ابتلا به افسردگی شدید، از عوارض مهم سقط جنین معرفی گیاهان آپارتمانی مناسب برای اتاق نوزاد فصل دوم برنامه تلویزیونی مهنا به بررسی نقش زنان در عرصه مقاومت می‌پردازد بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه پرداخت تسهیلات فرزندآوری در آستانه ۴۰ همت قرار گرفت حمایت دولت از زنان سرپرست‌خانوار، از طریق توسعه مشاغل خانگی توضیحات سازمان اداری و استخدامی کشور درباره آیین نامه دورکاری مادران شاغل (۲ بهمن ۱۴۰۳) بازگشت ساره بیات به جشنواره فیلم فجر با فیلم سینمایی «چشم بادومی» رفع نیاز کودکان به تعاملات اجتماعی بیرون از خانواده با رفتن به مهدکودک از هر ۴ زن یک نفر به میگرن مبتلا است لزوم توجه والدین به نقش تربیتی بازی‌های خانوادگی در کودکان تصویب اولویت‌های موضوعی منشور زنان در جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان همسر شهید برونسی درگذشت گفت و گو با زنی جوان که با موتورسیکلت به مشتریانش مواد مخدر می رساند | رؤیا‌های سوخته «رؤیا» رفع مشکلات زنان و خانواده با اجرای قوانین مرتبط با این حوزه در جامعه معرفی زنان موثر در پیشرفت ایران اسلامی در برنامه رادیویی «ایراندخت» مصرف زیاد غذا‌های فراوری‌شده، عامل مهم ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره پدیده زنانه شدن سالمندی
سرخط خبرها
زنجبیل، ادویه مناسب برای کاهش حالت تهوع صبحگاهی مادران باردار

زنجبیل، ادویه مناسب برای کاهش حالت تهوع صبحگاهی مادران باردار

  • کد خبر: ۳۰۶۴۴۶
  • ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲
تحقیقات انجام‌شده در دانشگاه ایتالیا نشان داده است که مصرف زنجبیل برای مادران باردار هم تهوع صبحگاهی آن‌ها را رفع می‌کند و هم برای رشد جنین مفید است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف یک گرم زنجبیل تازه در روز برای مادران باردار و کودک درحال‌رشد بی‌خطر است. این مقدار، حدود یک قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه‌رنده‌شده یا خردشده است که ممکن است بین دو تا چهار دُز تقسیم شود. اعتدال در مصرف زنجبیل در دوران بارداری مهم است.

زنجبیل ممکن است ویتامین‌ها یا مواد معدنی زیادی را تأمین نکند، اما سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که به محافظت از مادر و کودک درحال‌رشد کمک می‌کند. مصرف زنجبیل خام یا عصاره زنجبیل به حالت تهوع، تهوع صبحگاهی، هضم غذا، تقویت سیستم ایمنی بدن و موارد دیگر کمک می‌کند.

تهوع صبحگاهی در سه‌ماهه اول بارداری، میان ۸۰ درصد از زنان شایع است و می‌تواند از حالت تهوع خفیف تا استفراغ متغیر باشد. مواد شیمیایی زیادی مانند جینجرول و شوگاول در زنجبیل وجود دارد که از نظر علمی به کاهش حالت تهوع به‌خصوص تهوع صبحگاهی کمک می‌کند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.