برداشت نادرست برخی از کاربران، چالش ایجاد کرد| بازنشر خبر فوت «پیرترین زن ایران» پس از ۸ سال راز روضه‌ خانه بی‌بی‌جان که ۲۳ سال است در مشهد تعطیل نشده است دعوای جای پارک در مشهد، جان دختر جوان را نجات داد | در کلانتری سجاد چه گذشت؟ تاکید بر گسترش همکاری‌های مشترک در حوزه زنان و خانواده، محور گفت و گوی تلفنی زهرا بهروز آذر و همتای تاجیکستانی چای سبز جایگاه ویژه‌ای در سبک زندگی سالم دارد| معرفی مهم‌ترین خواص نکات مهمی که برای پخت و توزیع غذای نذری باید رعایت شود دعوای شما با همسرتان، می‌تواند شروع یک خیانت باشد + راهکارها نتیجه یک تحقیق روی ۸ هزار جوان ایرانی فاش کرد: تحصیل‌کرده‌هاو پولدارها کمتر بچه می‌خواهند ! این مواد شیمیایی را از زندگی‌تان حذف کنید تا بارداری سالم‌تری داشته باشید قهرمان مسابقات هندبال نونهالان دختر خراسان رضوی مشخص شد زنان چطور می‌توانند هیئت‌های عزاداری محرم را از زباله پلاستیکی نجات دهند؟ فوت پیرترین زن ایران| بانویی که متعلق به ۵ نسل گذشته بود سهم اعتیاد زنان در ایران حدود یک سوم میانگین جهانی است فرمول طلایی مادران برای بردن کودک به هیئت و روضه محرم پیشگیری از سقط جنین؛ نیازمند رویکرد جامع، علمی و چندبخشی است درخشش دختر اسکیت‌باز سرعت خراسان رضوی در رقابت‌های کشوری صعود ۱۰۹ پله‌ای دختر تنیسور ایرانی در رنکینگ جهانی سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان ایران: برگزاری رقابت‌های باشگاهی، انگیزه را افزایش می‌دهد داستان یک کتاب؛ ۱۱ زن ایرانی از روزهایی نوشتند که «گلوله» زندگی را نشانه گرفت
سرخط خبرها
فعالیت ۲۱۴ مرکز مهر خانواده در سراسر کشور

فعالیت ۲۱۴ مرکز مهر خانواده در سراسر کشور

  • کد خبر: ۳۱۴۵۹۸
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۲
به گفته معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، ۲۱۴ مرکز مهر خانواده در سراسر کشور با هدف ایجاد فضای مناسب برای ملاقات والدین با فرزندان طلاق فعالیت دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اصغر جهانگیر در خصوص وضعیت فعالیت مراکز ملاقات فرزندان (مهر خانواده) در سراسر کشور اظهار کرد: در حال حاضر، ۲۱۴ مرکز مهر خانواده در سراسر کشور در حال فعالیت بوده و فضای مناسبی را برای ملاقات والدین با فرزندان طلاق فراهم کرده است؛ حسب تکلیف قانونی، در سال جاری، ۱۱۷ هزار و ۲۶۹ مورد ملاقات، در این مراکز صورت گرفته است. لازم به توضیح است که این آمار، با لحاظ این مطلب است که به طور معمول هر طفل، حداقل چهار بار در ماه با والد غیر مسئول حضانت ملاقات دارد.

وی افزود: با عنایت به اثربخشی مطلوب برنامه و ضرورت ادامه فعالیت این مراکز، در صورت تأمین اعتبار و رفع موانع، می‌توان با ایجاد مراکز جدید و گسترش فعالیت‌های مراکز فعلی، گام‌های مؤثرتر برداشت. با توجه به اینکه یکی از اهداف مهم مراکز ملاقات مهر خانواده، فراهم کردن شرایط سازش زوجین در مراحل بعد از طلاق است با تلاش‌های صورت گرفته توسط این مراکز، در سال جاری، ۴۱۹ مورد مصالحه و بازگشت به زندگی مشترک حاصل شده است. همچنین ۲۸۲۵ گزارش حاکی از وضعیت مخاطره‌آمیز اطفال، از طریق این مراکز به مراجع قضائی اعلام و ارسال شده و حمایت قضائی لازم نسبت به ایشان به عمل آمده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: ۳۱ دفتر استانی حمایت از زنان، کودکان و خانواده تحت نظر رؤسای کل دادگستری و ۳۵۰ نمایندگی در حوزه‌های قضائی شهرستان تشکیل شده است. در این راستا، در سال ۱۴۰۰، سامانه جامع حمایت از زنان و کودکان نیز راه‌اندازی و از سال ۱۴۰۱ در تمام استان‌ها فعالیت خود را آغاز کرده است.

جهانگیر بیان کرد: حسب آمارها، در سال ۱۴۰۲، در خصوص ۱۰۵۲۹ نفر از مراجعه‌کنندگان، مداخلات حمایتی، حقوقی و قضائی صورت پذیرفته است و در سال ۱۴۰۳ تا اول دی‌ماه نیز در خصوص تعداد ۱۱۵۶۰ مراجعه کننده، حمایت لازم قضائی اعمال و خدمات متناسب به آنها ارائه شده است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.