نگاهی جامع به تمامی بخش‌های زندگی حضرت زینب (س) در کتاب «عقیله» شیوع فرزندپروری استبدادی، تهدیدی برای کودکان درس حضرت‌زینب(س) برای زمانه پرآشوب ما معجزه ویتامین آفتاب برای حافظه بانوان ویدئو | عظمت زن | به بهانه سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) حمایت از دانش‌آموزان متأهل در دستورکار وزارت آموزش و پرورش تیم ملی زنان راگبی ایران تاریخ ساز شد زنان چگونه به جنگ بحران های روانی بروند؟ روایتی متفاوت از حادثه شاهچراغ| مادری فدایی فرزندش می‌شود استرداد یک زن به کشور به اتهام کلاهبرداری در زمینه رمزارز حرم حضرت معصومه (س) میزبان رویداد فرهنگی «زینبی باش» مشارکت والدین در دوست یابی فرزندان کلید رشد مهارت اجتماعی آرامش در قلب خانه با سبک زندگی مینی‌مالیست‌ها چگونه تعادل بین زندگی مشترک و خانواده را حفظ کنیم؟ بانوی کارآفرین روستایی حافظ میراث مادری معرفی صبحانه‌های متفاوت برای بهبود رفلاکس و افسردگی فرش قرمز، نگینِ درخشانِ دکوراسیون داخلی نگاهی به معجزه‌های هنر عذرخواهی در رفع سوءتفاهم‌ها از حاشیه شهر تا زندان | بازخوانی پرونده جرم‌زایی زنان
سرخط خبرها
دستور پخت کیک خشک نسکافه‌ای مخصوص در خانه + فیلم

دستور پخت کیک خشک نسکافه‌ای مخصوص در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۷۶۶۸
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴
کیک خشک نسکافه‌ای یکی از انواع کیک‌های خوشمزه‌ای است که در کنار نوشیدنی‌های سرد و داغ سرو می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کیک خشک نسکافه‌ای که یکی از انواع کیک‌های خوشمزه‌ای است که در کنار نوشیدنی‌های سرد و داغ سرو می‌شود، دستور پخت ساده‌ای دارد که به راحتی می‌توان در منزل آن را تهیه و همراه با خانواده نوش جان کرد. در ادامه طرزتهیه کیک خشک نسکافه‌ای را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد موردنیاز برای تهیه کیک خشک نسکافه ای:

تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۲۷۰ گرم
شیر: ۱۴۰ گرم
روغن مایع: ۹۰ گرم
آرد سفید قنادی: ۲۶۰ گرم
بکینگ پودر: ۱۰ گرم
آب جوش: ۶ قاشق غذاخوری
نسکافه گلد: ۲ قاشق غذاخوری

مواد اولیه سس روی کیک:

خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
شکلات سفید: ۱۰۰ گرم
نسکافه گلد: ۱ قاشق چایی‌خوری

طرز تهیه کیک خشک نسکافه ای:

برای تهیه ماده اولیه این کیک، ابتدا آبجوش و نسکافه را باهم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و شکر با همزن برقی تا زمانی که حجیم و کشدار شود، هم بزنید. در مرحله بعد، ترکیب نسکافه ای را اضافه کرده، شیر و روغن را پس از افزودن ترکیب نسکافه ای به مواد اضافه کنید. سپس آرد و بکینگ پودر الک کرده و به مواد قبلی اضافه کنید، بعد از اضافه کردن این مواد لازم است همه مواد کیک را به صورت فولد هم بزنید. سپس داخل قالب مورد نظر بریزید و ۴۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه قرار دهید.

سس نسکافه:

روش تهیه سس این کیک بسیار ساده است، به طوری که می توانید تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده، سپس روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا کاملا رقیق و یکدست شود. سپس روی کیک بریزید و با گردو یا بادام تزیین کنید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.