«حضور زینبی بانوان و دختران ایرانی» در پیام رهبر انقلاب طرز پخت فسنجان گیلانی با طعم متفاوت شمالی سکانس اول VAR در هفته چهارم لیگ برتر فوتبال زنان | استقلال مقابل سپاهان در یک بازی زیبا کامبک زد خانه‌داری | روش نگهداری خرمالوی رسیده با خرمالوی نارس یکسان نیست راهکار‌های تقویت سلامت روان زنان کدامند؟ | ضرورت حمایت از بانوان در محیط خانواده بانوی ایرانی در جمع سه نامزد بهترین مربی زن آسیا قرار گرفت اینفوگرافی | فواید خوردن کدو حلوایی برای زنان فوت و فن آشپزی | چرا گاهی خورش کرفس تلخ می‌شود؟ کاپیتان تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران: برای کسب مدال طلا به ناگویا آمده‌ایم هفته چهارم لیگ برتر فوتبال زنان | کرمان در انتظار یک دربی جذاب است ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید حسین نصرتی محمودآبادی ویژگی‌های رفتاری کودکان سخت را بشناسید | معرفی چند راهکار برای والدین آشپزی | سوپ اسفناج و عدس را در شب‌های سرد پاییز و زمستان درست کنید + طرز تهیه زنان روستایی حدود ۴۰ درصد نیروی کار کشاورزی جهان را تشکیل می‌دهند | نگاهی به چالش‌های زنان در کشاورزی و دامداری با این آموزه‌های دینی خانواده‌تان را از ناامیدی دور کنید حضرت زینب (س) در جبهه مقاومت، رویاروی طاغوت بررسی ابعاد شخصیت بی‌نظیر زینب کبری (س) در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی ویژه‌برنامه «سفیدپوشان سبز قامت» به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود (پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵) فاصله میان هزینه‌ها و حمایت از باشگاه‌ها در فوتسال زنان ایران چقدر است؟
سرخط خبرها
اختتامیه پنجمین رویداد ملی

اختتامیه پنجمین رویداد ملی "شکوه مادری" در مشهد برگزار خواهد شد| معرفی ۴۰۰ منتخب از مادران موفق در سطح کشور

  • کد خبر: ۳۰۶۳۱۲
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۸
مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی از برگزاری آیین تجلیل و تکریم از برگزیدگان پنجمین رویداد «شکوه مادری» در آستانه ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر خبر داد.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

فاطمه دژبرد در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، درخصوص برگزاری پنجمین رویداد "شکوه مادری" اظهارکرد: پنجمین رویداد شکوه مادری با شعار نسل رضوی؛ امت تمدن ساز و با هدف تکریم جایگاه مادر و ترویج امر فرزندآوری و افزایش جمعیت توسط مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی در مشهد برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه این رویداد ملی از بین مادران جوان دارای ۳ فرزند یا بیشتر که هم زمان فعالیت اجتماعی هم داشته باشند تجلیل بعمل خواهد آورد، تصریح کرد: مادران جوان موفق که ضمن ایفای نقش مهم مادری و فرزند پروری در عرصه های مختلف علمی، اقتصادی،درمانی، ورزشی، فرهنگی و اجتماعی اثرگذاری موثری داشتند در زمره این افراد  منتخب بودند، از جمله مادرانی که در عرصه تربیت فرزند، مادران فرزندان خاص، خیران و واقفان عرصه فرزندآوری، کنشگران فعال فرهنگی اجتماعی مروج فرزندآوری، کادر درمانی متخصص (پزشکان، ماما‌ها و...) حامی فرزندآوری، اقشار دوستدار جمعیت (صاحبخانه ها، فروشندگان پوشاک و لوازم بهداشتی و...)، مسئولان و مدیران حامی جمعیت در دستگاه‌ها و نهاد‌ها در زمره این افراد بودند.

مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی با اشاره به اختتامیه شکوه مادری در سال ۱۴۰۳، تصریح کرد: در این رویداد که درخصوص فرهنگ‌سازی فرزندآوری در سطح کشوراست بیش از ۱۷ هزار مادر جوان دارای بیش از سه فرزند در این رویداد شرکت کردند، که از بین شرکت کنندگان، ۶ هزار شرکت کننده به مرحله داوری رسیدند و در انتها، ۴۰۰ مادر شرکت کننده در این طرح برگزیده ملی معرفی شدند، به همین مناسبت آیین تجلیل و تکریم از برگزیدگان پنجمین رویداد «شکوه مادری» در آستانه ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر  در مشهد برگزار خواهد شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.