مشهد، میزبان نخستین اجلاس زنان راه ابریشم خواهد بود روایت زندگی مادر شهید محمد معماریان در مجموعه تلویزیونی «آخرین دیدار» جای خالی زنان کنشگر فرهنگی در فضای رسانه قصه‌گویی، روش نوین آموزش‌های تربیتی کودکان جایزه ادبی نوشتار زنان، سال ۱۴۰۴ برگزار می‌شود نقش‌آفرینی خیران و بانوان در توسعه فرهنگی و اجتماعی ابتلا به سرطان رحم در صدر سرطان‌های ناشی از ویروس HPV + فیلم روش‌های ازبین‌بردن مزه زردچوبه در غذا ویدئو | حال‌وهوای اعتکاف بانوان در حرم امام‌رضا(ع) درباره چاقی کودکان | مهم‌ترین و رایج‌ترین علت‌های اضافه‌وزن تأثیرات تغییر سبک زندگی بر رشد اجتماعی کودکان نظارت بازی حساس تیم‌های هندبال قطر و فرانسه توسط یک بانوی ایرانی استفاده از ظرفیت دانش‌آموزان دختر در برگزاری چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت نقش بانوان در کنشگری رسانه‌ای و حمایت از جبهه مقاومت حضور آزمایشی یک مربی ایرلندی در تیم ملی فوتبال زنان اهمیت روایتگری نقش زنان در دوران دفاع مقدس حریره بادام، غذای کمکی پرفایده برای کودکان طرزتهیه کیک لبو در خانه + فیلم
سرخط خبرها
بهترین سن باروری، چه سنی است؟

بهترین سن باروری، چه سنی است؟

  • کد خبر: ۳۰۹۴۲۶
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
  • ۳
معاون وزیر بهداشت گفت: از نظر فیزیولوژی، یک زن می‌تواند مثلا از سن ۱۵ تا ۴۹ سالگی، باردار شود، اما باید ریسک آنها بررسی شود، گرچه قطعا بهترین سن باروری، زیر ۴۰ سال است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا رییسی به تفاوت سن قانونی و فیزیولوژیک در باروری مردان و زنان اشاره و عنوان کرد: از نظر فیزیولوژی، یک زن می‌تواند مثلا از سن ۱۵ تا ۴۹ سالگی، باردار شود، اما باید ریسک آنها بررسی شود، اما قطعا بهترین سن باروری، زیر ۴۰ سال است، اما مراقبت‌ها به زنانی که بعد از سن ۴۰ سالگی هم باردار شود، از سوی وزارت بهداشت ارائه می‌شود.

به گفته معاون وزیر بهداشت، توصیه می‌شود بارداری زنان در سنین ۲۰ تا ۳۰ سالگی باشد. سن قانونی بارداری در هر کشوری متفاوت است که برخی کشور‌ها از ۱۸ سالگی به بعد سن قانونی بارداری است. در حال حاضر میانگین سن ازدواج زنان به حدود ۲۵ تا ۲۶ سال و مردان به حدود ۲۸ سال رسیده است.

وی یادآور شد: یکی از مشکلات ما در کشور این است که فاصله اولین فرزندآوری از ازدواج، ۴.۵ تا ۵ سال طول می‌کشد که این فاصله باید کمتر شود. اگر افراد در سنین بالا ازدواج کنند و ۵ سال هم طول بکشد تا اولین فرزند و ۵ سال دیگر تا دومین فرزند فاصله بیفتد، تمایل به فرزندآوری بیشتر، کاهش می‌یابد.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مریم
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
0
2
به چه قیمتی جمعیت باید زیاد بشه فاصله سنی مناسب بین بچه ها ۵ ساله براساس چه منطقی باید این فاصله کم بشه؟؟؟
برادر حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۹
0
3
سلام و خسته نباشید به نظر بنده اول باید شرایط ازدواج جوانان فراهم شود بعد به فرزندآوری توصیه کنید الان که جوانان به خاطر مشکلات اقتصادی تصمیم به ازدواج ندارند مسوولان جامعه چطور تاکید می کنند جمعیت باید افزایش یابد باتشکر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۱
0
1
از ما با ۴۴ سال گذشت و همین ۲ فرزند کافیه انشاا...عاقبت به خیر بشیم