ازدواج موفق، عامل اثرگذار در کاهش تنش‌های روانی چرا سزارین برای مادران توصیه نمی‌شود؟ درخشش دختران کاراته کار خراسانی در رقابت‌های لیگ «کاراته وان» ایران لزوم راه‌اندازی «باشگاه نقش‌های اجتماعی زنان» در دانشگاه آزاد اسلامی همه ما در برابر «نسل آینده» مسئولیم| لزوم انجام تغییرات کوچک در فرهنگ عمومی پرداخت ۱۱۰۰ میلیارد ریال هزینه درمان زوج‌های نابارور در اصفهان ۶۳ هزار مادر مشمول کارت امید در فروردین ماه ۱۴۰۵ شدند خانه‌داری| چرا کوکوی سیب‌زمینی در هنگام سرخ کردن، از هم پاشیده می‌شود؟ ۲۳ هزار خانواده زن‌سرپرست تحت پوشش حمایتی شهرداری تهران یک بانوی مربی ایرانی در آستانه لژیونر شدن | مسیر پیشرفت و رشد فوتبال زنان ایران، روشن‌تر شده است ۴۳ درصد سقوط فرزندآوری در خراسان رضوی نگاهی به اعداد و ارقام حال و آینده جمعیت ایران و خراسان رضوی| آیا این استان به نسبت کشور جوان است؟ «زن و هویت مشهد» | بخش هفتم: رستاخیز پرچم ایران در دست زنان مشهد خانواده‌های ایرانی پس از ازدواج، تمایل به فرزندآوری دارند| افزایش نرخ باروری کل کشور با رفع مشکلات جوانان مجرد قطعی اعطای تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی خرید کالا به زوجین جوان خراسان جنوبی ترویج فرهنگ ازدواج آسان با اجرای طرح «نوید زندگی» توسط کمیته امداد آیا ابتلاء به پوکی استخوان از شبکیه چشم قابل پیش بینی است؟ جذب یک مربی خارجی دیگر در تیم ملی والیبال زنان
سرخط خبرها
مجموع کمک‌های بانوان طلبه در پویش ایران همدل، حدود ۱۲۲ میلیارد تومان است

مجموع کمک‌های بانوان طلبه در پویش ایران همدل، حدود ۱۲۲ میلیارد تومان است

  • کد خبر: ۳۲۲۹۳۹
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۹
به گفته مدیر حوزه‌های علمیه خواهران، مجموع کمک‌های نقدی و غیرنقدی از طرف بانوان طلبه در پویش «ایران همدل»، حدود ۱۲۲ میلیارد تومان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجتبی فاضل در مراسم اهدای کمک‌های طلاب حوزه‌های علمیه خواهران به نماینده دفتر رهبر انقلاب در پویش ایران همدل که در سالن شهید سلیمانی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران برگزار شد، اظهار کرد: این ماه برای کسب فضیلت‌های انسانی و رسیدن به قله‌های تقوا یک فرصت طلایی محسوب می‌شود.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با تأکید بر اهمیت انفاق و کمک به نیازمندان به‌عنوان یکی از راه‌های رسیدن به تقوا، تصریح کرد: ماه رمضان زمینه‌ای است برای افزایش حس همدردی با نیازمندان و گرسنگان، و این احساس باید در همه جنبه‌های زندگی در نظر گرفته شود. آزمایش‌های الهی برای همه انسان‌ها، حتی ائمه معصومین (ع) رخ می‌دهد و این ابتلائات به‌عنوان فرصتی برای شناخت رشد انسانی و بهترین عمل صالح تلقی می‌شود.

وی با اشاره به جنایات اسرائیل در غزه و لبنان و تأثیر آن بر افزایش همبستگی بین مسلمانان گفت: این جنایات باعث شد نهضت همدلی در ایران ایجاد شود و مردم با هم‌صدایی و همدلی به مردم غزه کمک کنند. در این بین، حوزه‌های علمیه خواهران نقش برجسته‌ای داشتند و توانمندی خود را در تربیت طلاب شایسته نشان دادند.

فاضل به نمونه‌ای از ایثار بانوان طلبه اشاره کرد و گفت: یکی از خواهران طلبه در گمنامی خانه خود را به‌عنوان کمک به فروش رساند. این حرکت‌ها نمونه‌ای از جلوه‌های آداب اسلامی در بین خواهران طلبه است.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران افزود: مجموع کمک‌های نقدی و غیرنقدی از طرف بانوان طلبه در پویش ایران همدل حدود ۱۲۲ میلیارد تومان بوده که ۱۹ میلیارد تومان آن به‌صورت نقدی جمع‌آوری شده است. همچنین ۱۴ کیلوگرم طلا توسط طلاب جمع‌آوری شد که استان بوشهر با اهدای ۴ کیلو و ۲۰۰ گرم طلا سهم قابل‌توجهی داشته است.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.