بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | بانوی جودوکار ایرانی باید برای مدال برنز مبارزه کند هفته سوم لیگ برتر فوتبال زنان امروز (جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵) برگزار می‌شود | اوج رقابت در صدر جدول بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | سومین عضو تیم ملی جودو بانوان ایران به مرحله بعد صعود کرد استقبال بی‌نظیر از ریحانه کریمی «نخستین مدال‌آور وزنه‌برداری زنان ایران در بازی‌های آسیایی» در فرودگاه مشهد ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید سید مهدی نبوی‌نژاد کلمات ساده در زندگی مشترک، «پلِ صمیمیت» میان زوجین را می‌سازند پایان هفته دوم لیگ برتر هندبال زنان با برتری صدرنشینان حذف تیم ملی پدل زنان ایران در مرحله یک چهارم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ روایت مادر از مسیر قهرمانی ریحانه کریمی | از پدیده جودو تا قله جهانی وزنه‌برداری زیارت امین‌الله و آل یاسین در رواق حضرت نرجس خاتون (س) حرم رضوی طنین‌انداز می‌شود (۹ مهر ۱۴۰۵) نظم و رفتار در مترو مسئولیت مدیریت شهری یا تکلیف شهروندی؟ اشتغال و مسکن؛ پیش‌نیاز سیاست‌های جمعیتی هشدار سازمان غذا و دارو: فریب فیلر‌های ارزان و اینترنتی را نخورید چند جمله معجزه‌آسا برای خاموش کردن شعله‌های آتش در زندگی مشترک گرایش به حجاب در فرانسه افزایش یافت آشپزی | دستور پخت دلمه برگ مو لرستانی آغاز اردوی تیم ملی فوتسال بانوان از ۱۴ مهرماه ۱۴۰۵ حفظ وزن سالم؛ عامل اصلی در پیشگیری از سرطان پستان بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | تیم پدل زنان به مرحله یک چهارم راه یافت آشپزی | چطور غذا‌های سرخ‌کردنی را بپزیم که به تابه نچسبند؟
سرخط خبرها
حضور پررنگ زنان در فصل سوم سریال آقای قاضی

حضور پررنگ زنان در فصل سوم سریال آقای قاضی

  • کد خبر: ۳۰۸۹۵۸
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۴
جانشین سرپرست نویسندگان فصل دوم سریال «آقای قاضی» گفت: در فصل سوم بیشتر به حضور زنان در قوه قضائیه توجه خواهد شد. طرح‌های جدیدی برای تقویت حضور زنان در بخش‌های کلیدی داریم که با توجه ویژه به مسائل زنان در فصل سوم، سریال بتواند نقش مؤثری در بهبود تصویر قوه قضائیه در جامعه ایفا کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین برکتی به روند شکل‌گیری فیلمنامه فصل دوم سریال «آقای قاضی» و دلایل استقبال گسترده مردم از آن اشاره کرد.

جانشین سرپرست نویسندگان فصل دوم سریال «آقای قاضی» در ابتدا توضیح داد که ایده‌های اصلی این سریال از سه منبع اصلی به دست می‌آمد: نخست، خاطرات و یا تجربیات مردم که به تیم نویسندگان منتقل می‌شد و سپس با افزودن عناصر داستانی و سینمایی، به فیلمنامه تبدیل می‌شدند. دوم، تجربیات و خاطرات قضات در پرونده‌های مختلف، که بعضاً مشاوره‌هایی نیز از جانب خود قضات در زمینه مشکلات حقوقی دریافت می‌شد.

او افزود: به‌ویژه پرونده‌های کثیرالشاکی از اهمیت بیشتری برخوردار بودند، زیرا این پرونده‌ها می‌توانستند برای آموزش عمومی مفید باشند و به حل مشکلات مردم کمک کنند تا از ارجاع آنها به دادگاه جلوگیری شود، سومین منبع ایده‌ها، فضای مجازی بود.

برکتی اشاره کرد که مسائل اجتماعی و مشکلات روز جامعه، مانند بحران آب و مهاجران افغانی، از جمله مسائلی بودند که در فضای مجازی مطرح و سپس در سریال گنجانده شدند، در واقع بازتاب‌هایی که از مردم به ما می‌رسید و این موضوعات را بیشتر مطرح کرده بودند.

وی درباره فرآیند تولید سریال گفت که پس از جمع‌آوری ایده‌ها، طرح‌نویسی انجام می‌شد و سپس با مشاوره قضایی متخصصان، مانند آقای رنجگری، کار اصلاح و تقویت می‌شد. پس از آن دیالوگ‌نویسی و دورخوانی‌های لازم صورت می‌گرفت و در نهایت، سریال به مرحله کارگردانی می‌رسید.

جانشین سرپرست نویسندگان فصل دوم سریال «آقای قاضی» تأکید کرد: در فصل دوم «آقای قاضی» برخلاف فصل اول، بیشتر بر معضلات اجتماعی و دغدغه‌های مردم تمرکز شد، امیدواریم مورد استفاده مخاطبان هم قرار گرفته باشد.

وی در پاسخ به سؤالی درباره علت استقبال مردم از سریال، گفت: نکته اصلی این است که این سریال بازتابی از مشکلات واقعی مردم است. سریال در سه حوزه به مردم کمک می‌کند: آموزش نحوه برخورد با مشکلات قانونی، آگاهی‌بخشی درباره سیستم قضایی، و رفع مشکلات اجتماعی از طریق نشان دادن راه‌حل‌ها و درخواست‌ها از قوه قضائیه. این ارتباط مستقیم با مردم باعث شد که بسیاری از مخاطبان احساس هم‌ذات‌پنداری با شخصیت‌ها و داستان‌ها پیدا کنند.

برکتی همچنین به برنامه‌های آینده این سریال اشاره کرد و افزود: در فصل سوم بیشتر به حضور زنان در قوه قضائیه توجه خواهد شد. طرح‌های جدیدی برای تقویت حضور زنان در بخش‌های کلیدی داریم که با توجه ویژه به مسائل زنان در فصل سوم، سریال بتواند نقش مؤثری در بهبود تصویر قوه قضائیه در جامعه ایفا کند.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.