نگرانی از افزایش ابتلا به سرطان سینه در مشهد | سرطان سینه به ۳۰ساله‌ها رسید زنان، پیشرفت و روایت امید| حضور زنان در بزرگ‌ترین تولید محتوای امید روایت می‌شود پری دخت‌های ایران، برای ایران | روایت مؤثر حضور زنان در جام رسانه امید برگزاری ۸ هزار روضه الزهرا (س) در کشور| روضه‌ها، پایگاه اجتماعی ترویج فرهنگ فاطمی هستند بررسی دلایل تولد نارس برخی نوزادان پرداخت ۱۲۳ همت وام ازدواج به زوج‌های جوان دوپینگ سلامت در روز‌های خاکستری |چطور بدنمان را در برابر آلودگی هوا مقاوم کنیم؟ مصائب شیرین یک مادرِ معلم | روایت زنی که تمام عمرش را پای کلاس گذاشت تو منو بیدار کردی! پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان | از بازنشستگی زنان تا پرینت مکالمات حال خوب از باور‌های خوب آغاز می‌شود صعود ۹۵ پله‌ای ندا شهسواری پس از قهرمانی در بازی‌های همبستگی اسلامی سن فرزندآوری در خراسان رضوی پایین‌تر از میانگین کشوری روایت دختر «ورژن طلایی» هندبال ایران از حضور ۱۴ ساله‌اش در تیم ملی
سرخط خبرها
روش‌های خوشمزه‌تر شدن خورش فسنجان

روش‌های خوشمزه‌تر شدن خورش فسنجان

  • کد خبر: ۳۰۶۶۴۷
  • ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۶
خورش فسنجان یکی از اصیل‌ترین و خوشمزه‌ترین خورشت‌های ایرانی است که گرچه در نواحی مختلف ایران طبخ می‌شود که با استفاده از روش‌های ساده می‌توان آن را خوشمزه‌تر تهیه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خورش فسنجان یکی از اصیل‌ترین و خوشمزه‌ترین خورشت‌های ایرانی است که گرچه در نواحی مختلف ایران طبخ می‌شود، اما اصالت آن از گیلان است. خورش فسنجان را با مواد غذایی مختلفی مانند گوشت، گردو، رب انار و... طبخ می‌کنند. یکی از رموز خانم‌های شمالی برای خوشمزه‌تر شدن خورش فسنجان استفاده از ادویه‌های مخصوص است.

استفاده از مقدار کمی شکر در طعم دادن به خورشت می‌تواند بسیار مؤثر باشد، همچنین، ترکیب گردوی تازه و مقداری سبزی معطر خورشت فسنجان را خوشمزه خواهد کرد.

در ادامه علاوه بر اینکه رب‌های آلو، زرشک سیاه و تمشک نیز در خوش طعم‌تر و خوش رنگ‌تر شدن خورشت فسنجان مؤثر است، بعضی‌ از بانوان از گل محمدی خشک شده نیز در این غذا استفاده می‌کنند.

این نکته را هم باید اضافه کرد که خورش باید در حرارت کم و به مدت طولانی روی شعله گاز باشد.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.