مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
حضور پررنگ بانوان ایرانی در صنایع نوین

حضور پررنگ بانوان ایرانی در صنایع نوین

  • کد خبر: ۳۱۱۲۰۶
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
با گسترش فناوری‌های نوین، زنان ایرانی توانسته‌اند در صنایعی همچون فناوری اطلاعات، برنامه‌نویسی و طراحی وب حضوری پررنگ داشته باشند، این حضور توانسته به افزایش سهم زنان در اقتصاد کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با گسترش فناوری‌های نوین، زنان ایرانی توانسته‌اند در صنایعی همچون فناوری اطلاعات، برنامه‌نویسی و طراحی وب حضوری پررنگ داشته باشند، این حضور نه‌تنها به افزایش سهم زنان در اقتصاد کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به کاهش شکاف جنسیتی در دسترسی به فرصت‌های شغلی نیز منجر شود. با توجه به پتانسیل بالای زنان در این حوزه، می‌توان آینده‌ای روشن را برای آنان متصور شد.

اشتغال زنان در مناطق محروم می‌تواند به‌عنوان عاملی برای توسعه پایدار عمل کند. با ایجاد فرصت‌های شغلی برای زنان در این مناطق، نه‌تنها می‌توان به کاهش فقر و نابرابری کمک کرد، بلکه می‌توان زمینه را برای رشد اقتصادی و اجتماعی فراهم کرد. این امر نیازمند حمایت‌های دولت و بخش خصوصی است.

آموزش به‌عنوان یکی از عوامل کلیدی در افزایش مشارکت زنان در اشتغال شناخته می‌شود. با افزایش دسترسی زنان به آموزش‌های تخصصی و مهارت‌آموزی، می‌توان زمینه را برای حضور آنان در مشاغل مختلف فراهم کرد، این امر نه‌تنها به افزایش اشتغال زنان کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به کاهش نابرابری‌های جنسیتی نیز منجر شود.

مشاغل سبز به‌عنوان یکی از حوزه‌های نوظهور در اقتصاد جهانی، فرصت‌های بی‌شماری برای زنان ایرانی فراهم کرده است. از انرژی‌های تجدیدپذیر تا مدیریت پسماند، زنان می‌توانند در این حوزه‌ها حضوری فعال داشته باشند. این حضور نه‌تنها به توسعه پایدار کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی نیز منجر شود.

منبع: ایمنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.