اهمیت کنترل استرس در دوران بارداری چالش‌های زنان و دختران در عرصه علم و راهکارهای رفع آن‌ها پیشرفت‌های چشمگیر بانوان ایرانی در تمامی عرصه‌ها پس از انقلاب اسلامی میزان پیاده روی مناسب برای کودکان و مادران باردار چقدر است؟ افزایش میانگین سن ازدواج زنان به ۲۳ سال اختلال در سیستم باروری، اولین عارضه سرطان دهانه رحم همسان‌سازی تسهیلات نخبگی میان بانوان و آقایان در آینده‌ای نزدیک افزایش مشارکت زنان در عرصه‌های مختلف پس از پیروزی انقلاب اسلامی میزان ابتلا به سنگ صفرا در زنان بیشتر است کسب جایزه هنری بین‌المللی توسط یک بانوی ایرانی جای خالی ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون پیروزی مدعیان در بازی‌های اول مرحله یک چهارم نهایی لیگ بسکتبال زنان ایران الگوی سوم زن مسلمان، هم‌افزایی زنانگی و عاملیت است افزایش شیر مادر با مصرف اندازه کنجد سیر تطور تاریخی فعالیت زنان بعد از انقلاب اسلامی ایران تولید کتاب‌های گویا در ایران صدا با محوریت زندگی زنان انقلابی
سرخط خبرها
نقش مهم سلامت روان زوجین در ازدواجی موفق

نقش مهم سلامت روان زوجین در ازدواجی موفق

  • کد خبر: ۳۰۹۲۱۴
  • ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸
به گفته یک جامعه شناس، اگر نیاز‌های عاطفی، اجتماعی و احساسی زوجین از اولین اجتماع تا انتها تامین شده باشد، آنها با مهارت زندگی و سلامت روان به‌صورت غنی با سعه‌صدر وارد ازدواج می‌شوند و زندگی مشترک موفقی خواهند داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم‌سادات ظهوریان با اشاره به اینکه ازدواج سیری است که در روند زندگی افراد تعریف شده، اما قبل از آن پیش‌برنامه می‌خواهد که براساس اصول و پایه دو طرف بنا می‌شود، اظهار کرد: ر ازدواج دو نفر از راه‌های متفاوت آمده‌اند که می‌خواهند در واقع به یک راه برسند، بنابراین باید پیش از آن دو راهی را که پیش از ازدواج افراد طی کرده‌اند، هموار شده باشد. در واقع برای این ازدواج یک هدفی را دنبال می‌کنیم پس مسیر اولیه هر فرد باید هموار باشد تا بتواند با مسیر بعدی زندگی یعنی ازدواج همسو شود.

وی ادامه داد: اگر هر فرد پیش از ازدواج دچار ناهمواری یا کجروی باشد، بی‌شک در مسیر ازدواج خسارت‌هایی می‌بیند.

این جامعه‌شناس می‌افزاید: در واقع مسیر اولیه هر فرد همان تربیت و فرهنگی است که هر‌کدام از این دو طرف دارند و این چیزی نیست جز تربیتی که مبتنی بر فطرت افراد باشد. در واقع انسان یک‌سری ویژگی‌های فطری دارد؛ به‌طور مثال عاطفه یکی از ویژگی‌های شخصیتی و فطری هر انسانی است که اگر فرد بخواهد با آن مقابله کند، شخصیت خود را زیر سؤال می‌برد.

این جامعه شناس افزود: اگر نیاز‌های عاطفی، اجتماعی و احساسی فرد از اولین اجتماع تا انتها تامین شده باشد، فرد با مهارت زندگی و سلامت روان به‌صورت غنی با سعه‌صدر وارد ازدواج می‌شود. البته در این راستا باید بگوییم که این‌طور نیست که هیچ حسرتی در زندگی افراد نبوده باشد، اما اگر ۷۰ یا ۸۰ درصد خلأ‌ها با غنای کافی تامین شود، فرد در آینده و زندگی مشترک به‌دنبال خلأ‌های گذشته خود نمی‌آید و می‌تواند ازدواج موفقی داشته باشد.

ظهوریان درباره چگونگی تشخیص سلامت روان در افراد پیش از ازدواج، اظهار می‌کند: بسیاری از روان‌شناسان می‌توانند این موضوع را تا حدودی تخمین بزنند، اما نباید فقط روی خود جوانان متمرکز شویم چراکه این افراد پیشینه‌ای دارند و از یک اجتماع به‌نام خانواده آمده‌اند که ژنتیک و آموزش آنها را دارند، بنابراین باید خانواده‌ها هم در مشاوره‌های پیش از ازدواج سهیم باشند.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.