رویداد ملی «ایران بانو» در مشهد برگزار شد+ویدئو دغدغه‌ای که هنوز با من مانده‌است تنها کسی که به بودنش ادامه می‌دهد پرداختن به سیره حضرت زهرا (س) در کتاب به امید دیدار لزوم حاکم شدن اخلاق مادرانه در جامعه رنج و شادی های تولد نوزادان در  یکی از  بیمارستان های مشهد به مناسبت روز مادر | ترانه مادری روش‌های خوشمزه‌تر شدن خورش فسنجان گره‌گشایی با ذکر تسبیحات حضرت زهرا(س) اختتامیه پنجمین رویداد ملی شکوه مادری در مشهد|تجلیل از ۱۰ مادر نمونه از سراسر کشور گیاهان آپارتمانی هم به ویتامین نیاز دارند؟ هدیه‌ای خاص و به‌یادماندنی برای مادر‌ها ۹ مدال دختران مشهد در مسابقات پاراتنیس روی میز کشور پایان میزبانی مشهد از لیگ دسته دو والیبال بانوان روش‌های حذف چربی اضافی غذا باید از کسب‌وکار‌های اقتصادی بانوان در مشهد حمایت ویژه شود زنجبیل، ادویه مناسب برای کاهش حالت تهوع صبحگاهی مادران باردار معرفی بانوان موفق ایرانی در برنامه رادیویی دخت ایران نمایش آثار خوشنویسی بانوان اصفهانی در نگارخانه موزه حرم امام‌رضا(ع) آلودگی هوا بر افزایش اختلالات هورمونی در زنان تأثیر می‌گذارد
سرخط خبرها
روش‌های حذف چربی اضافی غذا

روش‌های حذف چربی اضافی غذا

  • کد خبر: ۳۰۶۵۱۳
  • ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۸
روغن اضافی غذا نه تنها به تعداد کالری‌های دریافتی اضافه می‌کند، بلکه بر سلامت کلی وعده غذایی شما نیز تاثیر می‌گذارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پختن غذا‌های خوشمزه یک هنر است، اما لازم نیست برای داشتن یک وعده غذای لذیذ، غذای شما در روغن غرق شود. روغن اضافی نه تنها به تعداد کالری‌های دریافتی اضافه می‌کند بلکه بر سلامت کلی وعده غذایی شما نیز تاثیر می‌گذارد.

با چند روش ساده می‌توانید روغن اضافی غذا را از بین ببرید، به عنوان مثال، به جای سرخ کردن عمیق، شیوه پخت را انتخاب کنید. این روش به حداقل روغن نیاز دارد و می‌تواند بافتی ترد و بدون چربی بیش از حد به غذا‌های شما بدهد.

حتی کباب کردن یا آب پز کردن گوشت و سبزیجات یک جایگزین سالم است. زمانی که شما گوشت را کباب می‌کنید چربی اضافی آن از بین می‌رود و برای شما غذا‌های بدون چربی و خوش طعم باقی می‌گذارد. پیش از کباب یا آب پز کردن غذا، مواد غذایی خود را بدون استفاده از روغن مرینیت کنید تا طعم آن بهتر شود.

بخارپز کردن نیز طعم طبیعی مواد شما را بدون افزودن روغن حفظ می‌کند. این یک روش عالی برای سبزیجات، ماهی و حتی طبخ کوفته‌است. در شیوه طبخ بخار پز، مواد مغذی و بافت مواد غذایی حفظ می‌شود.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.