به گزارش شهرآرانیوز؛ برای تهیه غذاهای مختلف با گوشت قرمز میتوان با روشهای سادهای هم به پخت بهتر غذاها کمک کرد هم بوی خامی گوشت را از بین برد.
به عنوان مثال، برای سرخ کردن گوشت بهتر است در ابتدا روغن را داغ و بعد گوشت را به ماهیتابه اضافه کرد، همچنین، برای اینکه گوشت به خوبی بپزد در ابتدا گوشت را با مقداری پیاز تفت دهید و بعد بپزید، این کار باعث بهتر شدن بوی گوشت میشود.
علاوه بر این، برای پخت گوشت بهتر است ادویههای موردنظر خود را در انتهای مراحل پخت اضافه کرد تا بوی گوشت به طور کامل از بین برود، روش دیگر این است که برای کباب کردن گوشت بهتر است آن را به تکههای نازک برش داده شود، در این صورت گوشت به خوبی مغز پخت شده و بوی آن برطرف خواهد شد.
منبع: نمناک