ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی باید و نباید‌های استفاده از اسپری مو در دوران بارداری الگوی سوم زن مسلمان از ارزش‌های دینی نشئت می‌گیرد
سرخط خبرها
پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان، از امکان صدور چک برای خانم‌های خانه‌دار تا نیاز به محضر برای بخشیدن مهریه

پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان، از امکان صدور چک برای خانم‌های خانه‌دار تا نیاز به محضر برای بخشیدن مهریه

  • کد خبر: ۳۱۸۸۳۱
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۴
آیا برای بخشیدن مهریه نیاز به حضور در دفاتر ثبت اسناد یا محضر است؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ یکی از بانوان شهرمان پرسش حقوقی خود را این طور مطرح کرده است:

تصمیم دارم مهریه‌ام را به همسرم ببخشم. اگر بین خودمان توافقی بنویسیم درست است؟

برای بخشیدن مهریه، نیازی نیست به مراجع قضایی یا دفتر اسناد رسمی مراجعه شود. حتی در صورتی که زن مهر خود را با یک دستخط با امضا و اثرانگشت ببخشد، این تعهد از داماد برداشته می‌شود و در صورت نیاز، زوج در آینده می‌تواند از این دستخط به عنوان مدرک استفاده کند. البته پیشنهاد می‌شود اگر چنین قصدی دارید، به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنید و اقدام خود را مطابق روند قانونی انجام دهید تا در آینده به مشکل برنخورید.

شهروند دیگری در این خصوص که آیا امکان کم‌کردن سن شناسنامه وجود دارد؟، پرسش خود را مطرح کرده است.

بر اساس قانون حفظ اعتبار اسناد سجلی و جلوگیری از تزلزل آن‌ها، امکان تغییر تاریخ تولد افراد وجود ندارد مگر در شرایط استثنایی که اشتباه‌بودن تاریخ ذکرشده در شناسنامه از سوی متقاضی اثبات شود تا فرد بتواند برای افزایش یا کاهش سن خود دادخواست دهد. ذکر این نکته نیز لازم است که با توجه به میزان سنی که محل اختلاف است و برای آن می‌خواهید دادخواست بدهید، صلاحیت مرجع رسیدگی نیز متفاوت خواهد بود.

ما در آپارتمان زندگی می‌کنیم. یکی از همسایه‌ها مدام فحاشی می‌کند. البته دیگران می‌گویند مشکل روحی دارد اما واقعیت این است که همه ساکنان را اذیت کرده است. چه‌طور می‌توان با او برخورد کرد؟

می‌توانید یک استشهادیه از همه همسایگان تهیه کنید و شکایت کیفری از باب ایجاد مزاحمت صورت دهید یا در زمان ایجاد مزاحمت، فیلم و تصویر تهیه کنید یا با پلیس تماس بگیرید که صورت‌جلسه، ایجاد مزاحمت را ثبت کنند تا بتوان از این موارد برای اثبات ادعای ایجاد مزاحمت در دادسرا و دادگاه استفاده کرد.

شرایط گرفتن دسته‌چک چیست آیا به خانم‌های خانه‌دار هم دسته‌چک تعلق می‌گیرد؟

در کل، باید مجوز شغلی برای این مورد وجود داشته باشد، البته اگر جزو مشتری‌های شناخته و تأییدشده بانک باشید، الزامی دراین‌باره وجود ندارد و بانک با توجه به اختیارات خود، می‌تواند درخواست را قبول کند.

در یک نزاع، همسایه‌ها شاهد بودند اما حالا که کار به دادگاه کشیده است می‌ترسند بیایند. می‌گویند بدون نام امضا می‌کنند. این امضا بدون نام ارزش قضایی دارد؟

اگر شاهدان به صورت مکتوب شهادت را بیان کنند، به آن استشهادیه می‌گویند. در استشهادیه باید مشخص باشد که امضا و شهادت از سوی چه شخصی صورت گرفته است. در کل، اتکا به استشهادیه و اعتبار آن به نظر قاضی بستگی دارد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.