طالبان: هیچ کشوری حق ندارد درباره فلسطین تصمیم بگیرد برگزاری دوره تخصصی «زن، جامعه‌پردازی، تمدن نوین اسلامی» در مشهد + فیلم تاثیر انقلاب اسلامی فرصتی بر حضور اجتماعی زنان: حدود ۱۸ هزار زن عضو هیئت علمی هستند بررسی ویژگی‌های استاد طا‌هایی در پیش نشست پانزدهمین همایش "بانوان فاضله هم‌عصر" + فیلم آیا مستاجران هم می‌توانند کودکی را به سرپرستی بگیرند؟ بررسی مراحل مختلف مهارت لبخندزدن نوزاد از تولد تا سه ماهگی روایت رویا افشار از بازی در نقش مادر شهید علی هاشمی درباره «مادام‌پلو»، یکی از همسران اروپایی ناصرالدین شاه افزایش نسبی میزان اهدای خون توسط بانوان در کشور شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند در ۱۷ استان کشور فعالیت ۲۱۴ مرکز مهر خانواده در سراسر کشور سرمربی مشهدی تیم فوتسال بانوان سایپا: با یک باخت، قهرمانی را از دست دادیم کاپ نقره‌ای لیگ ووشو کشور در دستان دختران مشهدی‌ قهرمانی بانوان خراسانی شاهد و ایثارگر در مسابقات تنیس روی میز و دارت فواید آش خشکبار برای مادران باردار
سرخط خبرها
فواید خورش گل کلم برای بانوان باردار

فواید خورش گل کلم برای بانوان باردار

  • کد خبر: ۳۰۸۸۵۴
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۲
گل کلم در حالی به حفظ سلامت دستگاه گوارش زنان باردار کمک کرده و هضم غذا را برای آنها راحت‌تر می‌کند که مادران باردار می‌توانند خورش این سبزی را در منزل بپزند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گل کلم از جمله سبزیجات مفید برای دوران بارداری محسوب می‌شود که به حفظ سلامت دستگاه گوارش زنان باردار کمک کرده و هضم غذا را راحت‌تر می‌کند، در نتیجه مشکل یبوست که یکی از بیماری‌های شایع زنان باردار است را تا حدودی رفع می‌کند.

از آنجا که گل کلم دارای مواد مغذی و معدنی از جمله آهن، کلسیم، پتاسیم، منگنز، پروتئین، فسفر و نیز ویتامین‌های K، C و B ۶، B ۳، B ۱ می‌باشد، بنابراین مصرف گل کلم در بارداری توصیه شده است.

فولات و اسید فولیک از جمله ویتامین‌های مورد نیاز بدن خانم‌ها به خصوص در دوران بارداری می‌باشد، بنابراین مصرف گل کلم به دلیل غنی بودن از فولات مفید بوده و نیز به سلامت DNA جنین کمک خواهد کرد. ضمن اینکه گل کلم از جمله گیاهان کم کالری است و مصرف آن به منظور حفظ وزن متناسب و ایده آل در دوران بارداری، کمک زیادی خواهد کرد.

مادران باردار برای تهیه خورش گل کلم می‌توانند پیاز را با روغن تفت داده، گوشت چرخ کرده را افزوده گل کلم‌ها را بخارپز کرده و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنند.

در ادامه ادویه جات و رب گوجه و نمک را افزوده و با شعله کم بخارپز کرده، اجازه دهند غذا کاملا پخته و مزه‌ها با هم ترکیب شود.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.