مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
ضرورت هماهنگی و همکاری بین پدر و مادر در خانواده

ضرورت هماهنگی و همکاری بین پدر و مادر در خانواده

  • کد خبر: ۳۱۷۷۶۶
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹
رئیس پژوهشکده زن و خانواده بر ضرورت هماهنگی و همکاری بین پدر و مادر در خانواده تأکید کرد و گفت: انسجام خانوادگی و ایمان در خانواده نقش مهمی در انتقال ایمان به نسل بعد دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا زیبایی‌نژاد به تأثیر مدرنیته بر ارزش‌های خانوادگی اشاره کرد و گفت: مدرنیته از فاصله گرفتن از خانه و خانواده آغاز می‌شود. ارزش‌های مدرن با ارزش‌های خانوادگی سازگار نیستند و نظام سرمایه‌داری بر سود و سرمایه تمرکز دارد و ارزش‌های خانواده را تضعیف می‌کند. در جامعه ما با ظهور انقلاب، ارزش‌های خانوادگی دوباره مورد توجه قرار گرفته‌اند و باید به حفاظت از این ارزش‌ها پرداخته شود.

وی تأکید کرد: خانواده، مکانی برای تمرین روابط برادری و خواهری است و این روابط در جامعه بزرگتر بسط می‌یابند. رابطه برادری دینی متضمن تعاون، دوستی، مودت و پشتیبانی است.

رئیس پژوهشکده زن و خانواده افزود: حضور پدر در خانواده امکان خویشتن‌داری فرزندان را بیشتر می‌کند. فرزند پسر با حضور پدر خوب، شخصیت خود را بر اساس شخصیت پدر بازسازی می‌کند و دختر نیز احساس نیازش به مرد را تا حدود زیادی از ناحیه پدر تأمین می‌کند. در تقابل با پدر، احساس زن بودن در دختر تقویت می‌شود و زنانگی به درستی شکل می‌گیرد.

حجت الاسلام زیبایی نژاد ضرورت هماهنگی و همکاری بین پدر و مادر در خانواده تأکید و بیان کرد: نقش پدر در خانواده باید حفظ شود و خانواده با راهبری پدر پیش برود. خانواده‌ای که تکثر راهبری در آن اتفاق افتاده باشد، رو به اضمحلال می‌رود و شکاف نسلی در آن ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: انسجام خانوادگی و ایمان در خانواده نقش مهمی در انتقال ایمان به نسل بعد دارد.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.