به گزارش شهرآرانیوز؛ یک پژوهش در مرکز تحقیقات دانشگاه ایتالیا نشان داد که ۹۰ درصد مادران بارداری که طی چهار هفته آخر بارداری روزی ۶ عدد خرما خوردهاند، در لحظه ورودشان به بیمارستان، انبساط بیشتر و کیسه آب سالم تری داشتهاند و نیز مرحله اول درد زایمان در آنها کوتاهتر بوده است.
همچنین، در این تحقیق مشخص شد که در دوران بارداری، نیاز بدن به آهن افزایش یافته و نیاز به استفاده از مکملهای دارای آهن بیش از پیش میشود، در غیر اینصورت مادر در معرض خطر کم خونی قرار خواهد گرفت. مصرف خرما میتواند تا حد زیادی میزان آهن لازم روزانه را تامین کند.
علاوه بر این، منیزیم موجود در خرما ماده معدنی با خاصیت باور نکردنی و بسیار مفید است؛ لذا مصرف خرما متضمن سلامت و قوت دندانها و استخوانهای جنین و مانع از انقباضات زودرس خواهد بود.
منبع: عصر ایران