اجرای طرح‌های گسترده بسیج خراسان رضوی در حوزه ترویج عفاف، حجاب و فرزندآوری ترویج فرهنگ «کمال گرایی» در تربیت فرزندان، دغدغه جدید والدین قبل فرزندآوری انتخاب سرمربی جدید تیم ملی بانوان تنیس روی میز ایران احکام شرعی| پاسخ رهبر معظم انقلاب به سئوالات شرعی پیرامون خواندن نماز قضای پدر و مادر توسط فرزندان لزوم بازتعریف حجاب به‌عنوان یک مسئولیت مشترک در جامعه چرا هزینه‌های زایمان در بیمارستان‌های مختلف خصوصی متفاوت و گران است؟ حل مسئله کاهش فرزندآوری مستلزم نگاه جامع و علمی است برخی بارداری‌ها نیازمند مراقبت‌های مضاعف هستند صعود تیم ملی بسکتبال زنان به مرحله نهایی رقابت‌های دیویژن B مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده افزایش تعداد تیم‌های حاضر در دیویژن A رقابت‌های کاپ آسیا بانوان با هدف توسعه بسکتبال آنها در سطح قاره آشنایی با ۸  نقش زنانه در ماندگاری نهضت امام‌حسین(ع) روش‌های بهره گیری از مصادیق تربیتی عاشورا در تربیت فرزندان ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان
سرخط خبرها
دلایل تکان خوردن جنین در ماه‌های مختلف بارداری

دلایل تکان خوردن جنین در ماه‌های مختلف بارداری

  • کد خبر: ۳۰۸۲۶۳
  • ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۴
تکان خوردن جنین از زمانی آغاز می‌گردد که حتی برای زنان باردار نیز قابل تشخیص نیست و کمی طول می‌کشد تا مادر باردار تکان خوردن جنین خود را حس کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تکان خوردن جنین از زمانی آغاز می‌گردد که حتی برای زنان باردار نیز قابل تشخیص نیست و کمی طول می‌کشد تا مادر باردار تکان خوردن جنین خود را حس کند.

آغاز تکان خوردن جنین در هفته هفت تا هشت بارداری است. مثلا وقتی یک طرف خم می‌شود یا حرکت ناگهانی کوچک را در رحم شما ایجاد می‌کند.

نحوه تکان خوردن جنین در ماه‌های بارداری

۱. جنین در هفته ۹ حاملگی توانایی تکان دادن دست و پا، سکسکه، مکیدن و بلع دارد.

۲. جنین در هفته ۱۰ حاملگی توانایی تکان دادن سر، باز کردن فک، بالا آوردن دست برای لمس صورت را پیدا می‌کند.

۳. جنین در ۱۲ هفتگی می‌تواند خستگی خود را با کشیدن خمیازه و باز نگاه داشتن دهان خود نشان دهد.



۴. جنین در ۱۴ هفتگی توانایی حرکت چشم‌های خود را دارد.

۵. جنین در ۱۵ هفتگی توانایی مکیدن انگشت شستش را پیدا می‌کند. او برای مکیدن اغلب از انگشت شست یکی از دستانش استفاده می‌کند که می‌توانید بعد از به دنیا آمدن پی ببرید این انگشت مربوط به دست راست بوده یا چپ.

منبع: سلامت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.