افزایش ۳ برابری حضور زنان در مسابقات تنیس روی میز بانوان در المپیاد ورزشی زمستان مشهد کاهش نشانه‌های سرماخوردگی در کودکان با مصرف مداوم پرتقال تأسیس مدرسه، از مهم‌ترین فعالیت‌های اولین بانوی روزنامه‌نگار ایران سوزن‌دوزی‌ها و تکه‌دوزی‌های لباس اقوام، الگوهایی مناسب برای طراحی لباس‌های مدرن ایرانی افزایش خطر ابتلا به سندرم متابولیک در زنان با مصرف مستمر نودل فوری فَرَت‌بافی، راهی برای درآمدزایی زنان افزایش شیوع استعمال سیگار توسط بانوان مادر درنای سیبری درگذشت (۲۰ دی ۱۴۰۳) قرعه‌کشی یک‌چهارم لیگ قهرمانان زنان آسیا | حریفان خاتون بم مشخص شد لزوم پرورش کودکان در محیط خانوادگی و اجتماعی امن، حامی و ایمن رتبه نهم بانوان اسنوکر و بیلیارد ایران در رنکینگ جهانی نیاز کودکان به تعادل بین انجام فعالیت‌های فیزیکی، مطالعه و بازی‌های رایانه‌ای کاهش ۱۳.۵ درصدی طلاق در خراسان شمالی سبک زندگی بانوان، عامل موثر در ابتلا به سرطان سینه نقش مهم زنان عشایری در اقتصاد و تولید معرفی روش‌های یخ‌زدایی انواع گوشت
سرخط خبرها
افزایش خطر ابتلا به سندرم متابولیک در زنان با مصرف مستمر نودل فوری

افزایش خطر ابتلا به سندرم متابولیک در زنان با مصرف مستمر نودل فوری

  • کد خبر: ۳۱۰۰۳۸
  • ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷
طبق تحقیقات پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا، مصرف مستمر نودل فوری نه تنها فایده‌ای برای سلامتی ندارد بلکه خطر ابتلا به سندرم متابولیک در زنان را نیز افزایش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بسیاری از خانواده‌ها به دلیل مشغله کاری، برای پخت‌و‌پز در منزل به مصرف غذا‌های حاضری روی آورده‌اند.

از میان انواع مختلف غذا‌های حاضری، نودل‌ها طرفداران ویژه دارد، اما کارشناسان تغذیه معتقدند، نودل‌های فوری ارزش غذایی چندانی ندارند و در طولانی‌مدت به سلامت مصرف‌کنندگان، آسیب جدی وارد می‌کنند.

پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا در مطالعاتی دیگر دریافتند، خطر ابتلا به سندرم متابولیک در زنانی که به طور مداوم از نودل‌های فوری مصرف می‌کنند، به‌مراتب بالاتر است. در این مطالعه، افزایش خطر بروز سندرم متابولیک در افرادی که دو بار در هفته از نودل‌های فوری در برنامه غذایی‌شان مصرف کرده بودند، ۶۸ درصد اندازه‌گیری شد. این افراد دارای علائمی مانند فشار خون بالا، HDL پایین، تری‌ گلیسرید بالا و چاقی بودند. گفتنی است، این علائم در افزایش خطر ابتلا به دیابت و بیماری‌های قلبی - عروقی نیز نقش دارند.

نودل‌های فوری علاوه بر مواد افزودنی، حاوی روغن پالم، آرد گندم، نمک، شکر، ادویه و منوسدیم گلوتامات هستند. این نودل‌ها به دلیل داشتن ترکیبات مصنوعی، کربوهیدرات‌های تصفیه شده، فروکتوز و شکر ارزش غذایی چندانی ندارند و حاوی فیبر و مواد مغذی کمی هستند.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.