لزوم آموزش نقش‌های مشارکتی از کودکی در خانواده تویی آخرین امیدم | روایت عشق ابدی در نامه‌ نرسیده یک همسر آزاده مشهدی + تصویر پرستاری و مدیریت پشت جبهه، یکی از رسالت‌های مهم حضرت زینب (س) در واقعه عاشورا تضعیف جایگاه خانواده ایرانی، هدف مهم دشمنان حضور دسته‌جمعی زنان پشت هیئت‌های عزاداری مردان چه حکمی دارد؟ لزوم بازطراحی ساختار اشتغال برای تحقق الگوی سوم زن مسلمان دستورپخت حلوا عربی در خانه+ فیلم معراج شهدا؛ روایتی از جنس اشک و ایثار چرا مداح معروف ثواب مداحی‌اش را به مادران تقدیم کرد؟ پیروزی تیم‌ملی بسکتبال بانوان ایران با دو یار خراسانی‌اش در دیدار دوستانه در چین افزایش نقش زنان نویسنده و مترجم، یکی از مهم‌ترین تحولات در عرصه تولید کتاب مواجهه زنان مسلمان محجبه فرانسوی با خشونت کلامی و فیزیکی معرفی چند نکته راهبردی برای داشتن یک ازدواج موفق فرصت های بیشتر مشارکت در فعالیت‌های تولیدی و بازاریابی در ادغام صندوق‌های خرد زنان روستایی و عشایری نفقه، حق قانونی زن برای تأمین معاش در زندگی مشترک نقش موثر بازی‌های آموزشی و الگو‌های مذهبی در کاهش اضطراب و افزایش تاب‌آوری فرزندان نقش حیاتی مادر در انتقال مفاهیم ولایی و پیوند فرزندان با اهل بیت (ع) آشنایی با فواید مصرف شاه توت برای زنان
سرخط خبرها
پدر در تربیت و حمایت اقتصادی از دختران چه نقشی دارد؟

پدر در تربیت و حمایت اقتصادی از دختران چه نقشی دارد؟

  • کد خبر: ۳۲۱۵۴۰
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۴
به گفته پژوهشگر امور دینی، تربیتی و خانواده باوجود اهمیت نقش پدر در تربیت و حمایت اقتصادی از دختران خانواده، مادر نیز در ایجاد بستر مناسب برای این تربیت و حمایت نقش تعیین‌کننده‌ای دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه منتظری اظهار کرد: پدران در اسلام نقش قوام دارند و مسئول تأمین نیاز‌های مالی، جانی و روانی خانواده هستند. در مقابل، زنان نیز مسئولیت‌هایی در چارچوب نظام اسلامی دارند که مکمل این حمایت پدرانه است. این ارتباط دوسویه به تحکیم بنیان خانواده کمک می‌کند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین وظایف پدران، آماده‌سازی دختران برای درک و مدیریت سرمایه است، ادامه داد: پدران باید از سنین کودکی، مهارت‌های اقتصادی را به دختران آموزش دهند و آنان را به تصمیم‌گیری‌های مالی هوشمندانه ترغیب کنند.

به گفته این پژوهشگر امور دینی، تربیتی و خانواده،  اختصاص پول توجیبی مناسب از سنین کودکی و آموزش مدیریت هزینه‌ها، ایجاد فرصت برای کسب تجربه‌های اقتصادی سالم برای دختران، توجه به استعداد‌های اقتصادی دختران و هدایت آنان به مسیر‌های صحیح و حضور فعال پدران در تصمیمات مالی خانواده و آموزش عملی به دختران از جمله مهمترین راهکارهای موثر در تربیت و حمایت اقتصادی پدران از دختران‌شان است.

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.