راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

میوه‌ای که خطر افسردگی را کاهش می‌دهد

  • کد خبر: ۳۲۲۷۱۶
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۳
میوه‌ای که خطر افسردگی را کاهش می‌دهد
یک مطالعه جدید پرتقال را به عنوان یکی دیگر از مواد غذایی که ممکن است به کاهش خطر افسردگی کمک کند، شناسایی کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مطالعات گذشته نشان می‌دهد که برخی از تغییرات سبک زندگی می‌تواند به کاهش خطر ابتلاء به اختلال افسردگی در فرد کمک کند، از جمله برخی غذا‌ها مانند روغن زیتون و آجیل.

تخمین زده می‌شود که ۲۸۰ میلیون نفر در سراسر جهان با افسردگی بالینی زندگی می‌کنند- یک وضعیت سلامت روان که بر خلق و خوی فرد و احساس وی تأثیر می‌گذارد.

تعدادی از عوامل خطر افسردگی از جمله سابقه خانوادگی، تغییرات هورمونی، سایر بیماری‌های مزمن و استرس مداوم وجود دارد.

مطالعات گذشته نشان می‌دهد که برخی تغییرات سبک زندگی می‌تواند به کاهش خطر ابتلاء به افسردگی در افراد کمک کند. اینها شامل فعالیت بدنی، خواب مناسب، مدیریت استرس و خوردن یک رژیم غذایی سالم است.

در مورد رژیم غذایی، تحقیقات قبلی حتی نشان می‌دهد که خوردن غذا‌های سالم ممکن است به کاهش خطر ابتلاء به افسردگی در فرد کمک کند.

یک مطالعه جدید پرتقال را به عنوان یکی دیگر از مواد غذایی که ممکن است به کاهش خطر افسردگی کمک کند، شناسایی کرده است.

برای این مطالعه، محققان داده‌های بیش از ۳۲۰۰۰ زن میانسال را تجزیه و تحلیل کردند. بین سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۷، پرسش‌نامه‌هایی به‌طور دوره‌ای برای شرکت‌کنندگان در مطالعه ارسال می‌شد تا از آنها در مورد رژیم غذایی و وضعیت افسردگی آنها سوال شود.

محققان با استفاده از نتایج توالی‌یابی DNA از نمونه‌های مدفوع که قبلاً توسط شرکت‌کنندگان جمع‌آوری شده بود، ارتباطی بین خوردن مرکبات و فراوانی ۱۵ گونه در میکروبیوم روده، از جمله یک باکتری به نام Faecalibacterium prausnitzii پیدا کردند.

تحقیقات گذشته نشان می‌دهد که Faecalibacterium prausnitzii برای بدن مفید است، زیرا به کاهش التهاب و حمایت از سیستم ایمنی کمک می‌کند.

بر اساس برخی مطالعات حیوانی، این باکتری ممکن است به بیماری‌های گوارشی مانند بیماری روده تحریک پذیر و همچنین چاقی و حتی دیابت نوع ۲ کمک کند.

علاوه بر این، دانشمندان مقدار کمتری از F. prausnitzii را در میکروبیوم شرکت کنندگان مبتلا به افسردگی پیدا کردند.

«راج مهتا»، محقق ارشد در دانشکده پزشکی هاروارد و نویسنده اصلی این مطالعه در بیانیه مطبوعاتی گفت: «ما دریافتیم که خوردن یک پرتقال متوسط در روز ممکن است خطر ابتلاء به افسردگی را تا حدود ۲۰ درصد کاهش دهد.»

وی در ادامه افزود: «به نظر می‌رسد که این اثر مختص مرکبات است. وقتی به کل مصرف میوه یا سبزیجات افراد یا سایر میوه‌ها مانند سیب یا موز نگاه می‌کنیم، هیچ رابطه‌ای بین مصرف آنها و خطر ابتلاء به افسردگی مشاهده نکردیم.»

محققان معتقدند F. prausnitzii ممکن است با تأثیر بر سطوح انتقال دهنده‌های عصبی سروتونین و دوپامین از طریق یک مسیر متابولیک به نام مسیر چرخه I S-adenosyl-L-methionine در افسردگی نقش داشته باشد. این مسیر نقش زیادی در تولید انتقال دهنده‌های عصبی دارد.

مهتا گفت: «این انتقال‌دهنده‌های عصبی نحوه عبور غذا از دستگاه گوارش را تنظیم می‌کنند، اما همچنین می‌توانند به مغز بروند، جایی که خلق و خو را بهبود می‌بخشد».

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->