بازگشت به عفاف، رویکرد جدید زنان جوامع غربی رابطه الگوی سوم زن مسلمان با ایده زوجیت مادران باردار در مقابل آنفلوانزا از خودشان مراقبت کنند لزوم ایجاد پشتوانه برای کاراته بانوان جهت حضور در رویداد‌های آینده شیردهی، عامل اصلی بازگشت مادر به شرایط قبل از بارداری بررسی لایحه حفظ کرامت و امنیت زنان در برابر خشونت در کمیسیون اجتماعی مجلس ورزش، عامل موثر در پیشگیری از ناباروری حضور پررنگ زنان در فصل سوم سریال آقای قاضی اجرای ١٦ برنامه ویژه در حوزه حجاب و عفاف برای دانش‌آموزان دختر نقش حیاتی خانواده در تربیت نسل‌های آینده فواید خورش گل کلم برای بانوان باردار بررسی ابعاد حقوقی اشتغال زنان پس از ازدواج نگاه متفاوت امام خمینی (ره) به ظرفیت‌های جامعه زنان مرور قهرمانی تیم فوتسال بانوان ایران در سال ۲۰۱۵ در سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا روایتی از خاطرات زنان جبهه مقاومت در کتاب جنگ چهره زنانه ندارد سومین رویداد بانوان بهشت در مشهد برگزار شد | اهدای ۱۸ «نشان فضه(س)» به بانوان پیشکسوت هیئات مذهبی مشهد بررسی راهکار‌های افزایش مشارکت اقتصادی زنان در خراسان رضوی | شبکه‌سازی بانوان برای شتاب‌دهی اقتصاد آلودگی هوا، عامل مهم ایجاد اختلال در متابولیسم کودکان انتصاب بانوی شاعر به عنوان دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر
سرخط خبرها
دلایل تکان خوردن جنین در ماه‌های مختلف بارداری

دلایل تکان خوردن جنین در ماه‌های مختلف بارداری

  • کد خبر: ۳۰۸۲۶۳
  • ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۴
تکان خوردن جنین از زمانی آغاز می‌گردد که حتی برای زنان باردار نیز قابل تشخیص نیست و کمی طول می‌کشد تا مادر باردار تکان خوردن جنین خود را حس کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تکان خوردن جنین از زمانی آغاز می‌گردد که حتی برای زنان باردار نیز قابل تشخیص نیست و کمی طول می‌کشد تا مادر باردار تکان خوردن جنین خود را حس کند.

آغاز تکان خوردن جنین در هفته هفت تا هشت بارداری است. مثلا وقتی یک طرف خم می‌شود یا حرکت ناگهانی کوچک را در رحم شما ایجاد می‌کند.

نحوه تکان خوردن جنین در ماه‌های بارداری

۱. جنین در هفته ۹ حاملگی توانایی تکان دادن دست و پا، سکسکه، مکیدن و بلع دارد.

۲. جنین در هفته ۱۰ حاملگی توانایی تکان دادن سر، باز کردن فک، بالا آوردن دست برای لمس صورت را پیدا می‌کند.

۳. جنین در ۱۲ هفتگی می‌تواند خستگی خود را با کشیدن خمیازه و باز نگاه داشتن دهان خود نشان دهد.



۴. جنین در ۱۴ هفتگی توانایی حرکت چشم‌های خود را دارد.

۵. جنین در ۱۵ هفتگی توانایی مکیدن انگشت شستش را پیدا می‌کند. او برای مکیدن اغلب از انگشت شست یکی از دستانش استفاده می‌کند که می‌توانید بعد از به دنیا آمدن پی ببرید این انگشت مربوط به دست راست بوده یا چپ.

منبع: سلامت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.