به گزارش شهرآرانیوز؛ با توجه به اینکه قرمه سبزی به عنوان یک غذای محبوب و متنوع در رستورانها و منازل در سراسر ایران و حتی در برخی کشورهای دیگر شناخته شده است، بانوان میتوانند با استفاده از چند ترفند ساده، این غذا را خوشمزهتر درست کنند.
یکی از این روشها این است که اگر لیمو عمانی شما تلخ باشد قورمه سبزی شما تلخ مزه خواهد شد پس اگر از کیفیت لیمو عمانی خود اطمینان ندارید سعی کنید از گرد لیمو استفاده کنید. شما میتوانید یک سوم پیمانه آب غوره هم به خورشت اضافه کنید البته این کار کاملا سلیقهای است و بستگی به ذائقه خانواده دارد.
البته یکی از راههای گرفتن تلخی خورشت قورمه سبزی، استفاده از یک قاشق رب گوجه فرنگی در خورشت است. باید توجه داشت که اگر مقدار رب گوجه فرنگی اضافه شده زیاد شود طعم خورشت خراب خواهد شد.
همچنین، به خاطر اینکه در قرمه سبزی از لوبیا استفاده میشود ممکن است این غذا نفاخ باشد. اما برای جلوگیری از این مشکل شما میتوانید لوبیاها را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا کامل نفخ لوبیاها گرفته شود.
در انتخاب لوبیا اینکه لوبیا قرمز باشد یا چیتی بیشتر ذائقه شما نقش آفرین است، زیرا برخیها با لوبیا قرمز قورمه سبزی را میپسندند و برخی دیگر با لوبیا چیتی، حتی در برخی از مناطق ایران از لوبیای چشم بلبلی نیز برای تهیه قورمه سبزی استفاده میکنند.
منبع: نمناک