به گزارش شهرآرانیوز؛ سمیه فتاحی اظهار کرد: تأثیر دوران بارداری مادر نیز در شکلگیری عادات غذایی کودک از اهمیت زیادی برخوردار است و مطالعات نشان میدهند که رفتارهای غذایی مادر در دوران بارداری میتواند در آینده عادات غذایی کودک تأثیرگذار باشد.
وی ادامه داد: اولین مسئله این است که عادات غذایی کودکان باید در سنین کم شکل بگیرد و بسیاری از کودکانی که علاقهای به خوردن میوه و سبزیجات ندارند، ممکن است تحت تأثیر عادات غذایی خانواده و محیط قرار بگیرند، اگر والدین خود میوه و سبزیجات مصرف نکنند، این رفتار به فرزندان منتقل نمیشود.
این متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه بسیاری از والدین نگران هستند که چرا فرزندشان به خوردن میوه و سبزیجات علاقهای ندارد، یاداور شد: یکی از روشهای مؤثر برای ترغیب کودکان به خوردن میوهها، مشارکت دادن آنها در فرآیند خرید و آمادهسازی مواد غذایی است. این کار سبب میشود که کودک به مواد غذایی بیشتر آشنا شده و احساس کند که در انتخاب و تهیه غذا نقش دارد.
فتاحی افزود: استفاده از بازیها و فعالیتهای جذاب نیز میتواند برای کودکان مفید باشد؛ برای مثال، میتوان با بازیها میوهها را معرفی کرد و یا در سنین بزرگتر، مسئولیتهایی مانند آماده کردن سالاد یا میوهخوری را به عهده کودک گذاشت که این اقدامات باعث افزایش مواجهه کودک با میوهها و سبزیجات میشود و به تدریج علاقه او به این مواد غذایی بیشتر میشود.
منبع: ایرنا