ناکامی تیم‌های هندبال دختران مشهد برای صعود به لیگ دسته یک کشور راهکار‌های پیشگیری از مسمومیت بارداری سهم بالای زنان در ابتلا به اختلالات خلقی برگزاری یک دوره آموزشی با هدف ترویج فرهنگ حسینی در سبک زندگی نوجوانان کم تحرکی، عامل میزان زیاد چاقی در دختران رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از سایت بوستان بانوان «آفتاب» در تابستان ۱۴۰۴ کسب مدال طلا توسط یک بانوی ایرانی در مسابقات پاراتنیس روی میز جهانی فیوچر ITTF پرداخت تسهیلات فرزندآوری به متقاضیان خراسان جنوبی با بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در سال ۱۴۰۳ جزئیات برنامه بازی‌های جام ملت‌های فوتسال زنان اعلام شد تعادل هورمون‌های زنانه با مصرف به‌اندازه این ماده معدنی نقدی بر افزایش سن و سابقه بازنشستگی زنان | آیا مشکلات تأمین اجتماعی با این اصلاحات حل می‌شود؟ ایجاد گفتمان علمی درباره خانواده نیاز امروز جهان است انجمن علمی توانمندسازی خانواده ایران در مشهد افتتاح شد | توجه به مسائل علمی خلأ امروز مشهد در حوزه زن و خانواده است ترویج فرهنگ نذر محیط زیستی با اجرای پویش «لاله برای مادران» در تهران تحقق حقوق زنان با فرصت‌سازی برای سرمایه‌گذاری آن‌ها ساخت موزه نقش زنان در دفاع مقدس در تهران ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید جواد جامی خراسانی
سرخط خبرها
ورود شیرینی دانمارکی به ایران توسط بانویی دانمارکی

ورود شیرینی دانمارکی به ایران توسط بانویی دانمارکی

  • کد خبر: ۳۲۲۸۲۶
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۴
بانویی دانمارکی که خود در دهه ۴۰ در تهران قنادی داشت، شیرینی دانمارکی را برای نخستین بار به ایران وارد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گرچه دانمارکی‌ها خالق شیرینی‌های کم‌نظیر دانمارکی یا به‌قول فرنگی‌ها دنیش (danish) نیستند. داستان این شیرینی‌ها از قرن ۱۷ میلادی و از نقطه دیگری از جهان شروع می‌شود. مرور تاریخ نشان می‌دهد که نانوا‌های اتریشی از نخستین کسانی بوده‌اند که خمیر‌های چندلایه و پوک شیرینی دانمارکی را اختراع و آنها را با لایه‌هایی از انواع کرم و مربا پر کردند.

با این وجود، تهیه شیرینی متناسب با ذائقه دانمارکی‌ها از سوی قنادان کشور خودشان انجام شده بود و آنها هم در شکل‌گیری این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار نقش داشتند.

جالب است بدانید نخستین شیرینی دانمارکی نتیجه اشتباه قنادی فرانسوی بود. روزی او در آماده‌کردن خمیر معمول برای نوعی شیرینی دچار اشتباه می‌شود و فراموش می‌کند که کره را به آرد اضافه کند. نتیجه این اشتباه باعث شکل‌گیری خمیر لایه‌لایه، ترد و پوک شیرینی دانمارکی امروزی می‌شود.

کارفرمای این قناد و همکارانش از شیرینی جدید او استقبال می‌کنند و همین باعث می‌شود که شیرینی دانمارکی با ویژگی‌های محبوب امروزی‌اش پا به جهان کیک و شیرینی بگذارد. مردم فرانسه هم از طعم این شیرینی استقبال می‌کنند و آن به گزینه نخست مشتریان در کافه‌های مختلف بدل می‌شود.

در تاریخچه ورود این شیرینی به ایران، اطلاعات زیادی موجود نیست، اما در بسیاری از منابع ذکر شده که ورود شیرینی دانمارکی به ایران هم به‌واسطه حضور فردی با همین ملیت بوده است. در تهران در حوالی سال‌های دهه ۴۰ شمسی، بانویی دانمارکی قنادی و شیرینی‌فروشی داشته، این شیرینی را به ایران وارد کرده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.