پیچیده شدن بیش از حد ازدواج در جامعه، یکی از دلایل اصلی گریز جوانان از ازدواج زنان مسلمان، آغازگر جامعه توحیدی هستند کسب رتبه دوم نماینده زنان ایران در ماده ۱۰۰ متر با مانع در بیست‌وششمین دوره مسابقات دوومیدانی قهرمانی آسیا افزایش حضور زنان در بخش‌های مدیریتی مشاغل دانش بنیان در آینده‌ای نزدیک وظیفه زنان برای مقابله با تهاجم فرهنگی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب ارسال ۵۰۰ مقاله به دبیرخانه پنجمین همایش بین المللی رسالت زن در تحولات اجتماعی یادگیری سرفصل‌های کلیدی زندگی توسط دانشجویان دختر با برگزاری رویداد ملی دخترانه انتخاب سرمربی جدید برای تیم ملی فوتسال بانوان حضور در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ژاپن و پارالمپیک لس آنجلس، اهداف مهم تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران شناسایی ۵۱ هزار زن سالمند تنها در ۱۹ استان کشور حج، فرصتی بی‌نظیر برای تربیت بانوان مسلمان حج فرزندآوری و افزایش موالید، یکی از ضرورت‌های کلیدی کشور ۳۰۰۰ وقف توسط بانوان در کشور به ثبت رسیده است یائسگی زودرس موجب افزایش خطر دیابت می‌شود ازدواج ساده است یا پیچیده؟ | نکات مهمی که جوانان قبل از ازدواج باید بدانند راهکار‌های اسلامی برای مادران در تربیت آرام فرزندان اعلام برنامه جام ملت‌های زنان آسیا ۲۰۲۵ بررسی تجربه تاریخی زنان در هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی لزوم ورود اقتصاددانان به طرح کاهش سقف مهریه به ۱۴ سکه
سرخط خبرها
طرز تهیه شیرینی کره‌ای گردویی مخصوص عید نوروز در خانه + فیلم

طرز تهیه شیرینی کره‌ای گردویی مخصوص عید نوروز در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۱۴۶۶
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۳
برای تهیه‌ شیرینی کره‌ای گردویی مخصوص و ساده در خانه با ما همراه باشید.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز، شیرینی کره‌ای گردویی از خوش طعم‌ترین شیرینی ها است که می‌توانید برای میان وعده یا پذیرایی در ایام عید، آن را در خانه به راحتی درست کنید. در ادامه طرز تهیه شیرینی کره‌ای گردویی را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی کره‌ای گردویی

کره: ۱۲۵ گرم
پودر قند: ۶۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
آرد: ۱ و نیم لیوان

طرز تهیه شیرینی کره‌ای گردویی

ابتدا زرده تخم‌مرغ، پودرقند و کره را که به دمای محیط رسیده است را با همزن برقی کاملا مخلوط کنید؛ سپس به مواد یکدست شده آرد الک شده را آرام آرام اضافه کنید و تا زمانی که مواد به دست نچسبد ورز بدهید تا خمیری لطیف داشته باشید.

خمیر آماده شده را نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدهید سپس گلوله کنید و مطابق فیلم شیرینی هارا با گردو تزیین کنید و داخل سینی فر بچینید.

شیرینی هارا در دمای فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید.

برای تزئین وسط شیرینی‌ها از کرم پسته، کرم بیسکوییت و انواع شکلات‌ها می‌توانید استفاده کنید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.