احتمال افزایش زایمان زودهنگام با تزریق بوتاکس و ژل در دوران بارداری اثرگذاری حجاب و پوشش در امنیت و حفظ کرامت زنان بررسی علل افزایش تعداد زنان سرپرست خانوار در کشور برگزاری مسابقات ورزشی ویژه بانوان در جام رمضان مشهد؛ گامی به سوی نشاط و سلامت جامعه زنان آیا زنان به خواب بیشتری نیاز دارند؟ مجموع کمک‌های بانوان طلبه در پویش ایران همدل، حدود ۱۲۲ میلیارد تومان است بررسی پیامد‌های نامناسب تأخیر در ازدواج افزایش میزان فقر کودکان در استرالیا سریال «مرهم»، ملودرامی خانوادگی با روایت نقش زنان در جامعه مذهبی ضرورت توجه به تغییرات جمعیتی در حوزه زنان سرپرست، زنان مطلقه و زنان مجرد قطعی ورود شیرینی دانمارکی به ایران توسط بانویی دانمارکی بررسی جزئیات «لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی» برگزاری مراسم و پخت غذاهای ویژه در شب هفدهم ماه رمضان در شهر‌های مختلف کشور آماده همکاری با سازوکار‌های بین‌المللی با محوریت حمایت از کودکان هستیم
سرخط خبرها
طرز تهیه پیراشکی مرغ مخصوص در خانه + فیلم

طرز تهیه پیراشکی مرغ مخصوص در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۲۸۵۰
  • ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۰
برای تهیه‌ پیراشکی مرغ مخصوص در خانه با ما همراه باشید.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز، در ادامه طرزتهیه پیراشکی مرغ را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی مرغ

ماست: ۱/۲ لیوان
جوش شیرین: ۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن مایع: ۱/۴ لیوان
آرد: ۳ لیوان

مواد اولیه برای تهیه مواد میانی پیراشکی

سینه مرغ: یک عدد
قارچ: به مقدار دلخواه
پیاز داغ: یک عدد
نمک، فلفل و آویشن: به مقدار لازم

طرز تهیه خمیر پیراشکی مرغ

ابتدا جوش شیرین را به ماست اضافه کنید تا عمل بیاید.

تخم مرغ، روغن مایع را باهم مخلوط کنید و به ماست عمل آمده اضافه کنید.

سپس آرد را آرام آرام به مواد اضافه کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست آید.

نکته: آرد را تا جایی اضافه کنید که مانند فیلم خمیری نرم بدست آید.

سه الی چهار ساعت به خمیر استراحت بدهید.

طرز تهیه مواد میانی پیراشکی مرغ

سینه مرغ را بپزید و سپس ریش ریش کنید.

پیاز‌ها و قارچ‌ها را جداگانه سرخ کنید و به مرغ‌ها اضافه کنید.

ادویه‌ها را به مواد اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید.

نکته: مواد میانی پیراشکی، موقع پیچیدن پیراشکی باید کاملا سرد باشند.

پیچیدن پیراشکی‌ها

خمیر ورز آمده را به ۲۰ قسمت تقسیم می‌کنیم. (این مقدار خمیر ۲۰ عدد پیراشکی میدهد.)

سپس هر قسمت را روی سطح کار بذارید و با وردنه صاف کنید تا کاملا باید نازک شوند.

از مواد میانی پیراشکی ، وسط خمیر بگذارید و مطابق فیلم شروع به پیچیدن پیراشکی‌ها کنید.

در ادامه پیراشکی‌ها را داخل روغن داغ و غوطه‌ور را سرخ کنید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.