طلاق؛ یکی از دلایل افزایش آمار زنان سرپرست خانوار در کشور تیم دختران ایران در المپیاد جهانی جغرافیا خوش درخشید آمادگی کامل تیم فوتبال خاتون بم برای حضور در لیگ قهرمانان زنان آسیا دستور پخت کیک مرغ در خانه + فیلم ویدیو | نقش مادر یک خلبان در شکست کودتای نوژه خانم‌ها قلاب‌بافی را فراموش نکنید تا آلزایمر نگیرید! آزادی بیش از ۱۰۰ مددجو از ندامتگاه زنان در تهران درخشش دختران بسکتبالیست نیشابوری در مسابقات لیگ ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا آغاز چهارمین مرحله اردوی تیم ملی هندبال بانوان از ۲۸ مردادماه ۱۴۰۵ دختر ۹ ساله جانباز مدرسه میناب، سرپرست معنوی پاراآسیایی ناگویا شد افزایش ۷ برابری تعداد جمعیت مجرد قطعی نسبت به دو دهه گذشته در کشور نگاهی به روش‌های ورود گسترده میکروپلاستیک‌ها به بدن انسان در ۵ دقیقه بدون خامه و ثعلب، بستنی درست کنید کسب مقام پنجم بانوی پینگ‌پنگ‌باز مشهدی در کشور عدم حضور سرمربی کره‌ای تیم ملی والیبال ایران در کنار این تیم در رقابت‌های آسیایی
سرخط خبرها
سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان: بازیکنانم مقابل قدرت‌های جهانی جنگیدند

سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان: بازیکنانم مقابل قدرت‌های جهانی جنگیدند

  • کد خبر: ۳۷۵۸۷۸
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۸
سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان ایران با اشاره به اینکه به عملکرد بازیکنانم در جام‌جهانی فیلیپین افتخار می‌کنم، آنها مقابل قدرت‌های جهانی این رشته جنگیدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهرزاد مظفر در پایان دیدار با ایتالیا و شکست سه بر یک شاگردانش که با وداع از جام‌جهانی فیلیپین همراه شد، بیان کرد: نیمه دوم بازی برای ما مشکل شد و نتوانستیم بازی را کنترل کنیم. در نهایت فراموش نکنیم در گروهی بودیم که بچه‌های ما با تیم‌های اول و پنجم جهان جنگیدند.

او ادامه داد: به تلاش بچه‌ها افتخار می‌کنم، چون هر چه در توان داشتند، گذاشتند. مقابل قدرت‌های جهان پایاپای بازی کردیم؛ در حالی که تنها چهار ماه برای این مسابقات تدارک دیدیم و آماده شدیم. با توجه به این مدت زمان، به نظرم بچه‌ها فراتر از انتظارم بودند.

سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان ایران در مورد برنامه خود برای فوتسال زنان گفت: عملکرد ما در اینجا همه را به تحسین وا داشت. این برای من خیلی مهم است. باید به آینده فکر کنیم و از الان به فکر جام جهانی بعدی و نسل‌سازی باشیم. باید لیگی پویا داشته باشیم و الان که جام جهانی راه اندازی شده است، خود را بین قدرت‌های جهان حفظ کنیم.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.