مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
تحویل حدود ۹۰ هزار زمین به متقاضیان در قالب اجرای قانون جوانی جمعیت

تحویل حدود ۹۰ هزار زمین به متقاضیان در قالب اجرای قانون جوانی جمعیت

  • کد خبر: ۳۱۸۱۱۵
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۶
دبیر ستاد ملی جمعیت با اشاره به اینکه در قالب اجرای قانون جوانی جمعیت حدود ۹۰ هزار زمین تحویل داده شده، گفت: در حالی ۲۷۰ هزار نفر پشت نوبت هستند که حدود ۱۶ هزار زمین دیگر تا پایان سال تخصیص خواهد یافت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرضیه وحید دستجردی با اشاره به اینکه در موضوع مسکن که در این قانون بحث واگذاری زمین در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: در این زمینه حدود ۱۶ هزار زمین دیگر تا پایان سال تخصیص خواهند داد؛ که این تعداد به علاوه بیش از ۷۰ هزار زمین قبلی تقریباً می‌توانیم بگوییم حدود ۹۰ هزار زمین تحویل داده شده است. ولی ۲۷۰ هزار نفر پشت نوبت هستند. پس باید روی این قسمت از قانون کار شود.

وی ادامه داد: افراد دست اندرکار می‌گویند که وقتی ما زمین‌های اطراف تهران را بخواهیم آماده سازی کنیم، قیمت این زمین در اطراف تهران سه برابر قیمت سایر زمین‌های نقاط دیگر کشور است و چیزی حدود ۶ میلیارد تومان می‌شود.

دبیر ستاد ملی جمعیت بیان کرد: برخی در وزارت‌خانه مربوطه می‌گویند که این قانون دست ما را بسته و ما نمی‌توانیم به طریق دیگری این زمین را در اختیار مردم بگذاریم؛ بنابراین اینها راه حل‌های اختصاصی دارد.

وحید دستجردی با اشاره به اینکه در زمینه خودرو هم متأسفانه هیچ اتفاق مهمی نیفتاد و اظهار کردند که کسانی که خودرو دریافت می‌کنند می‌فروشند و این تبعاتی خواهد داشت. یعنی این هم یک عامل شد که این کار اصلاً انجام نشود. یعنی یا حذف شد یا به کندی صورت می‌گیرد. تاکید کرد: ما باید دستگاه‌ها را ملزم کنیم. این مواد قانونی لازم الاجرا است.

وی افزود: ما در ستاد جمعیت از وزیر صمت خواستیم که یکی از نمایندگان‌شان به همراه معاون مربوطه خود را بفرستند، اما نیامدند. در جلسه ما با دستگاه‌ها وزارت اقتصاد هم شرکت نکرد؛ لذا باید پیگیری کنیم. در خصوص تعلل و قصور این دستگاه‌ها بازرسانی هستند که اینها باید بر حسن اجرای قانون نظارت کنند. ریاست جمهوری، مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی دستگاه‌های نظارتی هستند. ما فعلاً می‌خواهیم با دستگاه‌ها دوستانه وارد کار شویم، اما برخی از دستگاه اگر تعلل کنند حتماً گزارش آنها را به دستگاه‌های نظارتی خواهیم داد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.