بررسی ارتباط میان کمبود ویتامین D مادر در دوران بارداری و چاقی کودکان در دوران رشد پیشنهاد مهریه ۱۴سکه‌ای به‌معنای اجبار یا سقف قانونی نیست فراگیرشدن تجرد قطعی دختران، عامل بالابردن حساسیت زنانه‌شدن سالمندی در کشور کتاب «دا»، سرفصل جدیدی از خاطرات زنان در دوران دفاع مقدس کسب مقام سومی کومیته زنان ایران در رقابت‌های قهرمانی آسیا زنان مهاجر در قفس اقامت: خشونت خانگی زیر سایه سکوت قانونی معرفی زنان تاثیرگذار دفاع مقدس آشنایی با مهم‌ترین جلوه‌های حضور بانوان ایرانی در دفاع مقدس روایت‌های فعالیت ۶۴ نفر از بانوان اندیمشکی در بخش رخت‌شویی البسه رزمندگان دفاع مقدس در کتاب «حوض خون» نقش کافئین در کاهش تراکم استخوان در زنان پس از یائسگی رفع چالش‌های توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار با رویکردی نظام‌مند و اکوسیستمی رشد عاطفی و اجتماعی در ارتباط گرم خانواده آغاز تمرینات تیم ملی فوتبال زنان برای حضور در انتخابی جام ملت‌ها برگزاری نشست‌های تخصصی ستاد زنان و خانواده برای معرفی هرچه بهتر شهید رئیسی
سرخط خبرها
فواید خورش گل کلم برای بانوان باردار

فواید خورش گل کلم برای بانوان باردار

  • کد خبر: ۳۰۸۸۵۴
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۲
گل کلم در حالی به حفظ سلامت دستگاه گوارش زنان باردار کمک کرده و هضم غذا را برای آنها راحت‌تر می‌کند که مادران باردار می‌توانند خورش این سبزی را در منزل بپزند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گل کلم از جمله سبزیجات مفید برای دوران بارداری محسوب می‌شود که به حفظ سلامت دستگاه گوارش زنان باردار کمک کرده و هضم غذا را راحت‌تر می‌کند، در نتیجه مشکل یبوست که یکی از بیماری‌های شایع زنان باردار است را تا حدودی رفع می‌کند.

از آنجا که گل کلم دارای مواد مغذی و معدنی از جمله آهن، کلسیم، پتاسیم، منگنز، پروتئین، فسفر و نیز ویتامین‌های K، C و B ۶، B ۳، B ۱ می‌باشد، بنابراین مصرف گل کلم در بارداری توصیه شده است.

فولات و اسید فولیک از جمله ویتامین‌های مورد نیاز بدن خانم‌ها به خصوص در دوران بارداری می‌باشد، بنابراین مصرف گل کلم به دلیل غنی بودن از فولات مفید بوده و نیز به سلامت DNA جنین کمک خواهد کرد. ضمن اینکه گل کلم از جمله گیاهان کم کالری است و مصرف آن به منظور حفظ وزن متناسب و ایده آل در دوران بارداری، کمک زیادی خواهد کرد.

مادران باردار برای تهیه خورش گل کلم می‌توانند پیاز را با روغن تفت داده، گوشت چرخ کرده را افزوده گل کلم‌ها را بخارپز کرده و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنند.

در ادامه ادویه جات و رب گوجه و نمک را افزوده و با شعله کم بخارپز کرده، اجازه دهند غذا کاملا پخته و مزه‌ها با هم ترکیب شود.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.