هانیه رستمیان به فینال تپانچه جام جهانی صعود کرد نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ مهمترین توصیه‌های خودمراقبتی در برابر اشعه فرابنفش خورشید رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور
سرخط خبرها
روایت رویا افشار از بازی در نقش مادر شهید علی هاشمی

روایت رویا افشار از بازی در نقش مادر شهید علی هاشمی

  • کد خبر: ۳۱۴۸۲۴
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶
  • ۱
رویا افشار بازیگر نقش مادر شهید علی هاشمی در فیلم سینمایی «اشک هور» درباره بازی در این نقش توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رویا افشار که تجربه بازی در نقش مادر در فیلم‌های سینمایی و سریال‌های تلویزیونی را دارد با اشاره به اینکه جنگ برای من مسئله است، به این دلیل است که به حقیقت‌های جنگ پرداخته نشده است، اظهار کرد: در تئاتر، سینما، حتی نقاشی و موسیقی. موسیقی که می‌تواند عمیق‌تر از همه اینها باشد. درست به جنگ پرداخته نشده است، اظهار کرد: مسئله ما به‌عنوان «هنرمند» که خیلی اسمش برای من زیاد است. در واقع فردی از جامعه که دوران جنگ را سپری کرده است. واضح بگویم تا وقتی حقیقت را نگویید، دست برنمی‌داریم. وقتی حقیقت را بگویید، همه شکل‌ها دگرگون خواهد شد.

وی با بیان اینکه من متولد آبادان و بزرگ‌شده آنجا هستم. در ضمن عشایر هستم و جزء ایل بزرگ قشقایی. طبیعتا ما برای خودمان دیدگاه‌ها و نوعی اندیشه و نگاه به زندگی داریم، ادامه داد: من این مادر‌ها را دیدم. مگر می‌شود من پیش شما بنشینم و از یک زخم عمیق با تصویر با شما صحبت بکنم و شما تأثیر نپذیرید و درک نکنید؟ مورد علی هاشمی درواقع موضوعی بود که بسیار مهجور واقع شد.

این بانوی بازیگر سینما و تلویزیون تاکید کرد: هر بار از خودم می‌پرسم آیا توانایی تجسم‌بخشی به ایده‌ای را که در ذهن کارگردان است، دارم یا خیر؟ و اگر ندارم از کار انصراف بدهم. اما اگر هست باید برایش تلاش کنم. با مهدی جعفری خیلی هم‌ریتم هستم و همدیگر را خوب درک می‌کنیم و به هم احترام می‌گذاریم. من بیشتر به او احترام می‌گذارم؛ چراکه او مؤلف است و می‌تواند یکی از مؤلف‌های سینمای ما در هر ژانری باشد. در مورد این کار شانس آوردم که آقای جعفری به من اعتماد کرد. مادر در این فیلم، فقط مادر علی هاشمی نیست، مادر همه آن بچه‌هاست.

افشار بیان کرد: با زرنگی. سعی نکردم زیاد صحبت و بحث کنم، با زرنگی در بازی این کار را انجام دادم و از آنجایی که آقای جعفری به من اعتماد دارد، می‌دانست که متن را به هم نمی‌ریزم و به‌هیچ‌عنوان چارچوب نوشته‌ها را به هم نمی‌زنم. جملات را تقریبا ۹۰ درصد سعی می‌کنم عین به عین کلماتی که با همان ادبیات دستوری که نویسنده نوشته ادا بکنم، اما بخش خودم را از کارگردان پنهان می‌کنم.

منبع: مشرق نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مریم
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۶
0
0
خانم افشار بسیار زیبا و هنرمندانه نقش را بازی کردیدوبسیار به دل نشست و تاثیر گذاره. در کل سریال درجه یکیه