اعلام آمادگی کامل برای میزبانی نخستین نشست عالی‌رتبه سالانه زنان اکو در سال آینده زنان مایه افتخار ایران هستند ویژه برنامه «بانوان عاشورایی» با حضور زائران اردوزبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد بررسی ابعاد مختلف خانه‌داری و اشتغال زنان در خانواده از دیدگاه اسلام رنگ و بوی زنانه مستند کوتاه «مادر جبهه‌ها» دختر شهید سپهبد سلامی: هستی خود را برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب به میدان می‌آوریم ۳۲ بازیکن به اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان دعوت شدند سرمربی تیم ملی فوتبال زنان ایران: می‌خواهیم نماینده‌ای شایسته برای ایران باشیم معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا آغاز بیست و یکمین دوره لیگ برتر هندبال زنان ایران از نیمه دوم شهریور ماه ۱۴۰۴ اثرگذاری مستقیم طلاق بر ساختار‌های تربیتی، آموزشی و فرهنگی جامعه خانواده ایرانی، خانواده‌ای مقاوم در برابر جنگ ۱۲ روزه اخیر جایگاه بانوان در نبرد فرهنگی علیه دشمن کجاست؟ مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا چه زمانی برگزار می‌شود؟ | جزئیاتی از برنامه دیدار‌های تیم ملی فوتبال زنان ایران در مرحله مقدماتی تصویب قانون اجباری شدن خدمت سربازی برای زنان در دانمارک لزوم رعایت اصل تعادل در هنگام نشان دادن مهر و محبت به کودک
سرخط خبرها
بهترین سن باروری، چه سنی است؟

بهترین سن باروری، چه سنی است؟

  • کد خبر: ۳۰۹۴۲۶
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
  • ۳
معاون وزیر بهداشت گفت: از نظر فیزیولوژی، یک زن می‌تواند مثلا از سن ۱۵ تا ۴۹ سالگی، باردار شود، اما باید ریسک آنها بررسی شود، گرچه قطعا بهترین سن باروری، زیر ۴۰ سال است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا رییسی به تفاوت سن قانونی و فیزیولوژیک در باروری مردان و زنان اشاره و عنوان کرد: از نظر فیزیولوژی، یک زن می‌تواند مثلا از سن ۱۵ تا ۴۹ سالگی، باردار شود، اما باید ریسک آنها بررسی شود، اما قطعا بهترین سن باروری، زیر ۴۰ سال است، اما مراقبت‌ها به زنانی که بعد از سن ۴۰ سالگی هم باردار شود، از سوی وزارت بهداشت ارائه می‌شود.

به گفته معاون وزیر بهداشت، توصیه می‌شود بارداری زنان در سنین ۲۰ تا ۳۰ سالگی باشد. سن قانونی بارداری در هر کشوری متفاوت است که برخی کشور‌ها از ۱۸ سالگی به بعد سن قانونی بارداری است. در حال حاضر میانگین سن ازدواج زنان به حدود ۲۵ تا ۲۶ سال و مردان به حدود ۲۸ سال رسیده است.

وی یادآور شد: یکی از مشکلات ما در کشور این است که فاصله اولین فرزندآوری از ازدواج، ۴.۵ تا ۵ سال طول می‌کشد که این فاصله باید کمتر شود. اگر افراد در سنین بالا ازدواج کنند و ۵ سال هم طول بکشد تا اولین فرزند و ۵ سال دیگر تا دومین فرزند فاصله بیفتد، تمایل به فرزندآوری بیشتر، کاهش می‌یابد.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مریم
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
0
2
به چه قیمتی جمعیت باید زیاد بشه فاصله سنی مناسب بین بچه ها ۵ ساله براساس چه منطقی باید این فاصله کم بشه؟؟؟
برادر حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۹
0
3
سلام و خسته نباشید به نظر بنده اول باید شرایط ازدواج جوانان فراهم شود بعد به فرزندآوری توصیه کنید الان که جوانان به خاطر مشکلات اقتصادی تصمیم به ازدواج ندارند مسوولان جامعه چطور تاکید می کنند جمعیت باید افزایش یابد باتشکر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۱
0
1
از ما با ۴۴ سال گذشت و همین ۲ فرزند کافیه انشاا...عاقبت به خیر بشیم