به گزارش شهرآرانیوز؛ بیشتر پزشکان و متخصصان اطفال و تغذیه توصیه میکنند، در صورتی که مادران میخواهند به کودک خود غذای کمکی طعم دار بدهند، امکان استفاده از ادویه در غذای کودک از سن ۸ ماهگی به بعد را دارند.
اگر فکر میکنید که که کودک شما با هر طعمی کنار میآید و مشکلی در چشیدن غذاهای مختلف ندارد، میتوانید کم کم شروع به استفاده از ادویهها کنید.
البته این موضوع را به یاد داشته باشید که اگر فرزندتان از شیر مادر تغذیه میکند، پس تا به حال طعم گیاهان مختلف و ادویهها را چشیده است، زیرا غذاهای مصرفی مادر روی طعم شیر او تاثیر گزار است.
همچنین، هنگامی که قصد دارید برای اولین بار ادویه را به غذای او اضافه کنید، مراقب باشید تا در این کار زیاده روی نکنید و در وهله اول و برای اولین بار نیز فقط باید از یک ادویه استفاده کنید و بعد کم کم میزان آن را افزایش دهید و هنگام اضافه کردن ادویه مراقب باشید تا از انواعی استفاده کنید که سدیم کمی دارند و همچنین مراقب ادویههایی باشید که قند یا نمک بسیار زیادی دارند.
در کنار همه این موارد، استفاده از زردچوبه، پونه کوهی، آویشن و دارچین در غذای کمکی کودک میتواند هم به غذا طعم مناسب دهد هم فواید بسیاری برای دستگاه گوارش کودک دارد.
منبع: نمناک