ضرورت پیشگیری از پوسیدگی دندان‌های شیری کودکان برنامه‌ریزی برای ترویج کتاب‌خوانی در میان مادران و کودکان در مناطق شهری و روستایی کشور لزوم آسیب‌شناسی دقیق‌تر قانون مهریه با محوریت حقوقی و اجتماعی بازداشت یک بانوی ایرانی در فرانسه به اتهام حمایت از فلسطین و محکوم‌کردن نسل‌کشی در غزه تغییر در سطح هورمون‌ها، علت بروز سردرد زنان باردار گسترش روابط تجاری زنان فعال و اشتغال‌آفرین ایران با عراق نقش رژیم غذایی مناسب و ورزش در کاهش التهاب بیماری اندومتریوز نایب‌قهرمانی بانوی ایرانی در رقابت‌های اسکواش رنکینگ جهانی طلاق و فروپاشی بنیان خانواده، پیامد‌های منفی نگاه تجاری به ازدواج ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی شیدپیله‌ور طرز تهیه دسر محلبی در منزل + فیلم تشکیل ستاد ملی برنامه پزشکی خانواده به ریاست رئیس‌جمهور هر زن فلسطینی، یک روایتگرِ فریادِ غزه است معرفی نخستین زن تلگراف‌چی در ایران قهرمان مسابقات سه نفره جام رمضان خراسان رضوی مشخص شد حضور ۵ بانوی خراسانی در  اردوی ملی والیبال نشسته پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان| آیا مهریه پشتوانه دختر است؟ زنان چگونه می‌توانند کیفیت زندگی‌ خود را ارتقا دهند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید داراب آخرتی
سرخط خبرها
برگزاری اردو‌های تیم ملی فوتسال بانوان با ٢٠ بازیکن ثابت

برگزاری اردو‌های تیم ملی فوتسال بانوان با ٢٠ بازیکن ثابت

  • کد خبر: ۳۲۲۶۸۰
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۹
به گفته سرمربی تیم فوتسال بانوان ایران، اردو‌های تیم ملی فوتسال بانوان با ٢٠ بازیکن ثابت برگزار می‌شود و قرار نیست بازیکن جدیدی به تیم در این مدت اضافه شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فروزان سلیمانی اظهار کرد: هدف ما، انتخاب ۱۴ بازیکن از بین ۲۰ بازیکن حاضر در اردو‌های آماده‌سازی است تا برای رقابت‌های قهرمانی آسیا تیم ملی را تشکیل دهند.

وی اضافه کرد: معیار انتخاب ما برای نفرات نهایی تیم ملی، عملکرد بهتر بازیکنان در طول چند اردوی پیش از اعزام است.

سرمربی تیم فوتسال بانوان با اشاره به اینکه اردوی آماده سازی ما در اصفهان تا ٢٨ اسفند ادامه خواهد داشت و سپس هفتم فروردین سال آینده اردوی آماده سازی تیم را در تهران برگزار می‌کنیم، تصریح کرد: تیم ملی روز‌های سیزدهم یا چهاردهم فروردین برای حضور در یک تورنمنت عازم تایلند خواهد شد و در آنجا سه دیدار بسیار خوب با تیم‌های میزبان، ژاپن و ازبکستان داریم.

وی ادامه داد: این تیم‌ها در رقابت‌های آسیایی حریفان قدرتمند ما هستند، بنابراین دیدار‌های دوستانه با آنها کمک شایانی برای ارتقای سطح تکنیکی و تاکتیکی بازیکنان خواهد بود.

سرمربی تیم ملی فوتسال خاطرنشان کرد: ایران در رقابت‌های آسیایی با فیلیپین، ویتنام و هنگ کنگ همگروه است، لذا فیلم‌های مسابقه‌های این تیم‌ها را در اختیار دارم تا با آنالیز آنها بازی خوبی مقابل برابرشان ارائه کنیم.

سلیمانی گفت: هدف ما کسب مقام قهرمانی در مسابقات قهرمانی آسیا و در پی آن کسب سهمیه برای حضور در رقابت‌های جهانی به میزبانی فیلیپین است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.