به گزارش شهرآرانیوز؛ تحقیقات نشان میدهد که مصرف یک گرم زنجبیل تازه در روز برای مادران باردار و کودک درحالرشد بیخطر است. این مقدار، حدود یک قاشق چایخوری زنجبیل تازهرندهشده یا خردشده است که ممکن است بین دو تا چهار دُز تقسیم شود. اعتدال در مصرف زنجبیل در دوران بارداری مهم است.
زنجبیل ممکن است ویتامینها یا مواد معدنی زیادی را تأمین نکند، اما سرشار از آنتیاکسیدانهایی است که به محافظت از مادر و کودک درحالرشد کمک میکند. مصرف زنجبیل خام یا عصاره زنجبیل به حالت تهوع، تهوع صبحگاهی، هضم غذا، تقویت سیستم ایمنی بدن و موارد دیگر کمک میکند.
تهوع صبحگاهی در سهماهه اول بارداری، میان ۸۰ درصد از زنان شایع است و میتواند از حالت تهوع خفیف تا استفراغ متغیر باشد. مواد شیمیایی زیادی مانند جینجرول و شوگاول در زنجبیل وجود دارد که از نظر علمی به کاهش حالت تهوع بهخصوص تهوع صبحگاهی کمک میکند.
منبع: ایرنا