راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

عوارض خطرناک پیرسینگ و سوراخ کردن گوش در آرایشگاه‌ها

  • کد خبر: ۳۲۷۹۳۳
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۷
عوارض خطرناک پیرسینگ و سوراخ کردن گوش در آرایشگاه‌ها
یک فوق تخصص بیماری‌های عفونی نسبت به عوارض انجام پیرسینگ‌ها و اقداماتی مانند سوراخ کردن گوش در آرایشگاه‌ها و اماکن غیرمجاز و غیراستیل هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مسعود مردانی، اظهار کرد: این مداخلات، به‌ویژه سوراخ کردن گوش و انجام عمل‌های مشابه در محیط‌های غیرمجاز، می‌تواند خطرات جدی به همراه داشته باشد. انجام این گونه اقدامات در محیط‌هایی مانند آرایشگاه‌ها، مترو یا توسط افرادی که تخصص کافی ندارند، بسیار خطرناک است، زیرا فردی که این خدمات را ارائه می‌دهد ممکن است اصول بهداشتی و استریل را رعایت نکند. 

این روز‌ها فعالیت آرایشگاه‌ها دیگر صرفاً محدود به آرایش و پیرایش نیست و اکثر سالن‌های آرایشی به محلی برای ارائه انواع و اقسام اقدامات زیبایی و مداخلات درمانی تبدیل شده‌اند که این مسئله نگرانی‌هایی را در خصوص رعایت استاندارد‌های بهداشتی و ایمنی ایجاد کرده است چرا که شاهد افزایش روزافزون عوارض ناشی از این اقدامات غیراصولی در زمینه زیبایی هستیم.

متأسفانه در سال‌های اخیر به دلیل سودجویی این سالن‌های زیبایی و همچنین ناآگاهی مردم، ارائه خدماتی همچون تزریق ژل، بوتاکس و سایر مداخلات شبه‌درمانی در این اماکن، بدون نظارت دقیق و مجوز‌های لازم، به طرز روزافزونی در حال رشد است و این روز‌ها پیرسینگ یا همان سوراخ‌کردن بخش‌هایی از بدن برای نصب زیورآلات، در ناحیه گوش، بینی، ناف و حتی لب و زبان نیز به یکی از اقدامات رایج زیبایی میان نوجوانان و جوانان تبدیل شده است.

این کار اگرچه یک اقدام ساده زیبایی به نظر می‌رسد، اما باید توجه داشت که انجام این فرآیند بدون نظارت پزشکی و رعایت شرایط استریل می‌تواند خطرات بسیار زیادی به همراه داشته باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: این کار می‌تواند منجر به بروز عفونت‌های مختلف، از جمله عفونت‌های باکتریایی "مقاوم به آنتی‌بیوتیک" شود که درمان آنها بسیار دشوار و نیازمند بستری شدن در بیمارستان است.

مردانی هشدار داد: عوارض این گونه اقدامات ممکن است شامل ایجاد آبسه و حتی انجام عمل درناژ (تخلیه عفونت) برای درمان مشکلات به‌وجود آمده باشد. به همین دلیل، تأکید می‌شود که سوراخ کردن گوش یا هر نوع مداخله مشابه باید حتماً در یک محیط استریل، تحت نظارت متخصصان انجام شود. 

وی درباره شرایط بهداشتی حداقلی برای پیرسینگ و سوراخ کردن گوش و بینی توضیح داد: دست‌های فرد انجام‌دهنده باید با آب و صابون یا مواد ضدعفونی‌کننده تمیز شده و سپس از دستکش استفاده کند. همچنین، محل سوراخ کردن نیز باید به‌طور کامل ضدعفونی شود تا خطر عفونت به حداقل برسد بنابراین، توصیه می‌کنیم که این نوع خدمات زیبایی فقط در محیط‌های درمانی مجاز و با رعایت تمامی استاندارد‌های بهداشتی انجام شود و از انجام این اقدامات در آرایشگاه‌ها یا مکان‌های عمومی و غیرمجاز خودداری شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->