درباره زینت ملک، بانوی قجری شاعر، و میراث ادبی او | «زینت از جمله مردان جهان کم نَبُوَد» برای اولین‌بار یک بانوی رسانه‌ای بر صندلی ریاست خانه مطبوعات خراسان رضوی نشست آغاز عملیات ساخت نیروگاه خورشیدی تجمیعی کالو با هدف توانمندسازی اقتصادی بانوان در کلات نقش پیشرانی زنان در مدیریت و عواطف احساس جامعه بررسی نقش هیئت‌های مذهبی در تقویت تاب‌آوری روانی خانواده‌ها در شرایط بحران اعلام میانگین سن ازدواج در کشور لزوم آموزش نقش‌های مشارکتی از کودکی در خانواده تویی آخرین امیدم | روایت عشق ابدی در نامه‌ نرسیده یک همسر آزاده مشهدی + تصویر پرستاری و مدیریت پشت جبهه، یکی از رسالت‌های مهم حضرت زینب (س) در واقعه عاشورا تضعیف جایگاه خانواده ایرانی، هدف مهم دشمنان حضور دسته‌جمعی زنان پشت هیئت‌های عزاداری مردان چه حکمی دارد؟ لزوم بازطراحی ساختار اشتغال برای تحقق الگوی سوم زن مسلمان دستورپخت حلوا عربی در خانه+ فیلم معراج شهدا، روایتی از جنس اشک و ایثار چرا مداح معروف ثواب مداحی‌اش را به مادران تقدیم کرد؟ پیروزی تیم‌ملی بسکتبال بانوان ایران با دو یار خراسانی‌اش در دیدار دوستانه در چین
سرخط خبرها
احتمال افزایش زایمان زودهنگام با تزریق بوتاکس و ژل در دوران بارداری

احتمال افزایش زایمان زودهنگام با تزریق بوتاکس و ژل در دوران بارداری

  • کد خبر: ۳۲۳۰۲۷
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۴
به گفته یک عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، انجام اقدامات زیبایی از جمله تزریق بوتاکس و ژل در دوران بارداری عوارض بسیاری همچون افزایش احتمال زایمان زودهنگام دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا نائیجی اظهار کرد: دوران بارداری یکی از دوره‌های حساس و پراهمیت زندگی مادر و جنین است و اقدامات زیبایی در بارداری باید با دقت و حساسیت بیشتری انجام شود.

وی با بیان اینکه یکی از مواد تشکیل دهنده‌ ژل‌ها، اسید هیالورونیک است که به طور طبیعی در بدن نیز تولید می‌شود، اضافه کرد: ژل‌های تزریق شده در بدن حرکت نمی‌کنند و درصد جذب ژل در جریان خون نیز اندک است، اما توصیه می‌شود در دوران بارداری از تزریق ژل خودداری شود و زنان باردار تزریق ژل را به زمانی بعد از اتمام دوران بارداری و شیردهی موکول کنند تا تمامی جوانب ایمنی برای مادر و جنین رعایت شود.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره تزریق بوتاکس در بارداری نیز توضیحاتی داد و گفت: برای صاف کردن پوست و از بین بردن چین و چروک‌ها از تزریق بوتاکس یا سم بوتولونیوم استفاده می‌شود، بوتاکس سم است و تزریق بوتاکس در بارداری به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود، سم بوتاکس بر انتهای اعصاب شما اثر گذاشته و با از بین بردن اثر میانجی‌های عصبی از انقباض عضلاتی که باعث ایجاد چین و چروک در صورت می‌شود جلوگیری می‌کند.

وی هشدار داد: تزریق بوتاکس در دوران حاملگی ممکن است عوارضی مانند زایمان زودهنگام، کاهش وزن جنین در هنگام تولد، محدودیت رشد داخل رحمی و حتی مرگ جنین را به همراه داشته باشد.

نائیجی با بیان اینکه اگر قبل از بارداری یا پایان سه ماهه اول حاملگی بدون اینکه از بارداری خود مطلع باشید، تزریق بوتاکس انجام داده‌اید، خطر کمی جنین شما را تهدید می‌کند اضافه کرد: با یک تک دوز تزریق زیر پوستی، بوتاکس وارد سیستم گردش خون نمی‌شود و معمولا اثری بر جنین ندارد بنابراین نگران نباشید، اما بعد از اینکه از بارداری خود مطلع شدید به هیچ عنوان بوتاکس تزریق نکنید.

منبع: خبرگزاری آنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.