روایت هایی مستندگونه از اهدای طلا توسط زنان به محور مقاومت در کتاب «جان و دل» صدور پیام دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) خطاب به بانوان و مادران ایرانی| امروز پیام نذر‌های مادران ایران به جهانیان رسیده است مهم‌ترین مأموریت زن تراز انقلاب اسلامی چیست؟ نقش مهم وراثت در چندقلوزایی اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی پیمان عاشقانه زوج‌های مشهدی در دل روز‌های جنگ تربیت بانوان کنشگر بین‌المللی، اولویت مهمی برای دوران پساجنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران مشهدی‌ها الگویی از مقاومت، امید و عشق به زندگی در سایه جنگ شهادت یاسمین باکوئی در حملات رژیم صهیونیستی، داغی بر دل دانشگاه شریف شهدای پزشک زن ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی را بشناسیم؟ توصیه‌های یک روانشناس برای پر کردن اوقات فراغت کودکان با رویکردی هوشمندانه خانواده‌های شهدا «خاکریز دوم» در برابر دشمنان هستند ۱.۸ میلیون بانوی در  سن باروری، مخاطب طرح ملی آمایش امید در  مشهد درباره عوارض سزارین‌های تقویمی| تنها ۲ تا ۳ درصد سزارین‌ها به درخواست مادر است خرده‌روایت‌هایی از زبان ۴۰ زن و همسر بازمانده از فاجعه انفجار هم‌زمان ۴ هزار پیجر در لبنان در کتاب «دشواری مبارک» سهم خراسان جنوبی از تسهیلات فرزندآوری تنها ۰.۴۵ درصد است زنان، کنترل‌گران عاطفی جامعه در بحبوحه جنگ مادر، روح خانه ایرانی و زیرساخت آن است خاک‌سپاری دختر شهید نوجوان حمله رژیم صهیونیستی در جوار امام‌رضا(ع) (۲ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
طرز تهیه پیراشکی مرغ مخصوص در خانه + فیلم

طرز تهیه پیراشکی مرغ مخصوص در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۲۸۵۰
  • ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۰
برای تهیه‌ پیراشکی مرغ مخصوص در خانه با ما همراه باشید.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز، در ادامه طرزتهیه پیراشکی مرغ را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی مرغ

ماست: ۱/۲ لیوان
جوش شیرین: ۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن مایع: ۱/۴ لیوان
آرد: ۳ لیوان

مواد اولیه برای تهیه مواد میانی پیراشکی

سینه مرغ: یک عدد
قارچ: به مقدار دلخواه
پیاز داغ: یک عدد
نمک، فلفل و آویشن: به مقدار لازم

طرز تهیه خمیر پیراشکی مرغ

ابتدا جوش شیرین را به ماست اضافه کنید تا عمل بیاید.

تخم مرغ، روغن مایع را باهم مخلوط کنید و به ماست عمل آمده اضافه کنید.

سپس آرد را آرام آرام به مواد اضافه کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست آید.

نکته: آرد را تا جایی اضافه کنید که مانند فیلم خمیری نرم بدست آید.

سه الی چهار ساعت به خمیر استراحت بدهید.

طرز تهیه مواد میانی پیراشکی مرغ

سینه مرغ را بپزید و سپس ریش ریش کنید.

پیاز‌ها و قارچ‌ها را جداگانه سرخ کنید و به مرغ‌ها اضافه کنید.

ادویه‌ها را به مواد اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید.

نکته: مواد میانی پیراشکی، موقع پیچیدن پیراشکی باید کاملا سرد باشند.

پیچیدن پیراشکی‌ها

خمیر ورز آمده را به ۲۰ قسمت تقسیم می‌کنیم. (این مقدار خمیر ۲۰ عدد پیراشکی میدهد.)

سپس هر قسمت را روی سطح کار بذارید و با وردنه صاف کنید تا کاملا باید نازک شوند.

از مواد میانی پیراشکی ، وسط خمیر بگذارید و مطابق فیلم شروع به پیچیدن پیراشکی‌ها کنید.

در ادامه پیراشکی‌ها را داخل روغن داغ و غوطه‌ور را سرخ کنید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.