‌کنند.

فرزندان خود را با دستورالعمل‌های پیچیده فراتر از سطح مهارت‌شان تحت فشار قرار ندهید. با غذا‌های ساده شروع کنید، به تدریج با افزایش اعتماد به نفس و تجربه، دستورالعمل‌های پیچیده‌تر را ارائه دهید.

از نظرات منفی یا انتقاد تند خودداری کنید. در عوض از تقویت رفتاری مثبت و بازخورد سازنده برای تقویت روحیه آنها و ایجاد انگیزه به منظور بهبود عملکردشان استفاده کنید.

آشپزی مهارتی است که توسعه آن به زمان نیاز دارد. صبور باشید و بگذارید فرزندانتان با سرعت خودشان یاد بگیرند. به آنها اجازه دهید اشتباه کنند و از اشتباهاتشان درس بگیرند؛ زیرا این امر بخش اساسی از فرآیند یادگیری با آزمون و خطا است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.