اجرای طرح‌های گسترده بسیج خراسان رضوی در حوزه ترویج عفاف، حجاب و فرزندآوری ترویج فرهنگ «کمال گرایی» در تربیت فرزندان، دغدغه جدید والدین قبل فرزندآوری انتخاب سرمربی جدید تیم ملی بانوان تنیس روی میز ایران احکام شرعی| پاسخ رهبر معظم انقلاب به سئوالات شرعی پیرامون خواندن نماز قضای پدر و مادر توسط فرزندان چرا هزینه‌های زایمان در بیمارستان‌های مختلف خصوصی متفاوت و گران است؟ برخی بارداری‌ها نیازمند مراقبت‌های مضاعف هستند صعود تیم ملی بسکتبال زنان به مرحله نهایی رقابت‌های دیویژن B مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده افزایش تعداد تیم‌های حاضر در دیویژن A رقابت‌های کاپ آسیا بانوان با هدف توسعه بسکتبال آنها در سطح قاره روش‌های بهره گیری از مصادیق تربیتی عاشورا در تربیت فرزندان ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان
سرخط خبرها
سهم ۱۲ درصدی بانوان کشور در کسب‌وکار‌های نوپا

سهم ۱۲ درصدی بانوان کشور در کسب‌وکار‌های نوپا

  • کد خبر: ۳۰۴۶۱۱
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۹
به گفته معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، در حوزه استارتاپ‌ها ١٢ درصد کسب‌وکار‌های نوپا به زنان اختصاص دارد، اما باید گفت که این عدد کمی بوده و باید تلاش شود تا پایان دولت چهاردهم حداقل به ٣٠ درصد برسد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر با تاکید بر اینکه باید مدل‌های کسب‌وکار تغییر کند، گفت: کسب‌وکار‌های جدید باید مبتنی بر حفظ ارزش‌های مشترک مانند مسائل محیط زیستی و اجتماعی باشد.

وی بر دیده شدن تمامی مفاهیم اجتماعی و محیط زیستی در کسب‌وکار‌ها تاکید کرد و افزود: گفته می‌شود که در حوزه استارتاپ‌ها ١٢ درصد کسب‌وکار‌های نوپا به زنان اختصاص دارد، اما باید گفت که این عدد کمی بوده و باید تلاش کنیم تا پایان دولت چهاردهم حداقل به ٣٠ درصد برسد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده بیان کرد: یکی از وظایف مهم زنان، دیده‌بانی کسب‌وکار‌هاست؛ زیرا زنان به علت داشتن اخلاق مراقبتی، بهتر می‌توانند مسائل محیط زیستی و اجتماعی را در کسب‌وکار‌ها دیده‌بانی کنند.

بهروزآذر به موفقیت زنان در الگوی دیده‌بانی اشاره کرد و گفت: مقاومت زیادی در برابر ورود زنان به کسب‌وکار وجود دارد؛ این در حالیست که کارآفرینی زنان با مردان بسیار متفاوت است. نگاه زنان چندبعدی است و همه جوانب را در نظر می‌گیرند و فقط به جنبه اقتصادی آن فکر نمی‌کنند.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به مشکلاتی در این مسیر اظهار داشت: یکی از مشکلات و موانع، دسترسی زنان به منابع مالی است؛ ولی با همه مشکلات، زنان موفق بسیاری در حوزه کسب‌وکار‌های مختلف کشور داریم.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.