ترفند‌های ساده برای پخت بهتر و خوشمزه‌تر قورمه سبزی روش‌های مناسب توسعه مهارت زبانی و گفتار در کودکان استحکام استخوان‌های جنین با مصرف مکمل‌های ویتامین D تأثیرات اجرای بیمه زنان سرپرست‌خانوار روستایی و عشایری در جامعه مقام سوم خوشگوار مشهد در دور رفت مسابقات هندبال بانوان یک گام به سوی خانه دار شدن بانوان تحت حمایت بهزیستی سیب، میوه‌ای مناسب برای نوزادان شش‌ماهه آغازبه‌کار چهل‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه بانوان در تبریز (۱۲ آذر ۱۴۰۳) کدام گروه از گیاهان آپارتمانی در آشپزخانه خوب رشد می‌کنند؟ حضور فعال ۶ هزار بانوی خیر در پروژه‌های مدرسه‌سازی تدوین سند سلامت زنان در مرحله پایانی است اجرای پرده‌خوانی در قزوین ویژه ایام فاطمیه سیب‌زمینی، ماده غذایی مؤثر در پیشگیری از ریزش مو در بانوان اجرای طرح «رفیقانه» ویژه دختران نوجوان در ۳۷۰ شهرستان کشور تأثیرات سبک زندگی دیجیتالی بر پویایی نهاد خانواده ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمد نجاتی فرد قضاوت بانوی ایرانی در مسابقات انتخابی جام ملت‌های فوتسال بانوان ادویه‌ها و چاشنی‌های مناسب برای غذا‌های گوشتی کدام‌اند؟ برگزاری اولین اردوی قایقران بانوان رویینگ با حضور مربی زن در ارومیه نگهداری از گیاهان آپارتمانی با مسئولیت پذیری کودکان چه ارتباطی دارد؟
سرخط خبرها
باید‌ها و نباید‌های آموزش آشپزی به کودکان

باید‌ها و نباید‌های آموزش آشپزی به کودکان

  • کد خبر: ۳۰۲۷۵۲
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۸
مهم است که کودکان از سنین پایین وارد آشپزخانه شوند و به کمک و انجام برخی کار‌ها عادت کنند، اما این موضوع نیز باید‌ها و نباید‌هایی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهم است که کودکان از سنین پایین وارد آشپزخانه شوند و به کمک و انجام برخی کار‌ها عادت کنند، اما این موضوع نیز باید‌ها و نباید‌هایی دارد.

بایدها:

با کار‌های ساده مناسب با سن و سطح مهارت فرزندتان شروع کنید. بچه‌های کوچک‌تر می‌توانند در فعالیت‌هایی مانند هم زدن، شستن سبزیجات یا اندازه‌گیری مواد تشکیل دهنده شرکت کنند، در حالی که بچه‌های بزرگ‌تر می‌توانند مواد غذایی نرم را خرد کنند یا در تهیه دستورالعمل‌های غذایی پیچیده‌تر کمک کنند.

اهمیت ایمنی در آشپزخانه را به فرزندان خود بیاموزید. به آنها نشان دهید که چگونه با چاقوها، اجاق گاز‌های داغ و وسایل برقی کار کنند. همیشه بر آنها نظارت دقیق داشته باشید، به ویژه زمانی که از تجهیزات بالقوه پر خطر استفاده می‌کنند.

به آنها اجازه دهید تغییرات دلخواه خود را در دستورالعمل‌های غذایی اعمال کنند یا موادی را جایگزین مواد دیگر کنند.

به کودکان خود بیاموزید که قبل و بعد از دست زدن به غذا دست‌های خود را بشویند و محیط کار خود را تمیز نگه دارند. همچنین، بر اهمیت اجتناب از آلودگی‌های قابل انتقال و استفاده از تخته‌های برش جداگانه برای غذا‌های مختلف تاکید کنید.

نبایدها:

همیشه اطمینان حاصل کنید که فرزندانتان در آشپزخانه نظارت می‌شوند، مخصوصاً وقتی از اشیاء تیز استفاده می‌کنند یا در نزدیکی منابع حرارت بالا (اجاق گاز و فر) کار می‌کنند.

فرزندان خود را با دستورالعمل‌های پیچیده فراتر از سطح مهارت‌شان تحت فشار قرار ندهید. با غذا‌های ساده شروع کنید، به تدریج با افزایش اعتماد به نفس و تجربه، دستورالعمل‌های پیچیده‌تر را ارائه دهید.

از نظرات منفی یا انتقاد تند خودداری کنید. در عوض از تقویت رفتاری مثبت و بازخورد سازنده برای تقویت روحیه آنها و ایجاد انگیزه به منظور بهبود عملکردشان استفاده کنید.

آشپزی مهارتی است که توسعه آن به زمان نیاز دارد. صبور باشید و بگذارید فرزندانتان با سرعت خودشان یاد بگیرند. به آنها اجازه دهید اشتباه کنند و از اشتباهاتشان درس بگیرند؛ زیرا این امر بخش اساسی از فرآیند یادگیری با آزمون و خطا است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.