خانه‌داری| گل‌های مناسب سفره هفت‌سین کدامند؟ ایجاد یک تحول بنیادی در درک نقش زنان در جنگ در جامعه| بازخوانی تاریخ، تصویری مقتدر از مقاومت ارائه می‌دهد معرفی چند روش حمایتی والدین در شرایط جنگ از کودکان نوزدهمین شب میدان داری بانوان رسانه|امیدآفرینی نقش اصلی «پاتوق همبستگی رسانه و مردم» پیام یک معلم مشهدی به دانش آموزان| درس آخر: «عشق به کشور» هر خانه، یک پایگاه | همدلی به سبک بانوان محله «سیدرضی» کنترل وزن و بهبود سوخت‌وساز بدن با مصرف اندازه چای هیئت‌داری دختران مشهدی در «میدان حجاب» پادکست| رهبر شهید: راهکار ناسازگاری‌ها در زندگی مشترک، کنار آمدن و سازگاری زوجین است سرانجام برگزاری ۲ هفته پایانی لیگ برتر هندبال بانوان چه می‌شود؟ بازخوانی جایگاه زنان در گذار از جنگ‌های کلاسیک به نبرد‌های ترکیبی طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای مخصوص عید نوروز در خانه + فیلم شهادت پشت شهادت؛ جای درستی از تاریخ ایستاده‌ایم درباره فواید قصه‌گویی والدین برای کودکان در شرایط جنگی نیم‌نگاهی به حضور تیم‌های ورزش‌های گروهی بانوان مشهدی در لیگ‌های برتر سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها
مادران دارای فرزندان ۳ قلو و بالاتر تحت پوشش بهزیستی، هزینه پرستاری دریافت می‌کنند

مادران دارای فرزندان ۳ قلو و بالاتر تحت پوشش بهزیستی، هزینه پرستاری دریافت می‌کنند

  • کد خبر: ۳۰۷۰۸۴
  • ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۴
معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: امسال برای خانواده‌هایی که فرزندان ۳ قلو و بالاتر دارند طرح هزینه پرستاری به مادران در دستور کار قرار گرفته و حمایت‌ها تا سن ۶ سالگی فرزندان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهری‌سادات موسوی با اشاره به نقش زنان در جامعه‌پذیری و تربیت اجتماعی اظهار کرد: باید به برخی افراد جامعه توجه ویژه‌تری شود تا بتوانند زندگی سالم‌تری داشته باشند. در سازمان بهزیستی، گروه‌های مختلفی از مادران تحت پوشش قرار دارند. برخی از حمایت‌ها، مالی است و در بخش زنان سرپرست خانوار علاوه بر حمایت از مادران، از فرزندان آنها نیز حمایت می‌شود.

وی با بیان اینکه حمایت از فرزندان مادرانی که تحت پوشش سازمان هستند تا ۱۸ سالگی ادامه دارد، افزود: امسال برای خانواده‌هایی که فرزندان ۳ قلو و بالاتر دارند طرح هزینه پرستاری به مادران در دستور کار قرار گرفته که در ۶ ماه دوم سال چندین نفر از مادران برای اولین‌بار تحت پوشش این طرح قرار گرفته‌اند که با جذب اعتبار بیشتر تعداد بیشتری از خانواده‌ها جذب خواهند شد.

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی با بیان اینکه حمایت‌ها تا سن ۶ سالگی فرزندان است، خاطرنشان کرد: به دنبال آن هستیم که بتوانیم حمایت‌ها را تا سن ۱۸ سالگی ادامه دهیم. مدیریت جدید از داوطلبان و اقدامات اجتماع‌محور استقبال می‌کند تا ظرفیت‌های مردمی را بتوان به کار گرفت. در این صورت هم‌افزایی در این حوزه شکل خواهد گرفت و در سال‌های آینده نقش سازمان‌های مردم‌نهاد در سازمان بهزیستی بیشتر خواهد شد. امروز نیز نقش مردم در سازمان پر رنگ است، اما استفاده از ظرفیت داوطلبان با سازمان‌های مردم‌نهاد تفاوت دارد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.