سهم ۳۶ درصدی زنان در کاروان ورزش کشور در بازی‌های جهانی یونیورسیاد آغاز زندگی مشترک زوج‌های جوان کم بضاعت در ساختمان خیریه «احسان الحسن (ع)» جزئیات طرح اعزام مبلغان تسهیلگر جوانی جمعیت در مشهد | فرهنگ سازی چهره‎ به چهره برای فرزندآوری رشد خشونت‌های جنسی و قتل زنان در ایتالیا در سال ۲۰۲۴ تخریب مقبره «آبش‌خاتون»، تنها زن حاکم فارس و آخرین فرمانروا از سلسله‌ی اتابکان در بافت تاریخی شیراز تغییر ۹۰ درصدی ترکیب تیم ملی کبدی زنان برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا استقبال پرشور بانوان مشهدی از رقابت‌های ورزشی جام شهربانو ویژه ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ برگزاری برنامه‌های ویژه ماه مبارک رمضان در رواق حضرت زهرا (س) حرم مطهر رضوی ویژه مادران و کودکان برگزاری نشست جانبی تأثیر تحریم‌ها بر حقوق زنان در اجلاس ۵۸ شورای حقوق بشر نمایش توانمندی‌های زنان ایرانی در عرصه هنر در نمایشگاه تخصصی هنر زنان ایرانی در سازمان ملل اشعار پروین اعتصامی، نشانه پیوند میان خلاقیت و مضامین لطیف زنانه کسب یک مدال طلا و یک مدال نقره توسط بانوان ایران در لیگ جهانی کاراته اما و اگرهای مصرف شیر مادر توسط نوزاد لزوم تعیین محدودیت‌های منطقی برای کودکان توسط والدین در تربیت آن‌ها معرفی روش‌های مقاوم‌سازی اقتصاد خانواده هشدار یک جامعه‌شناس درباره گذراندن زمان فراغت نوجوانان در فضای مجازی از فاطمه‌خاتون مشهدی، شاعره قهرمان عهد مغول چه می‌دانید؟ ساختن روزی خوش با بازارگردی با مادر نقش التهابات در ناباروری
سرخط خبرها
باید‌ها و نباید‌های آموزش آشپزی به کودکان

باید‌ها و نباید‌های آموزش آشپزی به کودکان

  • کد خبر: ۳۰۲۷۵۲
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۸
مهم است که کودکان از سنین پایین وارد آشپزخانه شوند و به کمک و انجام برخی کار‌ها عادت کنند، اما این موضوع نیز باید‌ها و نباید‌هایی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهم است که کودکان از سنین پایین وارد آشپزخانه شوند و به کمک و انجام برخی کار‌ها عادت کنند، اما این موضوع نیز باید‌ها و نباید‌هایی دارد.

بایدها:

با کار‌های ساده مناسب با سن و سطح مهارت فرزندتان شروع کنید. بچه‌های کوچک‌تر می‌توانند در فعالیت‌هایی مانند هم زدن، شستن سبزیجات یا اندازه‌گیری مواد تشکیل دهنده شرکت کنند، در حالی که بچه‌های بزرگ‌تر می‌توانند مواد غذایی نرم را خرد کنند یا در تهیه دستورالعمل‌های غذایی پیچیده‌تر کمک کنند.

اهمیت ایمنی در آشپزخانه را به فرزندان خود بیاموزید. به آنها نشان دهید که چگونه با چاقوها، اجاق گاز‌های داغ و وسایل برقی کار کنند. همیشه بر آنها نظارت دقیق داشته باشید، به ویژه زمانی که از تجهیزات بالقوه پر خطر استفاده می‌کنند.

به آنها اجازه دهید تغییرات دلخواه خود را در دستورالعمل‌های غذایی اعمال کنند یا موادی را جایگزین مواد دیگر کنند.

به کودکان خود بیاموزید که قبل و بعد از دست زدن به غذا دست‌های خود را بشویند و محیط کار خود را تمیز نگه دارند. همچنین، بر اهمیت اجتناب از آلودگی‌های قابل انتقال و استفاده از تخته‌های برش جداگانه برای غذا‌های مختلف تاکید کنید.

نبایدها:

همیشه اطمینان حاصل کنید که فرزندانتان در آشپزخانه نظارت می‌شوند، مخصوصاً وقتی از اشیاء تیز استفاده می‌کنند یا در نزدیکی منابع حرارت بالا (اجاق گاز و فر) کار می‌کنند.

فرزندان خود را با دستورالعمل‌های پیچیده فراتر از سطح مهارت‌شان تحت فشار قرار ندهید. با غذا‌های ساده شروع کنید، به تدریج با افزایش اعتماد به نفس و تجربه، دستورالعمل‌های پیچیده‌تر را ارائه دهید.

از نظرات منفی یا انتقاد تند خودداری کنید. در عوض از تقویت رفتاری مثبت و بازخورد سازنده برای تقویت روحیه آنها و ایجاد انگیزه به منظور بهبود عملکردشان استفاده کنید.

آشپزی مهارتی است که توسعه آن به زمان نیاز دارد. صبور باشید و بگذارید فرزندانتان با سرعت خودشان یاد بگیرند. به آنها اجازه دهید اشتباه کنند و از اشتباهاتشان درس بگیرند؛ زیرا این امر بخش اساسی از فرآیند یادگیری با آزمون و خطا است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.