لزوم رسیدگی مسئولان به دختران مناطق کم‌برخوردار، دغدغه یک نوجوان نخبه اسفراینی اجرای ممنوعیت حجاب در دانشگاه‌های فرانسه رفع مشکلات اقتصادی با ورود هوشمندانه زنان به این حوزه کاهش فرصت‌های فرزندآوری با بالارفتن سن ازدواج زنان، رکن مهم دستیابی به توسعه پایدار در هر کشور سهم ۴۵ درصدی زنان از جامعه کارمندان دولت قهرمانی رکورددار دوی ۲۰۰ متر زنان ایران در رقابت‌های قهرمانی کشور سرعت بالای روند پدیده قتل زنان در انگلیس و عدم توجه دادگاه‌های این کشور به این پرونده‌ها کسب دومین پیروزی تیم ملی ایران مقابل هنگ‌کنگ در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا تاثیر والدین سیگاری بر روی ابتلای کودکان به آسم وجود بیش از ۱۳ میلیون جوان مجرد ایرانی در آستانه ازدواج در کشور لزوم تعیین مهریه منطقی و حمایت قانونی از زنان در طرح اصلاح قانون مهریه حضور و هم‌افزایی بانوان نخبه رضوی در بوستان ریحانه مشهد برپایی موکب «محبّان‌الرضا(ع)» با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی درباره ضرورت حضور ماماها در  دوران بارداری و  زایمان | چرا ماما نه؟ چند گرم طلا منجر به قتل بانوی مجری شبکه افق شد هویت قاتل «شیرین ابوعاقله» خبرنگار فلسطینی شبکه خبری الجزیره فاش شد مرگ ۲.۲ مادر در هر ۱۰۰ هزار زایمان سزارین
سرخط خبرها
زنجبیل، ادویه مناسب برای کاهش حالت تهوع صبحگاهی مادران باردار

زنجبیل، ادویه مناسب برای کاهش حالت تهوع صبحگاهی مادران باردار

  • کد خبر: ۳۰۶۴۴۶
  • ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲
تحقیقات انجام‌شده در دانشگاه ایتالیا نشان داده است که مصرف زنجبیل برای مادران باردار هم تهوع صبحگاهی آن‌ها را رفع می‌کند و هم برای رشد جنین مفید است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف یک گرم زنجبیل تازه در روز برای مادران باردار و کودک درحال‌رشد بی‌خطر است. این مقدار، حدود یک قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه‌رنده‌شده یا خردشده است که ممکن است بین دو تا چهار دُز تقسیم شود. اعتدال در مصرف زنجبیل در دوران بارداری مهم است.

زنجبیل ممکن است ویتامین‌ها یا مواد معدنی زیادی را تأمین نکند، اما سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که به محافظت از مادر و کودک درحال‌رشد کمک می‌کند. مصرف زنجبیل خام یا عصاره زنجبیل به حالت تهوع، تهوع صبحگاهی، هضم غذا، تقویت سیستم ایمنی بدن و موارد دیگر کمک می‌کند.

تهوع صبحگاهی در سه‌ماهه اول بارداری، میان ۸۰ درصد از زنان شایع است و می‌تواند از حالت تهوع خفیف تا استفراغ متغیر باشد. مواد شیمیایی زیادی مانند جینجرول و شوگاول در زنجبیل وجود دارد که از نظر علمی به کاهش حالت تهوع به‌خصوص تهوع صبحگاهی کمک می‌کند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.