پرچم دختران مشهد بالاست قصه دختری که ناجی مشهد شد | فاطمه توسی مانع از تعرض مغولان به حرم مطهر رضوی شد مهریه‌های بلاتکلیف؛ مردان در زندان و زنان بی‌پشتوانه | مهریه در اولویت دیون است، اما در عمل نادیده گرفته می‌شود پخش برنامه زنده «بارگاه» از رادیو گفت‌و‌گو با محوریت معرفی دختران موفق ایران آموزش قرآن کریم به زنان کم‌شنوا ازسوی یک مؤسسه قرآنی در جنوب ترکیه بررسی تأثیرات مثبت حضور بانوان ناشر در سی‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شتاب رشد زنان در آموزش عالی بالاتر از متوسط شتاب کل جمعیت دانشجویی کشور نام ۵ درصد از زنان خراسان شمالی، «معصومه» است برنامه اقدام ملی ارتقای اکوسیستم کسب و کار زنان تدوین می‌شود لزوم انجام آزمایش کولونوسکوپی برای زنان بالای ۵۰ سال در هر ۲ تا ۵ سال یک بار از جزئیات سریال جدید نرگس آبیار چه می‌دانید؟ انجام سالانه بیش از ۱۵ هزار زایمان در مراکز سلامت کشور درباره اولین نویسنده زن کشور | یکی از پرفروش‌ترین رمان‌های معاصر متعلق به سیمین دانشور است
سرخط خبرها
اوج احترام اصفهانی‌های اصیل به مهمان با پخت به‌پلو

اوج احترام اصفهانی‌های اصیل به مهمان با پخت به‌پلو

  • کد خبر: ۳۰۷۹۱۶
  • ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۱
«به‌پلو» در زمان‌های دور در آیین‌ها و محافل مختلف مردمان این دیار طبخ و سرو می‌شد و نمود آداب پذیرایی و عمق احترام اصفهانی‌های اصیل به مهمان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برخلاف غذا‌های سنتی شناخته شده اصفهان نظیر بریان، «بِه پُلو» خوراک بسیار سبک و مغذی بشمار می‌رود که نمود آداب پذیرایی و عمق احترام اصفهانی‌های اصیل به مهمان است.

این غذا از زمان‌های دور در آیین‌ها و محافل مختلف مردمان این دیار طبخ و سرو می‌شد، اگرچه امروز نام این غذای محلی در منوی رستوران‌ها و سُفره‌خانه‌ها به چشم نمی‌آید، اما قدیمی‌تر‌ها هنوز آن را به یاد می‌آورند و در مناسبت‌های مختلف آن را سر سفره می‌گذارند.

از آنجا که در این خطه، میوه «بهِ» مرغوب در فصل پاییز و زمستان به وفور در دسترس است، «به پلو» نیز از قدیم‌الایام بعنوان غذای سالم و زمستانه، جایگاه خاصی در سُفره اصفهانی‌ها داشته است.

«به» که در فرهنگ عامه ایرانیان به عنوان «میوه بهشتی» شُهره است، کمتر به صورت خام مصرف می‌شود، اما پخته شده آن طعم و عطر بسیار متبوع، بافت نرم و ملین و رنگ مایل به صورتی زیبا دارد که همین ویژگی رمز خوشمزگی غذای سنتی «به پلو» است.

مواد اصلی این غذا شامل برنج، میوه به، گوشت مرغ یا گوسفند، آلو، زعفران و ادویه‌های معطر مانند دارچین و زردچوبه و زیره است. این غذا طعم شیرین ملایم و کمی مَلس دارد.

عطر میوه وقتی پخته یا تفت داده شود بسیار دلنشین و با مخلوط شدنش با برنج، به یک غذای فرحبخش و دلچسب تبدیل می‌شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.