خراسان رضوی از پتانسیل بالای زنان بازرگان و کارآفرین برخوردار است نقش زنان در خانواده، محور اصلی داستان سریال سوجان است غربالگری سرطان‌های زنان، به‌وسیله اتوبوس سلامت در مشهد شیوع میگرن در بین زنان ۳ برابر بیشتر از مردان است تأثیرات کم‌کاری تیروئید مادر باردار بر سلامت کودک سلیمی: معضل زنان خیابانی با کمک بانوان فعال اجتماعی حل خواهد شد  استفاده از ترکیب لیمو و جوش شیرین برای تمیز کردن ظروف مسی اضافه وزن در دوران بارداری، زمینه‌ساز بروز چاقی در کودک می‌شود ملی‌پوش تیم ملی پاراتیراندازی با کمان نامزد دریافت جایزه بهترین پاراکماندار سال ۲۰۲۴ شد اهدای زمین رایگان به خانواده‌های دارای ۴ فرزند در سال آینده فعالیت ۱۴۵۰ بانوی مددکار در کشور ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی های مادران شهدا | مادر شهید عبدالناصر جواهری بهروزآذر: برای عبور از بحران‌ها باید از توانمندی زنان استفاده حداکثری کرد تأکید رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد بر ارتباط زنان فعال با سازمان‌های بین‌المللی تقویت باروری و بهبود کیفیت تخمک‌ در زنان با مصرف زعفران تأثیر سبک‌های فرزندپروری بر شخصیت و آینده کودکان ۴۰ درصد اشتراک دوچرخه‌های بایدو در مشهد متعلق به زنان است کاهش ۶۷ درصدی حمله قلبی در زنان با ورزش
سرخط خبرها
باید‌ها و نباید‌های آموزش آشپزی به کودکان

باید‌ها و نباید‌های آموزش آشپزی به کودکان

  • کد خبر: ۳۰۲۷۵۲
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۸
مهم است که کودکان از سنین پایین وارد آشپزخانه شوند و به کمک و انجام برخی کار‌ها عادت کنند، اما این موضوع نیز باید‌ها و نباید‌هایی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهم است که کودکان از سنین پایین وارد آشپزخانه شوند و به کمک و انجام برخی کار‌ها عادت کنند، اما این موضوع نیز باید‌ها و نباید‌هایی دارد.

بایدها:

با کار‌های ساده مناسب با سن و سطح مهارت فرزندتان شروع کنید. بچه‌های کوچک‌تر می‌توانند در فعالیت‌هایی مانند هم زدن، شستن سبزیجات یا اندازه‌گیری مواد تشکیل دهنده شرکت کنند، در حالی که بچه‌های بزرگ‌تر می‌توانند مواد غذایی نرم را خرد کنند یا در تهیه دستورالعمل‌های غذایی پیچیده‌تر کمک کنند.

اهمیت ایمنی در آشپزخانه را به فرزندان خود بیاموزید. به آنها نشان دهید که چگونه با چاقوها، اجاق گاز‌های داغ و وسایل برقی کار کنند. همیشه بر آنها نظارت دقیق داشته باشید، به ویژه زمانی که از تجهیزات بالقوه پر خطر استفاده می‌کنند.

به آنها اجازه دهید تغییرات دلخواه خود را در دستورالعمل‌های غذایی اعمال کنند یا موادی را جایگزین مواد دیگر کنند.

به کودکان خود بیاموزید که قبل و بعد از دست زدن به غذا دست‌های خود را بشویند و محیط کار خود را تمیز نگه دارند. همچنین، بر اهمیت اجتناب از آلودگی‌های قابل انتقال و استفاده از تخته‌های برش جداگانه برای غذا‌های مختلف تاکید کنید.

نبایدها:

همیشه اطمینان حاصل کنید که فرزندانتان در آشپزخانه نظارت می‌شوند، مخصوصاً وقتی از اشیاء تیز استفاده می‌کنند یا در نزدیکی منابع حرارت بالا (اجاق گاز و فر) کار می‌کنند.

فرزندان خود را با دستورالعمل‌های پیچیده فراتر از سطح مهارت‌شان تحت فشار قرار ندهید. با غذا‌های ساده شروع کنید، به تدریج با افزایش اعتماد به نفس و تجربه، دستورالعمل‌های پیچیده‌تر را ارائه دهید.

از نظرات منفی یا انتقاد تند خودداری کنید. در عوض از تقویت رفتاری مثبت و بازخورد سازنده برای تقویت روحیه آنها و ایجاد انگیزه به منظور بهبود عملکردشان استفاده کنید.

آشپزی مهارتی است که توسعه آن به زمان نیاز دارد. صبور باشید و بگذارید فرزندانتان با سرعت خودشان یاد بگیرند. به آنها اجازه دهید اشتباه کنند و از اشتباهاتشان درس بگیرند؛ زیرا این امر بخش اساسی از فرآیند یادگیری با آزمون و خطا است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.