روایت هایی مستندگونه از اهدای طلا توسط زنان به محور مقاومت در کتاب «جان و دل» صدور پیام دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) خطاب به بانوان و مادران ایرانی| امروز پیام نذر‌های مادران ایران به جهانیان رسیده است مهم‌ترین مأموریت زن تراز انقلاب اسلامی چیست؟ نقش مهم وراثت در چندقلوزایی اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی پیمان عاشقانه زوج‌های مشهدی در دل روز‌های جنگ تربیت بانوان کنشگر بین‌المللی، اولویت مهمی برای دوران پساجنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران مشهدی‌ها الگویی از مقاومت، امید و عشق به زندگی در سایه جنگ شهادت یاسمین باکوئی در حملات رژیم صهیونیستی، داغی بر دل دانشگاه شریف شهدای پزشک زن ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی را بشناسیم؟ توصیه‌های یک روانشناس برای پر کردن اوقات فراغت کودکان با رویکردی هوشمندانه خانواده‌های شهدا «خاکریز دوم» در برابر دشمنان هستند ۱.۸ میلیون بانوی در  سن باروری، مخاطب طرح ملی آمایش امید در  مشهد درباره عوارض سزارین‌های تقویمی| تنها ۲ تا ۳ درصد سزارین‌ها به درخواست مادر است خرده‌روایت‌هایی از زبان ۴۰ زن و همسر بازمانده از فاجعه انفجار هم‌زمان ۴ هزار پیجر در لبنان در کتاب «دشواری مبارک» سهم خراسان جنوبی از تسهیلات فرزندآوری تنها ۰.۴۵ درصد است زنان، کنترل‌گران عاطفی جامعه در بحبوحه جنگ مادر، روح خانه ایرانی و زیرساخت آن است
سرخط خبرها
رب گوجه فرنگی، چاشنی پرطرفدار در آشپزی

رب گوجه فرنگی، چاشنی پرطرفدار در آشپزی

  • کد خبر: ۳۰۹۶۴۱
  • ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
رب گوجه فرنگی به عنوان چاشنی پرطرفدار در آشپزی جهانی به خصوص آشپزی ایرانی به عنوان یک عامل مهم طعم‌دهنده غذا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رب گوجه‌فرنگی یکی از مواد آشپزی بسیار معمول در آشپزی ایرانی است که به عنوان یک محصول اصیل و لذیذ در این فرهنگ غذایی دارای جایگاه ویژه‌ای است.

ابعاد مختلف استفاده از رب گوجه فرنگی در پخت و پز

یکی از مصارف اصلی رب گوجه فرنگی در آشپزی ایرانی، تهیه خورشت‌هاست. خورشت‌های معروفی مانند فسنجان، دمی گوجه، و قیمه از رب گوجه‌فرنگی به عنوان یکی از اصلی‌ترین ترکیب‌های طعام استفاده می‌کنند. رب گوجه‌فرنگی به این غذا‌ها طعمی غنی و رنگی می‌بخشد.

همچنین، در آماده‌سازی مرغ و گوشت برای کباب و جوجه کباب، رب گوجه‌فرنگی به عنوان یک عنصر اصلی در مرق آمیزش استفاده می‌شود. این ماده به مواد پخته‌شده عطر و طعمی ممتاز می‌بخشد.

این در حالی است که آش‌های ایرانی نیز از رب گوجه‌فرنگی بهره می‌برند. آش‌های معروفی مانند آش رشته و آش اسفناج به دلیل طعمی تند و شیرین که رب گوجه‌فرنگی اضافه می‌کند، محبوبیت زیادی دارند.

فواید مصرف رب گوجه فرنگی

فواید رب گوجه فرنگی برای پوست صورت نیز قابل توجه است. لیکوپن موجود در رب باعث محافظت از پوست در برابر آسیب‌های ناشی از اشعه UV می‌شود و به پیشگیری از پیری زودرس و چین‌وچروک‌ها کمک می‌کند.

همچنین، استفاده موضعی از رب گوجه فرنگی می‌تواند به روشن‌تر‌شدن پوست، کاهش لکه‌های تیره و بهبود بافت آن کمک کند. برای این منظور، رب را به‌عنوان ماسک طبیعی به کار ببرید و پس از چند دقیقه با آب ولرم بشویید تا پوست شاداب‌تر و جوان‌تر به نظر برسد.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.