خاطرات دختر شهید مدافع حرم میثم نجفی در کتاب «قصه‌ای برای حلما» کسب ۲ مدال نقره توسط تکواندوکاران دختر ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی قزاقستان کاهش مشارکت اقتصادی زنان ایران از ۱۷ به ۱۲ درصد در یک سال تاب‌آوری در بزرگسالی، مهارتی که ریشه‌های آن از نخستین رابطه عاطفی با مادر شکل می‌گیرد درباره خطرات داروهای لاغری برای جنین چه می دانید؟ سیمین‌دخت وحیدی، شاعر انقلاب اسلامی درگذشت + علت فوت رقابت‌های FIP مالزی| تیم دختران پدل ایران حذف شدند این‌طور بچه‌ها را پای روضه بنشانید تا عاشق امام حسین(ع) شوند احتمال افزایش خطر اوتیسم با مصرف استامینوفن در دوران بارداری ثبت نرخ باروری کلی ۲.۸۵ فرزند در سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۴| ۱۶.۷ درصد از والدین دارای تک‌فرزند هستند نائب قهرمانی تیم ملی دختران هاکی روی یخ کشورمان در  مسابقات جام آسیایی روسیه ابراز خرسندی رئیس کمیته ژیمناستیک هنری بانوان آسیا از حضور دختران ایرانی سه اولویت اصلی برای آینده زنان چیست؟| از مادری تا هوش مصنوعی؛ روایت چالش‌های زن امروز خانه‌داری| کدام وسایل آشپزخانه باید زود به زود عوض شوند؟ در آپارتمان چطور روضه خانگی برگزار کنیم؟ چالش‌های مادر و کودک در هیئت + راهکارها ثبت دومین پیروزی تیم دختران ایران در رقابت‌های پدل FIP مالزی خودشناسی و خودآگاهی، یکی از پیش‌شرط‌های لازم قبل از ازدواج هوشمندی در سادگی، میراثی از مادربزرگ‌ها| وقتی خانه‌داری، نوعی علم زندگی می‌شود نقش هورمون‌ها در کمبود ویتامین D در زنان چیست؟
سرخط خبرها
چه‌تعداد از ثبت‌نام‌کنندگان حج تمتع ۱۴۰۴، بانوان هستند؟

چه‌تعداد از ثبت‌نام‌کنندگان حج تمتع ۱۴۰۴، بانوان هستند؟

  • کد خبر: ۳۰۳۵۷۵
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴
تعداد ثبت‌نام‌کنندگان حج تمتع ۱۴۰۴ در حالی با گذشت حدود یک هفته از آغاز ثبت‌نام به بیش از ۱۳ هزار و ۶۰۰ نفر رسیده که بانوان نیز جزو این گروه از متقاضیان هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حج تمتع ۱۴۰۴ به مدت یک هفته است که آغاز شده و تا ۲۵ آذرماه ۱۴۰۳ ادامه دارد.

مدیرکل دفتر طرح، برنامه، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه ثبت‌نام حج ۱۴۰۴ در دو مرحله انجام می‌شود، گفت: در مرحله نخست که از پنجم آذرماه آغاز شده است، اولویت‌هایی فراخوانده شده‌اند که اطلاعاتشان را ثبت و مبلغی (۱۵۰ میلیون تومان) را به عنوان علی‌الحساب پرداخت می‌کنند. در مرحله بعد، پس از تعیین مبلغ نهایی حج و پرداخت آن، روند ثبت‌نام در کاروان کامل می‌شود.

مهران فرشید با اشاره به اینکه از صبح روز پنجم آذرماه تا ظهر روز دوازدهم آذرماه، بیش از ۱۳ هزار و ۶۰۰ نفر پیش‌ثبت‌نام را انجام داده‌اند، ادامه داد: از این تعداد، ۶ هزار و ۱۳۷ نفر خانم هستند. میانگین سنی ثبت‌نام‌کنندگان نیز ۵۶ سال است.

به گفته وی، براساس اطلاعات موجود، فراوانی بانوان نسبت‌به مردان در میان ثبت‌نام‌کنندگان سفر حج بیشتر است.

منبع: اعتماد آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.