سوگواری بانوان عرب‌زبان در حرم رضوی به مناسبت شهادت امام صادق (ع) روایت زندگی بانوی شهید حج خونین سال ۶۶ در کتاب «گوشواره فیروزه‌ای» ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمدحسین حسین‌نژاد ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد دختران از نگاه امام صادق (ع) بررسی طرح اصلاح قانون مهریه با حضور حقوقدانان، وکلا و اساتید دانشگاه در فراکسیون زنان و خانواده مجلس بررسی تیغ دو لبه اصلاح موادی از قانون اجرای محکومیت مالی نمایش دست‌بافته‌های زنان عشایری و روستایی سیستان و بلوچستان در موزه فرش ایران دختران خراسان رضوی در مسابقات آب‌های آرام کمتر از ۲۳ سال درخشیدند سقوط بانوی مشهدی به رده سوم پینگ‌پنگ زنان ایران افزایش ریسک چاقی در کودکان شیرخوار با مصرف زودهنگام غذای کمکی برگزاری زودهنگام لیگ فوتبال بانوان با حضور ۱۰ تیم اجرای برنامه‌های ستاد اقامه نماز در سال ۱۴۰۴ با شعار «مادران، معمار فرهنگ» ارائه مشاوره فرزندآوری به زوجین بدون فرزند با اجرای طرح «آمایش امید» زایمان در آب، یک روش سالم و بی‌خطر برای مادر و جنین روایتی زنانه با «نان سال‌های جنگ»
سرخط خبرها
روایت زندگی مادر شهید ژاپنی در سریال مهاجر سرزمین آفتاب

روایت زندگی مادر شهید ژاپنی در سریال مهاجر سرزمین آفتاب

  • کد خبر: ۳۰۷۲۲۴
  • ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۲
قرار است سریالی با عنوان مهاجر سرزمین آفتاب که روایت زندگی مادر شهید ژاپنی است با همکاری مشترک سازمان سوره و صدا و سیما ساخته شود که در حال حاضر در مرحله پایان نگارش فیلمنامه قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیدرضا جعفریان با اشاره به ۴ سریال که در پیش‌تولید قرار دارد، گفت: امروز که با شما صحبت می‌کنم ما ۴ سریال در پیش‌تولید داریم که اکثر کار‌ها اقتباسی‌اند. یکی از مهمترین‌های آنها «مهاجر سرزمین آفتاب» که زندگی مادر شهید ژاپنی را روایت می‌کند، است.

رئیس سازمان سینمایی سوره ادامه داد: متن این سریال نوشته شده و آماده است و به زودی وارد مرحله پیش‌تولید می‌شود. بعد از نهایی شدن توافق‌هایمان با تلویزیون، وارد تولید مینی سریال ۱۴ قسمتی برای این مادر شهید ژاپنی و بانوی بزرگ خواهیم شد.

وی بیان کرد: حتماً برای ساخت این سریال به ابعاد بین‌المللی آن نیز توجه خواهیم داشت.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.