پیروزی ارزشمند تیم ملی ایران مقابل چین تایپه در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا استرالیا، میزبان مراسم قرعه‌کشی جام ملت‌های فوتبال بانوان آسیا ۲۰۲۶ صاحبان مشاغل خانگی از ۴۵ تا ۱۵۰ میلیون تومان وام با سود ۴ درصد می‌گیرند کمک به اقتصاد دولتی از طریق اقتصاد خانواده‌محور گامی نو در اشتغال‌زایی بانوان | اولین مرکز کاریابی زنان در مشهد راه‌اندازی می‌شود زنان تنها ۴.۶ میلیون نفر از جمعیت شاغل کشور را تشکیل داده‌اند| محرومیت بانوان شاغل از حق عائله‌مندی دیانت و تعهد، مهمترین ویژگی مادر شهیدان حسن و مجتبی خوراکیان بررسی برخی عوامل افزایش شمار جنایتی به نام سقط جنین | نسل‌کشی سوداگران ۳ تا ۵ سال، اختلاف سنی مطلوب بین فرزندان توسعه مراکز همسان‌گزینی و اعطای وام ازدواج، دو محور اصلی قانون جوانی جمعیت در حوزه ازدواج استفاده از ظرفیت داوران زن برای قضاوت در هفته پایانی بیست‌و‌چهارمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران فراز و فرود‌های یک مادر در ایجاد کارآفرینی در دنیای مد اسلامی تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین
سرخط خبرها
مصرف قرص‌های ضدبارداری، عامل تشدید شرایط کبد چرب در زنان

مصرف قرص‌های ضدبارداری، عامل تشدید شرایط کبد چرب در زنان

  • کد خبر: ۳۱۸۲۹۳
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲
سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو با اشاره به تأثیر منفی برخی هورمون‌ها، مصرف قرص‌های ضدبارداری را عامل تشدید شرایط کبد چرب در زنان دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نازیلا یوسفی درباره عوارض مصرف برخی دارو‌ها بر کبد چرب گفت: برخی دارو‌ها مانند ایبوپروفن، دیکلوفناک و ناپروکسن می‌توانند باعث تجمع چربی در کبد شوند و وضعیت کبد چرب را وخیم‌تر کنند. حتی استامینوفن که بسیاری آن را بی‌ضرر می‌دانند، در صورت مصرف بی‌رویه ممکن است به کبد آسیب برساند.

وی همچنین به تأثیر منفی برخی هورمون‌ها بر این بیماری اشاره کرد و افزود: قرص‌های ضدبارداری نیز می‌توانند شرایط کبد چرب را تشدید کنند. بنابراین، زنان مبتلا به کبد چرب باید قبل از مصرف این دارو‌ها حتما با پزشک مشورت کنند.

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو درباره مصرف خودسرانه کورتون‌ها هشدار داد و گفت: کورتون‌هایی مانند دگزامتازون و بتامتازون نه‌تنها عوارض متعددی دارند، بلکه می‌توانند باعث تشدید بیماری کبد چرب شوند. بنابراین، مصرف آنها فقط باید تحت نظر پزشک و در موارد ضروری انجام شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.