معرفی راهکار‌هایی برای شناسایی مشکلات بینایی فرزندان توسط والدین ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید حیدر آرام جو بازگشت رؤیا نونهالی به تلویزیون| سریال «روشنایی شب» برای پخش از رسانه ملی تولید می‌شود ترجمه کتاب «تب ناتمام» به زبان روسی| وقتی از زندگی شهید به روایت مادر استقبال می‌شود برگزاری بیست‌ویکمین دوره اعتکاف ویژه مادر و دختر در مساجد کشور فرزندآوری، عامل تقویت پیوند عاطفی در زندگی زوجین سیاست‌های ارتقای سلامت زنان بازنگری می‌شود هشدار درباره سردی روابط زوجین؛ وقتی حضور فیزیکی بدون حضور عاطفی کافی نیست لاجوردی: قانون عفاف و حجاب باید تعیین تکلیف شود مامان‌های مدرسه‌ای | راهکار‌هایی برای مادرانی که فرزند مدرسه‌ای دارند سحرِ آب | بانوی روشندلی که با «قورباغه طلایی» مدال‌ها را درو می‌کند نتایج یازدهمین قرعه‌کشی ایران خودرو مادران اعلام شد+جزییات «ابریشم‌باف»، روایتی زنانه از حماسه نوغان در سایه خورشید هشتم هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان برگزار شد| پیروزی نماینده مشهد برابر تیم فرآور شریف سبز آشنایی با فواید مصرف کلم بروکلی برای سلامت بانوان آغاز اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال بانوان برای حضور در جام ملت‌های آسیا از ۷ دی ماه ۱۴۰۴ افزایش خطر زایمان زودرس با وزن گیری کمتر از حد انتظار در دوران بارداری ناکامی هیات فوتبال خراسان رضوی در هفته هشتم لیگ برتر فوتسال زنان
سرخط خبرها
افزایش خطر ابتلا به سندرم متابولیک در زنان با مصرف مستمر نودل فوری

افزایش خطر ابتلا به سندرم متابولیک در زنان با مصرف مستمر نودل فوری

  • کد خبر: ۳۱۰۰۳۸
  • ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷
طبق تحقیقات پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا، مصرف مستمر نودل فوری نه تنها فایده‌ای برای سلامتی ندارد بلکه خطر ابتلا به سندرم متابولیک در زنان را نیز افزایش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بسیاری از خانواده‌ها به دلیل مشغله کاری، برای پخت‌و‌پز در منزل به مصرف غذا‌های حاضری روی آورده‌اند.

از میان انواع مختلف غذا‌های حاضری، نودل‌ها طرفداران ویژه دارد، اما کارشناسان تغذیه معتقدند، نودل‌های فوری ارزش غذایی چندانی ندارند و در طولانی‌مدت به سلامت مصرف‌کنندگان، آسیب جدی وارد می‌کنند.

پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا در مطالعاتی دیگر دریافتند، خطر ابتلا به سندرم متابولیک در زنانی که به طور مداوم از نودل‌های فوری مصرف می‌کنند، به‌مراتب بالاتر است. در این مطالعه، افزایش خطر بروز سندرم متابولیک در افرادی که دو بار در هفته از نودل‌های فوری در برنامه غذایی‌شان مصرف کرده بودند، ۶۸ درصد اندازه‌گیری شد. این افراد دارای علائمی مانند فشار خون بالا، HDL پایین، تری‌ گلیسرید بالا و چاقی بودند. گفتنی است، این علائم در افزایش خطر ابتلا به دیابت و بیماری‌های قلبی - عروقی نیز نقش دارند.

نودل‌های فوری علاوه بر مواد افزودنی، حاوی روغن پالم، آرد گندم، نمک، شکر، ادویه و منوسدیم گلوتامات هستند. این نودل‌ها به دلیل داشتن ترکیبات مصنوعی، کربوهیدرات‌های تصفیه شده، فروکتوز و شکر ارزش غذایی چندانی ندارند و حاوی فیبر و مواد مغذی کمی هستند.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.