پرداخت بیش از ۱۷ میلیارد تومان مستمری ماهانه به خانواده‌های چندقلو در خراسان رضوی قطع اعتبار دولتی برای  بیمه مادران خانه دار روستایی و عشایر خراسان رضوی دارای سه فرزند و بیشتر زنان در سنین ۲۰ تا ۴۰ سال بیشترین فرزندآوری را در کشور دارند شهریور بهترین ماه برای خانه‌تکانی | از پاکیزگی تا پیشگیری از بیماری‌های فصلی ۹ گیاه آپارتمانی سمی که برای کودکان خطرناک هستند! چهره‌های کوچکی که زود بزرگ می‌شوند | پشت پرده بلوغ زودرس چیست؟ پدافند فرهنگی ما به درستی عمل نمی‌کند | انسیه شاه‌حسینی زنگ خطر را برای سینمای ایران به صدا درآورد چگونه والدین شاغل از تحصیل فرزندان عقب نمانند؟ روایت چندلایه «دختران قبیله جنگ» از فوعه تا عشق بی‌سرانجام جزئیات بیشتر از اولین مربی خارجی تیم ملی هندبال زنان ایران فریب مردم با انجام تبلیغات نمک‌های فانتزی پیروزی تیم زیر ۱۶ سال دختران ایران مقابل ازبکستان در رقابت‌های کاپ آسیا ۲۰۲۵ درباره چالشی به نام بلوغ زودرس در کودکان ضرورت ارائه آموزش بهداشت بلوغ به دختران نوجوان سومی خراسانی‌ها در مسابقات قهرمانی دوومیدانی دختران کشور
سرخط خبرها
دستور پخت کیک خشک نسکافه‌ای مخصوص در خانه + فیلم

دستور پخت کیک خشک نسکافه‌ای مخصوص در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۷۶۶۸
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴
کیک خشک نسکافه‌ای یکی از انواع کیک‌های خوشمزه‌ای است که در کنار نوشیدنی‌های سرد و داغ سرو می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کیک خشک نسکافه‌ای که یکی از انواع کیک‌های خوشمزه‌ای است که در کنار نوشیدنی‌های سرد و داغ سرو می‌شود، دستور پخت ساده‌ای دارد که به راحتی می‌توان در منزل آن را تهیه و همراه با خانواده نوش جان کرد. در ادامه طرزتهیه کیک خشک نسکافه‌ای را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد موردنیاز برای تهیه کیک خشک نسکافه ای:

تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۲۷۰ گرم
شیر: ۱۴۰ گرم
روغن مایع: ۹۰ گرم
آرد سفید قنادی: ۲۶۰ گرم
بکینگ پودر: ۱۰ گرم
آب جوش: ۶ قاشق غذاخوری
نسکافه گلد: ۲ قاشق غذاخوری

مواد اولیه سس روی کیک:

خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
شکلات سفید: ۱۰۰ گرم
نسکافه گلد: ۱ قاشق چایی‌خوری

طرز تهیه کیک خشک نسکافه ای:

برای تهیه ماده اولیه این کیک، ابتدا آبجوش و نسکافه را باهم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و شکر با همزن برقی تا زمانی که حجیم و کشدار شود، هم بزنید. در مرحله بعد، ترکیب نسکافه ای را اضافه کرده، شیر و روغن را پس از افزودن ترکیب نسکافه ای به مواد اضافه کنید. سپس آرد و بکینگ پودر الک کرده و به مواد قبلی اضافه کنید، بعد از اضافه کردن این مواد لازم است همه مواد کیک را به صورت فولد هم بزنید. سپس داخل قالب مورد نظر بریزید و ۴۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه قرار دهید.

سس نسکافه:

روش تهیه سس این کیک بسیار ساده است، به طوری که می توانید تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده، سپس روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا کاملا رقیق و یکدست شود. سپس روی کیک بریزید و با گردو یا بادام تزیین کنید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.