درخواست بانوی فعال اقتصادی از رهبر معظم انقلاب + فیلم ۴۹ درصد آمار بیماران سرطانی کشور را زنان تشکیل داده‌اند ابتلا به افسردگی شدید، از عوارض مهم سقط جنین معرفی گیاهان آپارتمانی مناسب برای اتاق نوزاد فصل دوم برنامه تلویزیونی مهنا به بررسی نقش زنان در عرصه مقاومت می‌پردازد بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه پرداخت تسهیلات فرزندآوری در آستانه ۴۰ همت قرار گرفت حمایت دولت از زنان سرپرست‌خانوار، از طریق توسعه مشاغل خانگی توضیحات سازمان اداری و استخدامی کشور درباره آیین نامه دورکاری مادران شاغل (۲ بهمن ۱۴۰۳) بازگشت ساره بیات به جشنواره فیلم فجر با فیلم سینمایی «چشم بادومی» رفع نیاز کودکان به تعاملات اجتماعی بیرون از خانواده با رفتن به مهدکودک از هر ۴ زن یک نفر به میگرن مبتلا است لزوم توجه والدین به نقش تربیتی بازی‌های خانوادگی در کودکان تصویب اولویت‌های موضوعی منشور زنان در جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان همسر شهید برونسی درگذشت گفت و گو با زنی جوان که با موتورسیکلت به مشتریانش مواد مخدر می رساند | رؤیا‌های سوخته «رؤیا» رفع مشکلات زنان و خانواده با اجرای قوانین مرتبط با این حوزه در جامعه معرفی زنان موثر در پیشرفت ایران اسلامی در برنامه رادیویی «ایراندخت»
سرخط خبرها
باید‌ها و نباید‌های آموزش آشپزی به کودکان

باید‌ها و نباید‌های آموزش آشپزی به کودکان

  • کد خبر: ۳۰۲۷۵۲
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۸
مهم است که کودکان از سنین پایین وارد آشپزخانه شوند و به کمک و انجام برخی کار‌ها عادت کنند، اما این موضوع نیز باید‌ها و نباید‌هایی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهم است که کودکان از سنین پایین وارد آشپزخانه شوند و به کمک و انجام برخی کار‌ها عادت کنند، اما این موضوع نیز باید‌ها و نباید‌هایی دارد.

بایدها:

با کار‌های ساده مناسب با سن و سطح مهارت فرزندتان شروع کنید. بچه‌های کوچک‌تر می‌توانند در فعالیت‌هایی مانند هم زدن، شستن سبزیجات یا اندازه‌گیری مواد تشکیل دهنده شرکت کنند، در حالی که بچه‌های بزرگ‌تر می‌توانند مواد غذایی نرم را خرد کنند یا در تهیه دستورالعمل‌های غذایی پیچیده‌تر کمک کنند.

اهمیت ایمنی در آشپزخانه را به فرزندان خود بیاموزید. به آنها نشان دهید که چگونه با چاقوها، اجاق گاز‌های داغ و وسایل برقی کار کنند. همیشه بر آنها نظارت دقیق داشته باشید، به ویژه زمانی که از تجهیزات بالقوه پر خطر استفاده می‌کنند.

به آنها اجازه دهید تغییرات دلخواه خود را در دستورالعمل‌های غذایی اعمال کنند یا موادی را جایگزین مواد دیگر کنند.

به کودکان خود بیاموزید که قبل و بعد از دست زدن به غذا دست‌های خود را بشویند و محیط کار خود را تمیز نگه دارند. همچنین، بر اهمیت اجتناب از آلودگی‌های قابل انتقال و استفاده از تخته‌های برش جداگانه برای غذا‌های مختلف تاکید کنید.

نبایدها:

همیشه اطمینان حاصل کنید که فرزندانتان در آشپزخانه نظارت می‌شوند، مخصوصاً وقتی از اشیاء تیز استفاده می‌کنند یا در نزدیکی منابع حرارت بالا (اجاق گاز و فر) کار می‌کنند.

فرزندان خود را با دستورالعمل‌های پیچیده فراتر از سطح مهارت‌شان تحت فشار قرار ندهید. با غذا‌های ساده شروع کنید، به تدریج با افزایش اعتماد به نفس و تجربه، دستورالعمل‌های پیچیده‌تر را ارائه دهید.

از نظرات منفی یا انتقاد تند خودداری کنید. در عوض از تقویت رفتاری مثبت و بازخورد سازنده برای تقویت روحیه آنها و ایجاد انگیزه به منظور بهبود عملکردشان استفاده کنید.

آشپزی مهارتی است که توسعه آن به زمان نیاز دارد. صبور باشید و بگذارید فرزندانتان با سرعت خودشان یاد بگیرند. به آنها اجازه دهید اشتباه کنند و از اشتباهاتشان درس بگیرند؛ زیرا این امر بخش اساسی از فرآیند یادگیری با آزمون و خطا است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.