کارگروه ویژه دختران نوجوان و جوان در استانداری خراسان رضوی تشکیل شد حمایت از ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار در خراسان رضوی مهارت حل مساله، مهمترین نیاز زوجین در رفع مشکلات زندگی مشترک تلاش برای حضور تیم ملی والیبال نشسته بانوان به پاراالمپیک بعد از ۸ سال دوری کانون پرورش فکری، یکی از محور‌های عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور است روایت مقاومت زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر در برنامه «لاله خیز» آمار‌هایی درباره تأخیر در تولد فرزند اول در کشور| دلایل و راهکار‌ها را بیشتر بشناسیم از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی، نجات‌بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ حضرت زینب (س)، نماد کاملی برای پیوند وجودی زن با عاشورا وجود احتمال زایمان زودرس در بارداری‌های چندقلویی درباره اهمیت و جزئیات شروط ضمن عقد چه می‌دانید؟ پیروزی شیرین اسکیت هاکی زنان ایران برابر کره‌جنوبی بیش از ۷۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند حضور داوران ایرانی در رقابت‌های لیگ قهرمانان بانوان آسیا آیا همکاری النی کاپوچیانی با فدراسیون بسکتبال پایان می‌یابد؟
سرخط خبرها
روزه‌داری در سه‌ماهه اول بارداری ممنوع است

روزه‌داری در سه‌ماهه اول بارداری ممنوع است

  • کد خبر: ۳۲۰۹۰۰
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰
به گفته کارشناس سلامت مادران معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، باتوجه به اینکه در سه‌ماهه اول بارداری، جنین رشد سریعی دارد و ممکن است روزه‌داری در این مدت سلامت مادر را به خطر بیندازد، از این رو، روزه‌داری در این مدت ممنوع است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه ضیایی اظهار کرد: روزه داری در ایام ماه مبارک رمضان برای مادران باردار و شیرده می‌تواند با چالش‌هایی همراه باشد، سلامت مادر و کودک در این دوران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، هر نوع کمبود تغذیه‌ای یا کاهش مایعات می‌تواند بر رشد جنین یا سلامت نوزاد تأثیر بگذارد؛ مادران قبل از روزداری باید با متخصص زنان یا ماما در این باره مشورت کنند.

به گفته وی، تصمیم گیری در مورد روزه داری در دوران بارداری و شیردهی برای افراد متفاوت است، اما در سه ماهه اول بارداری که تا ۱۴ هفته است به دلیل رشد سریع جنین و افزایش احتمال تهوع و استفراغ و افت قند خون مادران باید روزه‌داری را به سال‌های بعد موکول کنند.

کارشناس سلامت مادران معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرد: در دوران بارداری، مادرانی که نیازمند مراقبت ویژه هستند؛ همچون دیابت بارداری، فشار خون بالا، کم‌خونی شدید یا سابقه زایمان زودرس هستند، توصیه می‌شود روزه‌داری را به سال‌های آینده موکول کنند.

ضیایی ادامه داد: در دوران شیردهی، به‌ویژه در شش ماه اول پس از زایمان که تغذیه انحصاری با شیر مادر است، توصیه می‌شود، اگر روزه باعث کاهش شیر مادر شود، روزه داری به سال‌های بعد موکول شود. در صورت سلامت کامل و رعایت توصیه‌های تغذیه‌ای، برخی مادران می‌توانند روزه بگیرند، اما نیاز به بررسی مداوم وضعیت خود و انجام دقیق مراقبت‌های بارداری و بررسی رشد کودک دارند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.