حضور و هم‌افزایی بانوان نخبه رضوی در بوستان ریحانه مشهد برپایی موکب «محبّان‌الرضا(ع)» با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی درباره ضرورت حضور ماماها در  دوران بارداری و  زایمان | چرا ماما نه؟ چند گرم طلا منجر به قتل بانوی مجری شبکه افق شد هویت قاتل «شیرین ابوعاقله» خبرنگار فلسطینی شبکه خبری الجزیره فاش شد مرگ ۲.۲ مادر در هر ۱۰۰ هزار زایمان سزارین پایان رقابت‌های اسکواش یزدکاپ قهرمانی بانوان ایران با قهرمانی فرشته اقتداری حضور زینب‌گونه زنان مقاومت در دفاع از جبهه حق بازی مقابل فیلیپین اصلاً ساده نبود انتشار مواد شیمیایی سمی سرطان‌زا ناشی از اجاق‌گاز روشن در خانه، خطری بزرگ برای سلامت کودکان لزوم تذکر بانک مرکزی به بانک‌ها برای تسریع در پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان برگزاری جشنواره تفریحی‌ورزشی «شهردخت» با محوریت دختران مشهدی در ۵ بوستان مشهد نقش دختران در بهبود آینده کشور چیست؟ پیروزی شاگردان سلیمانی در اولین دیدار برابر فیلیپین در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا حضور ۵ هزار نونهال قرآنی در ششمین محفل «غنچه‌های رضوی» در حرم امام رضا (ع) درخواست برقراری حق اولاد و عائله‌مندی برای بانوان شاغل و حمایت از حقوق برابر زن و مرد آشنایی با روش‌های پیشگیری از گسترش علائم آلرژی در کودکان هویت‌یابی، مسئله اصلی دختران در جامعه امروز افزایش آگاهی مادران، کلید ترویج زایمان طبیعی در کشور
سرخط خبرها
تدوین اطلس نیاز‌های زنان محلات مختلف مشهد با رویکرد آینده‌پژوهی

تدوین اطلس نیاز‌های زنان محلات مختلف مشهد با رویکرد آینده‌پژوهی

  • کد خبر: ۳۱۷۹۵۳
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۷
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد با اشاره به ضرورت مطالعات در حوزه زن و خانواده، بر تدوین اطلس پژوهشی با رویکرد آینده‌پژوهی درخصوص نیاز‌های بانوان محلات مختلف شهر تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، یکصدویازدهمین جلسه کمیسیون بانوان و خانواده، امروز (۴ اسفند ۱۴۰۳) در شورای شهر مشهد برگزار شد.

بررسی اعتبار عمرانی پروژه‌های محوری حوزه بانوان و خانواده در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری مشهد و نیز بررسی آلبوم بودجه ۱۴۰۴ شهرداری مشهد مقدس (عمرانی) بخش بانوان و خانواده در حوزه‌های مأموریتی فرهنگی و خدمات و محیط زیست شهری سه دستورکار این جلسه بود که با حضور اعضا و مدعوین بررسی شد.

در این جلسه، نمایندگان معاونت خدمات شهری شهرداری مشهد توضیحاتی درباره پنج کلان‌پروژه این معاونت در حوزه بانوان و خانواده ارائه کردند و به بررسی چالش‌ها و ضرورت تخصیص اعتبارات لازم برای تکمیل این پروژه‌ها پرداختند.

بر اساس این گزارش، بوستان بانوان کرامت که هم‌اکنون ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، برای بهره‌برداری در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴، نیازمند تخصیص ۷۵ میلیارد تومان اعتبار مازاد است.

همچنین بوستان بانوان طرق با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد، برای بهره‌برداری نیازمند تخصیص ۱۴ میلیارد تومان است.

بنابر گزارش کارشناس معاونت خدمات شهری شهرداری مشهد، بوستان بانوان آفتاب نیز در حال حاضر با پیشرفت فیزیکی ۶۵ درصد، برای تکمیل و بهره‌برداری نیازمند یک میلیارد تومان اعتبار مازاد بر اعتبار مصوب است.

همچنین احداث بوستان بانوان بسیج ۵ میلیارد، تجهیز و بازپیرایی بوستان حجاب ۲ میلیارد، تجهیز پارک مادروکودک ۳ میلیارد، فضای سبز بوستان بانوان ملت ۲ونیم میلیارد اعتبار نیاز دارند.

علاوه بر موارد بالا که قرار شد از سوی کمیسیون بانوان و خانواده برای لایحه بودجه ۱۴۰۴ پیشنهاد شود، حدود ۶۶ میلیارد تومان دیگر نیز برای تجهیز زمین بازی بوستان پردیس، سایت بوستان بانوان بهار، بوستان بانوان بهشت، بوستان بانوان ارم و بوستان بانوان رجا موردتأیید اعضا قرار گرفت که درمجموع با درنظرگرفتن کلان‌پروژه‌های ذکرشده، این عدد حدود ۱۶۱ میلیارد تومان شد.

فاطمه سلیمی، رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد، در این جلسه بر راه‌اندازی فضا‌های تعاملی تخصصی ویژه دختران و بانوان مانند کافه‌بازی، کافه‌علم، کافه‌رسانه و کافه‌کارآفرینی تأکید کرد.

وی همچنین بر شناسایی و احصای نیاز‌های نوجوانان در بوستان‌های مشهد مانند طراحی لوازم بازی موردنیاز این رده سنی تأکید کرد و قرار شد معاونت خدمات شهری در این باره مطالعه‌ای انجام دهد.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد در بخش دیگری از این نشست، با اشاره به ضرورت مطالعات در حوزه زن و خانواده، بر تدوین اطلس پژوهشی با رویکرد آینده‌پژوهی درخصوص نیاز‌های بانوان محلات مختلف شهر تأکید کرد تا این موضوع بتواند به عنوان سندی راهبردی در حوزه برنامه‌ریزی استفاده شود.

پیش‌بینی بودجه ۱۰ میلیارد تومانی شهرداری مشهد در سال آینده برای تکمیل و تجهیز ۹ مرکز رویش جهت کارآفرینی و توانمندسازی زنان، از دیگر نتایج این جلسه بود.

تجهیز مدارس دخترانه حاشیه شهر، مدارس علمیه خواهران و مدارس استثنایی به امکانات ورزشی و نیز توسعه زیرساخت‌های لازم جهت توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان، نخبگانی و فضا‌های کار اشتراکی بانوان از دیگر مباحث مطرح‌شده در این جلسه جهت پیش‌بینی تخصص بودجه در سال ۱۴۰۴ بود.

یکی دیگر از موارد تأکیدشده کمیسیون بانوان و خانواده، شناسایی و ایمن‌سازی فضا‌های بی‌دفاع شهری و ارتقای زیست‌پذیری خانواده‌ها (و بانوان) با پیش‌بینی بودجه ۱۵۰ میلیارد تومانی بود که با موافقت اعضای کمیسیون شهرسازی همراه شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.