پری دخت‌های ایران، برای ایران | روایت مؤثر حضور زنان در جام رسانه امید برگزاری ۸ هزار روضه الزهرا (س) در کشور| روضه‌ها، پایگاه اجتماعی ترویج فرهنگ فاطمی هستند بررسی دلایل تولد نارس برخی نوزادان پرداخت ۱۲۳ همت وام ازدواج به زوج‌های جوان دوپینگ سلامت در روز‌های خاکستری |چطور بدنمان را در برابر آلودگی هوا مقاوم کنیم؟ مصائب شیرین یک مادرِ معلم | روایت زنی که تمام عمرش را پای کلاس گذاشت تو منو بیدار کردی! پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان | از بازنشستگی زنان تا پرینت مکالمات حال خوب از باور‌های خوب آغاز می‌شود صعود ۹۵ پله‌ای ندا شهسواری پس از قهرمانی در بازی‌های همبستگی اسلامی سن فرزندآوری در خراسان رضوی پایین‌تر از میانگین کشوری روایت دختر «ورژن طلایی» هندبال ایران از حضور ۱۴ ساله‌اش در تیم ملی از اولین هدیه تا آخرین نگاه| روایت عاشقانه افسانه برکی از همسر شهیدش تولیدات «ضدجمعیتی» شبکه نمایش خانگی متوقف می‌شود وعده بنی‌صدر و نوعروس سوسنگرد
سرخط خبرها
ترفند‌های ساده برای پخت بهتر و خوشمزه‌تر قورمه سبزی

ترفند‌های ساده برای پخت بهتر و خوشمزه‌تر قورمه سبزی

  • کد خبر: ۳۰۳۳۱۸
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲
با توجه به اینکه قرمه سبزی به عنوان یک غذای محبوب و متنوع در رستوران‌ها و منازل در سراسر ایران و حتی در برخی کشور‌های دیگر شناخته شده است، بانوان می‌توانند با استفاده از چند ترفند ساده، این غذا را خوشمزه‌تر درست کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با توجه به اینکه قرمه سبزی به عنوان یک غذای محبوب و متنوع در رستوران‌ها و منازل در سراسر ایران و حتی در برخی کشور‌های دیگر شناخته شده است، بانوان می‌توانند با استفاده از چند ترفند ساده، این غذا را خوشمزه‌تر درست کنند.

یکی از این روش‌ها این است که اگر لیمو عمانی شما تلخ باشد قورمه سبزی شما تلخ مزه خواهد شد پس اگر از کیفیت لیمو عمانی خود اطمینان ندارید سعی کنید از گرد لیمو استفاده کنید. شما می‌توانید یک سوم پیمانه آب غوره هم به خورشت اضافه کنید البته این کار کاملا سلیقه‌ای است و بستگی به ذائقه خانواده دارد.

البته یکی از راه‌های گرفتن تلخی خورشت قورمه سبزی، استفاده از یک قاشق رب گوجه فرنگی در خورشت است. باید توجه داشت که اگر مقدار رب گوجه فرنگی اضافه شده زیاد شود طعم خورشت خراب خواهد شد.

همچنین، به خاطر اینکه در قرمه سبزی از لوبیا استفاده می‌شود ممکن است این غذا نفاخ باشد. اما برای جلوگیری از این مشکل شما می‌توانید لوبیا‌ها را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا کامل نفخ لوبیا‌ها گرفته شود.

در انتخاب لوبیا اینکه لوبیا قرمز باشد یا چیتی بیشتر ذائقه شما نقش آفرین است، زیرا برخی‌ها با لوبیا قرمز قورمه سبزی را می‌پسندند و برخی دیگر با لوبیا چیتی، حتی در برخی از مناطق ایران از لوبیای چشم بلبلی نیز برای تهیه قورمه سبزی استفاده می‌کنند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.