ویدیو| روایت تکان‌دهنده امدادگر از دق کردنِ دختر سه ساله جمیله علم‌الهدی: حفظ وحدت انتظار امروز شهید رییسی از همه است پیکر مادر شهیدان داروغه در کاشان تشییع و خاکسپاری شد آمریکا پنج قلوهای معروف یزدی را یتیم کرد | روایت همسر و دختر شهید از روز حادثه + فیلم بررسی جایگاه نهاد خانواده در دیدگاه رهبر شهید انقلاب| مادر نخستین معلم جامعه است کسب مدال برنز توسط بانوی ایرانی در جام‌جهانی تیراندازی در هانگژو چین آموزش قرآن؛ محور اصلی فعالیت های شاگرد زرنگ مکتب ملا نازنین‌بیگم | خانه‌ای که بوی گلاب و اسپند می‌دهد هانیه رستمیان به فینال تپانچه جام جهانی صعود کرد نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ مهمترین توصیه‌های خودمراقبتی در برابر اشعه فرابنفش خورشید رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تغییر استاندارد‌های زیبایی از هالیوود تا شبکه‌های اجتماعی| یافته‌های علمی چه می‌گویند؟
سرخط خبرها
تغییر ۹۰ درصدی ترکیب تیم ملی کبدی زنان برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا

تغییر ۹۰ درصدی ترکیب تیم ملی کبدی زنان برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا

  • کد خبر: ۳۲۲۵۳۷
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸
به گفته سرمربی تیم ملی کبدی زنان، بازیکنان این تیم برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا ۹۰ درصد تغییر کرده‌اند و کسب مقام نایب‌قهرمانی به دلیل تجربه اول بیشتر بازیکنان در این رقابت‌ها بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ماهرخ دانش اظهار کرد: هدف از برگزاری و میزبانی مسابقات کبدی آسیا در تهران محک جدی تیم ملی کبدی زنان بود، زیرا ۹۰ درصد تیم جوان شده بودند و برای کسب تجربه و آمادگی برای بازی‌های آسیایی ناگویای ژاپن این رقابت‌ها را برگزار کردیم. با توجه به اینکه ۹۰ درصد تیم را تغییر دادیم میخواستیم نگاهی به آینده هم داشته باشیم. تیم ملی از بابت بازیکن‌ها متحول شده بود.

وی افزود: سطح کیفی و کمی مسابقات خوب بود. رقابت‌ها در سطح خیلی خوبی برگزار شد و تیم‌ها از نظر فنی و تکنیکی خوب بودند. من هم از سطح مسابقات راضی بودم.

سرمربی تیم ملی کبدی زنان عنوان کرد: تنها دو هفته در اردوی تیم ملی حضور داشتیم و از لیگ مستقیما وارد مسابقات قهرمانی آسیا شدیم. در لیگ شرایط خیلی سخت بود و بازیکنان از لحاظ بدنی ضعیف‌تر شده بودند. هرچند آنها آمادگی که از قبل باید از اردو‌ها وارد مسابقات می‌شدند را به نسبت داشتند. بچه‌ها برای اولین بار در مسابقات قهرمانی آسیا بازی کردند. با وجود این شرایط خیلی خوب درخشیدند. ما می‌توانستیم قهرمان شویم، چون تفاوت امتیازی کمی داشتیم ولی این نایب قهرمانی را روی حساب کم تجربگی بچه‌ها در میادین بین‌المللی گذاشتم. امیدوارم در مسابقات بعدی بتوانیم بهترین عملکرد را داشته باشیم.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.