پادکست| رهبر شهید: والدین لازم است فرزندان خود را از کودکی با کتاب خواندن آشنا کنند خانه‌داری| گل‌های مناسب سفره هفت‌سین کدامند؟ ایجاد یک تحول بنیادی در درک نقش زنان در جنگ در جامعه| بازخوانی تاریخ، تصویری مقتدر از مقاومت ارائه می‌دهد معرفی چند روش حمایتی والدین در شرایط جنگ از کودکان نوزدهمین شب میدان داری بانوان رسانه|امیدآفرینی نقش اصلی «پاتوق همبستگی رسانه و مردم» پیام یک معلم مشهدی به دانش آموزان| درس آخر: «عشق به کشور» هر خانه، یک پایگاه | همدلی به سبک بانوان محله «سیدرضی» کنترل وزن و بهبود سوخت‌وساز بدن با مصرف اندازه چای هیئت‌داری دختران مشهدی در «میدان حجاب» قضاوت در مستطیل سبز | شنیدنی‌هایی از دنیای بازیکنی و کمک‌داوری فوتبال پادکست| رهبر شهید: راهکار ناسازگاری‌ها در زندگی مشترک، کنار آمدن و سازگاری زوجین است سرانجام برگزاری ۲ هفته پایانی لیگ برتر هندبال بانوان چه می‌شود؟ بازخوانی جایگاه زنان در گذار از جنگ‌های کلاسیک به نبرد‌های ترکیبی طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای مخصوص عید نوروز در خانه + فیلم شهادت پشت شهادت؛ جای درستی از تاریخ ایستاده‌ایم
سرخط خبرها
سهم ۱۱ درصدی اشتغال بانوان در بخش کشاورزی

سهم ۱۱ درصدی اشتغال بانوان در بخش کشاورزی

  • کد خبر: ۳۱۳۶۴۲
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۹
براساس جدیدترین گزارش مرکز آمار ایران، در ۲۰ سال گذشته سهم بخش کشاورزی از اشتغال زنان از ۳۲ درصد به حدود ۱۱ درصد کاهش یافته است که کارشناسان علت این موضوع را تغییر اقلیم و افزایش میزان خشکسالی عنوان کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بر اساس جدیدترین گزارش نیروی کار مرکز آمار بیش از ۶۵ میلیون نفر از جمعیت کشور در سن کار هستند. با وجود اینکه بیش از نیمی از این جمعیت زن هستند، تنها ۱۲.۵ درصد از آن را زنان شاغل تشکیل می‌دهند. در ۲۰ سال گذشته، بخش «خدمات» بیشترین سهم را از اشتغال زنان داشته و حتی بیشتر هم شده است. این افزایش سهم بخش خدمات، به قیمت کاهش سهم سایر بخش‌ها تمام شده است. به‌طوری‌که، سهم بخش کشاورزی از سال ۸۴ تا ۱۴۰۳ از حدود یک سوم به یک دهم کاهش یافته است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد در ۲۰ سال گذشته سهم بخش کشاورزی از اشتغال زنان از ۳۲ درصد به حدود ۱۱ درصد کاهش یافته است. از سوی دیگر، سهم بخش خدمات به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

بخش کشاورزی در چندین سال گذشته دچار خشکسالی بوده و این موضوع باعث شده تا حجم تولیدات آن کاهش یابد. به‌طوری‌که، در برخی فصول نرخ رشد اقتصادی این بخش منفی بوده است. این وضعیت بر اشتغال این بخش نیز تاثیرگذار بوده و باعث شده تا تعداد قابل توجهی از نیروی کار فعال در این بخش مجبور به ترک آن شوند و در سایر بخش‌های اقتصاد اشتغال گزینند.

منبع: اکوایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.