آغاز دومین مرحله اردوی تیم ملی کبدی زنان از امروز (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) آشنایی با عوارض عجیب و باورنکردنی نبستن پیش‌بند در هنگام انجام کار‌های آشپزخانه لزوم انجام آزمایش پاپ اسمیر هر ۶ ماه یک بار توسط بانوان اجرای ۲۵ طرح فرهنگی دخترانه‌محور در ۸ استان کشور پیروزی تیم ملی جوانان دختر ایران مقابل قزاقستان در مسابقات تنیس روی میز آسیای میانه تیم ملی بسکتبال زنان به رقابت‌های دیویژن B آسیا صعود کرد افزایش میزان صمیمیت در میان والدین و فرزندان با استفاده از راهکار «جادوی پرسش» تحلیل نقش‌آفرینی مریلا زارعی در فیلم سینمایی «موسی کلیم‌الله» راه‌اندازی تعاونی‌های کسب‌وکار برای بانوان در خراسان رضوی کسب پیروزی تیم ملی زنان ایران در اولین بازی در رقابت‌های بسکتبال زنان غرب آسیا بررسی نقش زنان در اقتصاد دیجیتال درخشش بانوان در جشنواره «قهرمان ایران» آموزش کاشت بروکلی در گلدان میزان اختراعات ثبت شده زنان ایران بالاتر از میانگین جهانی ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید حسین محمدزاده قیصری پیوند دوباره خانواده ایرانی با سبک زندگی اصیل و بی‌آلایش بومی در سریال پایتخت وجود قوانین متعدد برای حمایت از زنان در محیط‌های اداری
سرخط خبرها
زنجبیل، ادویه مناسب برای کاهش حالت تهوع صبحگاهی مادران باردار

زنجبیل، ادویه مناسب برای کاهش حالت تهوع صبحگاهی مادران باردار

  • کد خبر: ۳۰۶۴۴۶
  • ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲
تحقیقات انجام‌شده در دانشگاه ایتالیا نشان داده است که مصرف زنجبیل برای مادران باردار هم تهوع صبحگاهی آن‌ها را رفع می‌کند و هم برای رشد جنین مفید است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف یک گرم زنجبیل تازه در روز برای مادران باردار و کودک درحال‌رشد بی‌خطر است. این مقدار، حدود یک قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه‌رنده‌شده یا خردشده است که ممکن است بین دو تا چهار دُز تقسیم شود. اعتدال در مصرف زنجبیل در دوران بارداری مهم است.

زنجبیل ممکن است ویتامین‌ها یا مواد معدنی زیادی را تأمین نکند، اما سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که به محافظت از مادر و کودک درحال‌رشد کمک می‌کند. مصرف زنجبیل خام یا عصاره زنجبیل به حالت تهوع، تهوع صبحگاهی، هضم غذا، تقویت سیستم ایمنی بدن و موارد دیگر کمک می‌کند.

تهوع صبحگاهی در سه‌ماهه اول بارداری، میان ۸۰ درصد از زنان شایع است و می‌تواند از حالت تهوع خفیف تا استفراغ متغیر باشد. مواد شیمیایی زیادی مانند جینجرول و شوگاول در زنجبیل وجود دارد که از نظر علمی به کاهش حالت تهوع به‌خصوص تهوع صبحگاهی کمک می‌کند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.