رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از سایت بوستان بانوان «آفتاب» در تابستان ۱۴۰۴ کسب مدال طلا توسط یک بانوی ایرانی در مسابقات پاراتنیس روی میز جهانی فیوچر ITTF تعادل هورمون‌های زنانه با مصرف اندازه زینک نقدی بر افزایش سن و سابقه بازنشستگی زنان | آیا مشکلات تأمین اجتماعی با این اصلاحات حل می‌شود؟ ایجاد گفتمان علمی درباره خانواده نیاز امروز جهان است انجمن علمی توانمندسازی خانواده ایران در مشهد افتتاح شد | توجه به مسائل علمی خلأ امروز مشهد در حوزه زن و خانواده است ترویج فرهنگ نذر محیط زیستی با اجرای پویش «لاله برای مادران» در تهران تحقق حقوق زنان با فرصت‌سازی برای سرمایه‌گذاری آن‌ها ساخت موزه نقش زنان در دفاع مقدس در تهران ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید جواد جامی خراسانی ضرورت پیشگیری از پوسیدگی دندان‌های شیری کودکان برنامه‌ریزی برای ترویج کتاب‌خوانی در میان مادران و کودکان در مناطق شهری و روستایی کشور لزوم آسیب‌شناسی دقیق‌تر قانون مهریه با محوریت حقوقی و اجتماعی
سرخط خبرها
فعالیت ۲۱۴ مرکز مهر خانواده در سراسر کشور

فعالیت ۲۱۴ مرکز مهر خانواده در سراسر کشور

  • کد خبر: ۳۱۴۵۹۸
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۲
به گفته معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، ۲۱۴ مرکز مهر خانواده در سراسر کشور با هدف ایجاد فضای مناسب برای ملاقات والدین با فرزندان طلاق فعالیت دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اصغر جهانگیر در خصوص وضعیت فعالیت مراکز ملاقات فرزندان (مهر خانواده) در سراسر کشور اظهار کرد: در حال حاضر، ۲۱۴ مرکز مهر خانواده در سراسر کشور در حال فعالیت بوده و فضای مناسبی را برای ملاقات والدین با فرزندان طلاق فراهم کرده است؛ حسب تکلیف قانونی، در سال جاری، ۱۱۷ هزار و ۲۶۹ مورد ملاقات، در این مراکز صورت گرفته است. لازم به توضیح است که این آمار، با لحاظ این مطلب است که به طور معمول هر طفل، حداقل چهار بار در ماه با والد غیر مسئول حضانت ملاقات دارد.

وی افزود: با عنایت به اثربخشی مطلوب برنامه و ضرورت ادامه فعالیت این مراکز، در صورت تأمین اعتبار و رفع موانع، می‌توان با ایجاد مراکز جدید و گسترش فعالیت‌های مراکز فعلی، گام‌های مؤثرتر برداشت. با توجه به اینکه یکی از اهداف مهم مراکز ملاقات مهر خانواده، فراهم کردن شرایط سازش زوجین در مراحل بعد از طلاق است با تلاش‌های صورت گرفته توسط این مراکز، در سال جاری، ۴۱۹ مورد مصالحه و بازگشت به زندگی مشترک حاصل شده است. همچنین ۲۸۲۵ گزارش حاکی از وضعیت مخاطره‌آمیز اطفال، از طریق این مراکز به مراجع قضائی اعلام و ارسال شده و حمایت قضائی لازم نسبت به ایشان به عمل آمده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: ۳۱ دفتر استانی حمایت از زنان، کودکان و خانواده تحت نظر رؤسای کل دادگستری و ۳۵۰ نمایندگی در حوزه‌های قضائی شهرستان تشکیل شده است. در این راستا، در سال ۱۴۰۰، سامانه جامع حمایت از زنان و کودکان نیز راه‌اندازی و از سال ۱۴۰۱ در تمام استان‌ها فعالیت خود را آغاز کرده است.

جهانگیر بیان کرد: حسب آمارها، در سال ۱۴۰۲، در خصوص ۱۰۵۲۹ نفر از مراجعه‌کنندگان، مداخلات حمایتی، حقوقی و قضائی صورت پذیرفته است و در سال ۱۴۰۳ تا اول دی‌ماه نیز در خصوص تعداد ۱۱۵۶۰ مراجعه کننده، حمایت لازم قضائی اعمال و خدمات متناسب به آنها ارائه شده است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.