تولد دختری افغانستانی در اولین زایمان در حج ۱۴۰۴ لزوم رسیدگی مسئولان به دختران مناطق کم‌برخوردار، دغدغه یک نوجوان نخبه اسفراینی اجرای ممنوعیت حجاب در دانشگاه‌های فرانسه رفع مشکلات اقتصادی با ورود هوشمندانه زنان به این حوزه کاهش فرصت‌های فرزندآوری با بالارفتن سن ازدواج زنان، رکن مهم دستیابی به توسعه پایدار در هر کشور سهم ۴۵ درصدی زنان از جامعه کارمندان دولت قهرمانی رکورددار دوی ۲۰۰ متر زنان ایران در رقابت‌های قهرمانی کشور سرعت بالای روند پدیده قتل زنان در انگلیس و عدم توجه دادگاه‌های این کشور به این پرونده‌ها کسب دومین پیروزی تیم ملی ایران مقابل هنگ‌کنگ در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا تاثیر والدین سیگاری بر روی ابتلای کودکان به آسم وجود بیش از ۱۳ میلیون جوان مجرد ایرانی در آستانه ازدواج در کشور لزوم تعیین مهریه منطقی و حمایت قانونی از زنان در طرح اصلاح قانون مهریه حضور و هم‌افزایی بانوان نخبه رضوی در بوستان ریحانه مشهد برپایی موکب «محبّان‌الرضا(ع)» با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی درباره ضرورت حضور ماماها در  دوران بارداری و  زایمان | چرا ماما نه؟ چند گرم طلا منجر به قتل بانوی مجری شبکه افق شد
سرخط خبرها
سوءتغذیه و لاغری مفرط، عوامل مؤثر در یائسگی زودرس

سوءتغذیه و لاغری مفرط، عوامل مؤثر در یائسگی زودرس

  • کد خبر: ۳۰۷۰۸۳
  • ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۶
متخصص زنان و زایمان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: نژاد، قومیت و شرایط جغرافیایی تأثیر چندانی بر سن یائسگی ندارند. اما سوءتغذیه و لاغری مفرط می‌تواند از عوامل مؤثر در یائسگی زودرس به شمار رود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهره سالاری گفت: میانگین سنی یائسگی در زنان معمولاً بین ۵۱ تا ۵۲ سال است. با این حال، برخی از مطالعات نشان داده که یائسگی ممکن است تا سن ۵۸ سالگی به تأخیر بیفتد.

وی تأکید کرد که زنان بالای ۴۵ سال، در صورتی که علائم یائسگی را تجربه کنند، جای نگرانی نیست، زیرا این مسئله یک روند طبیعی و فیزیولوژیک بدن است.

این متخصص زنان و زایمان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان اظهار کرد: مهم‌ترین عاملی که سن یائسگی را تعیین می‌کند، ژنتیک است. اما عواملی مانند سوءتغذیه و مصرف سیگار نیز می‌توانند موجب یائسگی زودرس شوند. علاوه بر این، زنانی که به دلایل پزشکی مجبور به جراحی و برداشتن رحم می‌شوند، ممکن است تغییرات مختصری در عملکرد تخمدان‌هایشان داشته باشند. با این حال، این تغییرات معمولاً جدی نیستند و کاهش سطح هورمون‌ها در این زنان نسبت به جمعیت عادی ناچیز است.

وی افزود: نژاد، قومیت و شرایط جغرافیایی تأثیر چندانی بر سن یائسگی ندارند. اما سوءتغذیه و لاغری مفرط که ناشی از آن باشد، می‌تواند از عوامل مؤثر در یائسگی زودرس به شمار رود.

سالاری اظهار کرد: زنان نباید نگرانی خاصی از بابت جراحی برداشتن رحم داشته باشند؛ زیرا این جراحی معمولاً عوارض جدی هورمونی ایجاد نمی‌کند و عملکرد تخمدان‌ها به طور کلی حفظ می‌شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.